O.M. voor financieel gewin?

Financieel gewin

Ik heb besloten om deze blog te schrijven naar aanleiding van een aantal woedende en verontwaardigde mailtjes. De mailtjes in kwestie hadden allemaal hetzelfde gemeen: hoe durven Wij een financieel aspect te introduceren op O.M.?! Ik ben eerlijk gezegd nog steeds verbaasd dat er “onderdanige mannen” zijn die zo tegen Ons tekeer durven te gaan.

Ten eerste beheren Wij O.M. volledig in Onze vrije tijd. Verkijk je hier niet op, want hier zit minimaal 60 uur per week in. Dit houdt in dat Wij met zijn drieën een anderhalve werkweek moeten vullen. Ten tijde van projecten, acties of E-books loopt dit al snel op tot minimaal 150 uur per week.

Iets waar je Ons niet over hoort klagen, want Wij doen het met plezier. “Als Je het met plezier doet, waarom wordt er dan geld voor gevraagd?” Pardon? Als jij plezier hebt in je werk, hoef jij dan ook niet betaald te worden?

Ten tweede hebben Wij O.M. volledig zelf gefinancierd. Dacht je dat een website maken gratis was? Ik dacht het niet. Wij hebben een domeinnaam aan moeten schaffen, een design moeten laten maken, de technische dingen voor Ons laten doen… Hier hangt een flink prijskaartje aan.

“Dat had je ook gratis door slaven kunnen laten doen!” En de macht aan een slaaf geven? Echt niet. In veel gevallen is het beter om zaken en plezier NIET te mengen. Wat dacht je dat er gebeurt als Wij de website en technische dingen aan een slaafje overlaten en één van Ons aangeeft dat Zij niet meer met dat slaafje op D/s vlak verder wil?

Dan is het voor het slaafje erg gemakkelijk om Ons te chanteren of om O.M. om zeep te helpen. Ja, dat soort dingen gebeuren zelfs in de BDSM wereld. Ik ben jong, maar niet achterlijk.

Dan ben Ik nog niet eens over de cursussen begonnen die Artemis, Eleonora en Ik gevolgd hebben. Dacht je dat Ik zomaar een E-book uit Mijn mouw schudde? Dacht je dat Artemis van nature weet hoe Zij iets moet promoten?Wij hebben schrijf-, promotie-, internet marketing en designcursussen gevolgd.

Natuurlijk is dit ook voor Onze persoonlijke groei geweest, maar Wij deden dit ook om zoveel mogelijk kwaliteit op O.M. te kunnen bieden. Had jij dat ooit achter Ons gezocht?

Ten derde vind Ik het onzin dat alles tegenwoordig maar gratis moet. Wij bieden een hoop gratis informatie aan en Wij bieden zelfs gratis unieke BDSM E-books aan! Wij dwingen niemand om gebruik te maken van de enkele betaalde functies die op de website geïntroduceerd zijn. Staat het je niet aan? Dan gebruik je het niet, simpel zat.

Toch wil Ik dat je erbij stilstaat hoeveel euro jij kwijt bent als je naar de bioscoop gaat. Tussen de 10 en 15 euro? Dit is voor gemiddeld twee uur. Hoeveel tijd heb je ondertussen op Onze website doorgebracht?

Het kan zijn dat je toevallig een nieuwe lezer bent, maar Ik weet dat de meeste slaafjes uren op O.M. rondsnuffelen, afwachtend voor de volgende upload…  Deze website is jou in financieel opzicht minder waard dan een avondje naar de bios? Laat Mij niet lachen. Wij zijn uniek en Wij bieden een uniek concept. Hoe Wij dit aan de man brengen is aan Ons.

Niemand heeft Ons te zeggen wat Wij wel en niet op de site mogen plaatsen. Sterker nog, Ik ga Artemis vanavond nog vragen om een doneerknop op de site te laten maken! Waarom? Omdat het kan! Als dat is wat Wij willen, dan heeft een ander daar niets over te zeggen. Uiteindelijk is het Onze site, Ons project en Wij geven hier invulling aan, zoals Wij dat willen.

