Hoe kom je met semi-commerciële contacten in aanraking?

Vraag: Hallo, als antwoord op de vraag wat jullie vinden van commerciële contacten wordt er gesproken over semi-commerciële contacten. Hebben jullie ook tips om hiermee in contact te komen? Groeten, Tom

Beste onderdanige tom,

Het voordeel van semi-commerciële contacten is dat het vaak om vrouwen gaat die van nature dominant zijn. Het zijn meestal studentes of huisvrouwen die de eindjes aan elkaar moeten knopen en via BDSM bij proberen te verdienen.

Deze Dames plaatsen advertenties om in contact te komen met slaven. De contactadvertenties kun je op het contactgedeelte van vrijwel iedere erotische site vinden. Ze staan tussen de contactadvertenties van de normale commerciële Meesteressen.

De semi-commerciële contactadvertenties kun je herkennen aan sleutelwoorden als: huiselijke sfeer, geen gemaakte BDSM sessie, geen klokkijken, van elkaar genieten, etc. Er wordt ook niet in een studio ontvangen, maar meestal bij de Dame thuis.

Mocht je behoefte hebben aan meer informatie, dan raad Ik je aan om eens een kijkje te nemen naar mijn E-book: Hoe vind je een Meesteres?.  Hierin worden zowel commerciële als semi-commerciële contacten behandeld.

Met dominante groet,

Deana

Heb je zelf ook een vraag op gebied van  BDSM, fetishes of taboes? Stuur dan je vraag in via het vraagformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V