Heeft het leven nog wel zin zonder een Meesteres?

Leven zonder Meesteres

Vraag: ik zoek nu al mijn hele leven naar een Mrs maar word er depri van. Ik  vraag mezelf wel af of ik wel goed genoeg ben en of het leven nog zin heeft, want ik geef er weinig meer om zo en niet om zielig te doen: it sucks! jaap

Beste onderdanige jaap,

Je bent niet de enige. Er zijn veel onderdanige mannen die een Meesteres zoeken. Dit is niet makkelijk. Of het leven wel of geen zin heeft, dat is iets wat jij jezelf moet afvragen.

Sommige mensen zijn nou eenmaal meer geneigd naar depressiviteit dan anderen. Als jij denkt dat je wellicht depressief bent, dan raad Ik je aan om langs de huisarts te gaan.

Verder is een Meesteres vinden hetzelfde als daten. Als je bij voorbaat een negatieve instelling hebt, zal er niets positiefs uitkomen. Er zijn relatief weinig Meesteressen en veel slaven. Je moet Haar laten zien waarom jij dé slaaf bent. Lopen kniezen lost niks op.

Sterker nog, geen enkele Meesteres zal in jou geïnteresseerd zijn als je zo’n houding hebt. Je moet in jezelf geloven en niet blijven twijfelen. Een Meesteres moet blij zijn om jou in Haar bezit te hebben… Je hebt immers veel te bieden, is het niet?

Ik weet zeker dat je minimaal vijf goede karaktereigenschappen van jezelf op kunt noemen. Als je je best doet zelfs tien of meer. Blijf jezelf hieraan herinneren en een Dominante Dame zal vanzelf toehappen.

Mocht je meer hulp nodig hebben, dan raad Ik je aan om deze pagina goed door te nemen.

Met Dominante groet,

Deana

Heb je zelf ook een vraag op gebied van  BDSM, fetishes of taboes? Stuur dan je vraag in via het vraagformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V