Verder wil Ik dat iedereen eens nadenkt over de hoeveelheid tijd die Wij in de site gestopt hebben en hoeveel dat voor jou waard is. Hoeveel tijd heb je op Onze site doorgebracht? Hoeveel heb jij hier uitgehaald?

Wees eens eerlijk tegenover jezelf. Blijven die financiële randjes nog steeds zo irritant? Dan kan Ik niet anders dan concluderen dat je gewoon een egoïstische persoonlijkheid hebt. Dan wil je zoveel mogelijk van Ons krijgen, zonder er ook maar iets tegenover te stellen. Ben je nog steeds zo trots op jezelf…?

Een realistische groet,

Deana

31 reacties op “O.M. voor financieel gewin?

 • 13 januari 2012 om 21:23
  Permalink

  Nee, op die manier hoeven wij, onderdanigen, niet trots op onszelf te zijn. Je betoog houdt steek Deana. Voor niets gaat gelukkig voor ons allemaal wel de zon op. Jullie initiatief is de moeite waard, en daar mag zeker ook wel eens wat tegenover staan.

  Is het niet mogelijk dat Julie een rekeningnr. opgeven waar contant opgestort kan worden? Voor velen van ons (onderdanigen) zou dat wel zo prettig zijn . . . want ja, ook bankafschriften zijn wel ‘erg openbaar’ . . . begrijp Je?!

  Hartelijke groet (en zo ! ) en doorzetten, volhouden JULLIE,
  hans

  PS en laat dat nummer zien!

  Beantwoorden
  • 14 januari 2012 om 17:41
   Permalink

   Beetje flauw van Je, Artemis. Op zulke dingen kick ik niet, daar is wat anders voor nodig.

   Een donatieknop zonder rare dingen, misschien?!
   In ieder geval worden mijn bankafschriften zo nu en dan wel ‘gecontroleerd’ . . . en klein als ik ben, ga ik dat soort gedoe liever uit de weg.

   Beantwoorden
   • 22 januari 2012 om 12:46
    Permalink

    Als ik zo vrij mag zijn Hans hierin te adviseren…

    Zelf al menig jaar geldslaaf zijnde, en regelmatig onder (soms strenge) controle te hebben gestaan, weet ik inmiddels heel wat methodes om het midden te vinden tussen de anonimiteit van de Meesteres en de administratieve verantwoording voor de slaaf.

    De gewenste situatie valt terug te brengen tot:
    1. geen gegevens van de Meesteres die bekend worden, anders dan bijvoorbeeld emailadres of nickname (daar deze niet direct aan een persoon gekoppeld hoeven te kunnen worden)
    2. geen transacties op afschriften van de slaaf die getraceerd kunnen worden naar bdsm activiteiten

    Nu wil je als slaaf het liefste dat de methode die je aanbiedt (immers ligt naar mijn idee het voorzien in oplossingen nog altijd eerst bijd e slaaf) voor vrijwel elke Meesteres acceptabel is. Paypal is een voorbeeld van een dienst die van zichzelf niet aan een real-life persoon gekoppeld kan worden.

    Wat heb je als slaaf nodig voor Paypal? Een rekeningnummer (waar bij veel slaven begrijpelijk de haren al overeind gaan staan) OF een creditcardnummer. Die laatste klinkt ook onaantrekkelijk. Echter, sinds een klein jaartje hebben sommige bedrijven daar verandering in gebracht.
    Er is tegenwoordig zoiets als een prepaid CreditCard. Haal je deze (met je ID) bij bijvoorbeeld het GWK, dan krijg je hem direct mee, kun je hem direct gebruiken, en krijg je geen post toegestuurd. Je kunt de creditcard niet laden vanaf je bankrekening. Onhandig? Nee! Prettig! Dit voorkomt dat je de kaart ‘in een roes van onderdanigheid/opwinding’ vanaf je rekening oplaadt en daarmee jezelf administratieve problemen bezorgt. Ook voorkomt dit zo ook dat je meer erop laadt dan je bij gezond verstand wilt, en daar later spijt van hebt.
    Je laadt de kaart op door met contant geld naar het GWK te gaan en het op de kaart te storten. Het voordeel van contanten mag duidelijk wezen: er is geen spoor te trekken tussen de rekening en de betaling vanaf je Paypal account die gekoppeld is aan de prepaid CreditCard.

