Hoe kun je je balzak en penis laten pijnigen?

Ballbusting

Vraag: Wat doen jullie zodat onderdanige mannen (zoals ik) pijn lijden aan de balzak en penis? Werken jullie ook met naalden etc.? Tom

Beste onderdanige tom,

Wat is het doel van deze vraag? Wat wil je horen? Hoe Wij onderdanige mannen onderhanden nemen, zodat jij jezelf in Mijn verhaaltje kunt visualiseren? Zoek je naar een simpele manier om opgegeild te worden? Of ben je serieus in Ons geïnteresseerd en wil je meer over Onze interesses horen?

Alhoewel… schrap dat laatste maar. Als je in Onze interesses geïnteresseerd zou zijn, dan zou je vragen OF Wij aan het pijnigen van de mannelijke geslachtsdelen doen en zo ja, wat maakt het voor Ons dan plezierig om te doen? Helaas ga jij er direct van uit dat Wij eraan doen en wil jij horen hoe Wij mannen – zoals jou – onderhanden nemen.

Sorry, maar Wij hebben geen opgeilservice. Als je meer wilt lezen over Onze BDSM activiteiten en hoe Wij dit ervaren, dan verwijs Ik je naar Mijn BDSM blog. Verder geef Ik je het advies mee om in de toekomst wat meer aandacht te besteden aan het formuleren van jouw vraag.

Laagachtend,

Deana

Heb je zelf ook een vraag op gebied van  BDSM, fetishes of taboes? Stuur dan je vraag in via het vraagformulier.

2 reacties op “Hoe kun je je balzak en penis laten pijnigen?

 • 25 maart 2019 om 11:20
  Permalink

  Ik wil mijn pik ballen tepels goed onder handen laten nemen.
  Dingen in mijn pisspleetje laten stoppen /een arm in mijn kutje
  zijn er adressen voor die dat willen doen / en meer ruige dingen
  zijn bespreekbaar extreem is lekker
  Kom met voorstellen voor mijn piemeltje / ben een beetje flauw
  van mijn piemeltje / weg ermee

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V