    Overigens zou ik zelf als slaaf nooit bewoordingen als “beetje flauw” uiten naar een Dominante dame, maar zo ben ik.

    Nederige, hulpvaardige groet.

    Beantwoorden
    • 22 januari 2012 om 17:35
     Permalink

     Jemig Flint, wat een hoeveelheid info zeg !

     Maar ja, ik leef nog in de vorige eeuw, man. En af en toe ben je dan nog een barbaar op de koop toe. Ik geef toe, de schoonheidsprijs verdient het niet.
     Wees echter gerust: de Domina’s weten welke zielepoot het zegt. Artemis zal daar dus hooguit Haar schouders over ophalen.

     Trouwens, wij, onderdanigen, moeten er nu wel voor gaan zorgen dat het initiatief van onze Domina’s financieel gewin gaat opleveren!!! Dat verdienen Ze. Tegelijk waarborgt dat de kwaliteit van onderdanigeman.nl in de toekomst.
     Begrijp ik het goed, dat jij reeds gedoneerd hebt???

     In ieder geval veel dank voor je hulp/uitleg, Flint!
     onderdanige groet,
     hans

     Beantwoorden
     • 22 januari 2012 om 23:28
      Permalink

      Graag gedaan Hans. Ik wilde vooral je elk argument ontnemen om te kunnen zeggen dat je niet kunt doneren 😉 volgens mij (terecht) wel gelukt.

      Ik ga niet uitweiden over mijn donaties, mijn vorige reactie zegt genoeg.

 • 14 januari 2012 om 11:12
  Permalink

  Hallo Meesteressen,

  Wat is het erg te lezen dat mensen jaloers kunnen zijn
  eigenlijk op U dat deze website ook echt aan het lopen is
  Vanaf het begin dat ik hoorde Dat U zou beginnen met
  deze website
  had ik er gelijk vertrouwen in dat het ook echt wat zou worden.
  Al deze informatie die hier verstrekt worden heb ik nog niet eerder
  ergens anders gelezen
  en ook nog eens op een manier dat alles zo duidelijk is
  dat iedereen die dit leest het ook gelijk begrijpt
  Je kunt heel goed zien dat er veel werk in zit,
  Veel dingen binnen SM wereld wist ik al ,maar het meerendeel
  daarover nog niet ,
  Ik lees het dan ook met plezier en steek er zeker wat van op,
  Door het lezen van een aantal artikelen ben ik er van bewust
  waar ik al mijn hele leven naar op zoek ben
  en dat is een Dominante dame /Meesteres te vinden op een manier
  wat ik prettig vindt hoe ik behandeld wil worden als slaafje
  Mede door deze artikelen is mij duidelijk geworden
  dat ik nu gelukkig ben wat ik heb en dank U daar hartelijk voor.
  Blijf alsjeblieft zo doorgaan met deze website
  want er zijn zeker wel slaafjes die het wel kunnen waarderen
  hoe deze website aan het lopen is.

  Onderdanige groet,
  slaafje Richard

  Beantwoorden
 • 24 januari 2012 om 18:04
  Permalink

  Ik heb zelf een commerciële website met webshop (voor meer dagdagelijkse produkten), en ik kan zeggen dat het niet gemakkelijk is om zoveel content te produceren, zelfs met personen full time in dienst. Waarom zou je dan alles verwachten voor niks ? Er is toch ook niemand die iemand hier dwingt om iets af te dragen ? Het alternatief is een overspoeling met reclameboodschappen. Ik denk dat deze Dames zeer hun best doen om kwaliteit te leveren. Ik hoef bv maar een schrijfsel van Meesteres Deana te lezen om mijn wil volledig weg te voelen vloeien, en dat is toch al waardevol !

  Beantwoorden
  • 24 januari 2012 om 20:26
   Permalink

   Reclame op O.M. is inderdaad het laatste wat Wij willen… En binnenkort komt er een flinke inhaalslag qua content, dus maak je borst maar vast nat. 😉

   Beantwoorden
   • 25 januari 2012 om 11:02
    Permalink

    Ha artemis, enige reclame is toch ook niet verkeerd?
    – het genereert nieuwe bezoekers (zeggen experts)
    – ook media die kwaliteit menen te leveren maken er gebruik van
    – als Je op tijd begint, kun Je rustig een klantenkring opbouwen, die Je bevalt
    – het levert inkomsten op . . .

    Ziezo en nu mag (!) ik naar de tandarts!

    PS ben benieuwd naar dat content . . .

    Beantwoorden
    • 25 januari 2012 om 17:14
     Permalink

     Dag hans,

     – Reclame genereert alleen nieuwe bezoekers als Wij adverteren op andermans website. We hebben het nu over advertenties op O.M. zelf (wat dus NIET gaat gebeuren…).
     – Met een klantenkring opbouwen zijn Wij al bezig, maar dan enkel “achter de schermen”. Wij willen Onze bezoekers hier verder niet mee lastigvallen.
     – Inkomsten genereren is niet Ons (hoofd)doel met deze website, zeker niet op deze manier.

     Artemis

     Beantwoorden
     • 25 januari 2012 om 17:29
      Permalink

      Ok Artemis!
      Maar nog even het genereert wel degelijk ook nieuwe bezoekers voor je eigen website. Doordat de produkten waar mensen op zoeken ook op ‘Jullie’ site gevonden worden. (Dat is de theorie, ik heb het ook alleen maar gelezen).
      Eind goed al goed: Jullie weten het beste wat Je tenslotte precies wilt bereiken . . .
      Groet,
      hans

 • 25 januari 2012 om 20:51
  Permalink

  Dank U Meesteres Deana, ik vrees dat U enkele van mijn snaren heeft doen tilt slaan (hoewel ik niet weet waarom).

  Beantwoorden
   • 26 januari 2012 om 18:11
    Permalink

    Uw inzicht is redelijk uniek. In elk geval zal het U niet verbazen dat ik er bijzonder trots op zou zijn moest ik ooit Uw dubbelgelijnde D als merkteken mogen dragen.

    Beantwoorden
 • 26 januari 2012 om 19:34
  Permalink

  Pas op met wat je zegt koen. Het zal voor mij niet de eerste keer zijn dat ik een tattoo zet. Heb je de testimonials niet gelezen…?

  Beantwoorden
  • 26 januari 2012 om 20:04
   Permalink

   Dat heb ik gedaan Meesteres Deana, maar deze wekte eerder verlangen dan angst op. Vooral de macht over de geest die de Meesteres krijgt, en het idee voor mij om niet te weten wat er gaat gebeuren terwijl de Meesteres zoveel macht heeft verkregen. Je weet niet of je ongehavend terugkeert, misschien ben je gemarkeerd, of gepiercet, of heeft de Meesteres een andere trofee genomen. Zulke totale overgave van controle is toch geweldig, niet ?

   Beantwoorden
 • 26 januari 2012 om 20:08
  Permalink

  Daar heb ik niets aan toe te voegen =)
  Er zijn niet veel slaven die een permanente markering willen…

  Beantwoorden
  • 26 januari 2012 om 20:17
   Permalink

   Dat is ook niet wat ik wil, ik wil eerder dat de Dame in kwestie gewoon neemt wat Zij vindt dat Haar toekomt, zonder dat ik daar inspraak in heb. En hoe meer Zij neemt, hoe dankbaarder ik waarschijnlijk ben, omdat dat dus zou betekenen dat Zij dat ook verdient. Klinkt waarschijnlijk bizar.

   Beantwoorden
 • 26 januari 2012 om 20:41
  Permalink

  De Dame in kwestie kan van mening zijn dat jouw lichaam Haar toekomt 😉 Dan zijn een aantal markeringen zo gemaakt !
  Ik heb een hekel aan slaven in een relatie, omdat zij wel willen spelen, maar er mogen nooit sporen achterblijven. Ik vind het juist zo opwindend als Ik het lichaam zichtbaar onder handen heb genomen.

  Beantwoorden
 • 26 januari 2012 om 20:58
  Permalink

  En zo hoort dat ook ! Zo wordt het spel ook een ervaring, iets unieks. Mogelijk zelfs iets wat dagdagelijkse gevolgen heeft voor het verdere leven van die persoon, een permanente herinnering aan je plaats in de wereld. En het geeft zoveel meer mogelijkheden voor het spelen met de geest van die persoon. Ik zou waarschijnlijk volkomen gek worden, en smeken en huilen en roepen en stilletjes hopen dat de Dame gewoon haar wil uitvoert.

  Beantwoorden
 • 28 januari 2012 om 01:44
  Permalink

  Toevallig had ik vanavond een vriendin op bezoek die het alsmaar had over vampiers. Nu moet ik eerlijk toegeven dat de fantasie van zo’n beetmerk (en dat er ook werkelijk bloed uit me gezogen is) voor mij een enorm erotisch gehalte heeft. Dat zo’n markering dan ook blijft staan bedoel ik he :-#

  Overigens vind ik zelf de smaak van bloed wel prettig, daar werd die vriendin dan weer stil van…tja dan moet je niet over vampiers beginnen misschien 😉

  Beantwoorden
 • 21 februari 2012 om 20:32
  Permalink

  Is het wellicht een optie om voor de oprecht dankbare onderdanige mannen een optie te maken tot een vrijwillig abonnement? Ik ben (nog) geen vaste bezoeker van deze website, maar ben zeker bereid om U te belonen voor Uw tijd en moeite.

  Beantwoorden
  • 22 februari 2012 om 11:26
   Permalink

   Daar zijn Wij wel over aan het brainstormen, sub gj. Een soort upgrade, om de echte fans van de toevallige bezoekers te scheiden. Tot het zover is, kunnen er echter alleen vrijwillige donaties gedaan worden.

   Beantwoorden
 • 22 februari 2012 om 18:01
  Permalink

  Jammer dat het om een “vrijwillige” bijdrage gaat. 😉 Zijn er meer onderdanige mannen die het, net als ik, veel leuker zouden vinden als de Meesteressen voor je bepalen hoeveel je “vrijwillig” moet doneren?

  Beantwoorden
 • 22 februari 2012 om 18:54
  Permalink

  Het zou me een eer en genoegen zijn om met Meesteres Deana te chatten. Het lijkt me echter ongepast als ik, als nieuwkomer hier, om een chatsessie zou vragen. Vooral nadat ik gelezen heb hoeveel werk U er met zijn drieën mee heeft.

  Beantwoorden
 • 22 februari 2012 om 19:23
  Permalink

  Inmiddels toch maar een vrijwillige bijdrage gedaan. Wel riep het emailadres dat Paypal van de ontvanger opgeeft wat vraagtekens bij me op.

  Beantwoorden
 • 22 februari 2012 om 19:54
  Permalink

  Bedankt voor je bijdrage, sub gj. PayPal donaties verwerken we via een extern betaalsysteem. Stuur even een berichtje via het contactformulier voor een nadere verklaring.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V