Kunt u mij helpen aan een mooie Dame met hoge hakken?

Vraag: Hallo, ik ben Patrick uit Rotterdam. Ik heb een vraag. Hoe kan ik over het algemeen een mooie Vrouw aanspreken op straat? Het is namelijk zo: ik heb al een tijdje een geile fetish in mijn gedachten. Ik zoek een mooie Dame op hoge hakken die mij wil gebruiken als vloerkleed. Zij mag dan lekker over mij heen lopen met Haar hoge hakken. Kunt U mij daarmee helpen, want ik heb een fetish voor Dames met hoge hakken. Ik wacht op Uw reactie.

Met vriendelijke groeten, Patrick

Beste Patrick,

Ik kan me heel goed voorstellen dat je een fetish hebt voor mooie Dames met hoge hakken en dat je ontzettend zult genieten als Zij over je heen lopen. Daar is helemaal niets mis mee. Het probleem is alleen om iemand te vinden die je daarmee wil helpen.

Op de eerste plaats is het niet verstandig om zomaar een mooie Vrouw op straat aan te spreken in de hoop dat Zij bereid is om jou te gebruiken als vloerkleed. Ik neem ook aan dat je het niet precies zo bedoeld hebt. Trampling is weliswaar een veel voorkomende fetish, maar het is niet direct iets waar erg veel Vrouwen zich mee bezighouden. Zo’n fetish heeft alleen kans van slagen als je iemand in je dagelijkse leven ontmoet die daarover dezelfde gedachten heeft als jij.

Nou is dat natuurlijk gemakkelijker gezegd dan gedaan. Hiervoor moet je eerst een goede relatie opbouwen met een gelijkgestemd iemand en zo iemand zal je vaak alleen maar tegenkomen in een BDSM setting. In Rotterdam zijn ongetwijfeld BDSM clubs te vinden waar je naartoe kunt gaan, maar dat betekent zoeken op internet of op advertentiepagina’s van kranten.

Een andere mogelijkheid is om contact te zoeken met een commerciële of semi-commerciële Meesteres. Ook daarvoor zijn wel mogelijkheden te vinden via internet of via contactadvertenties in Rotterdamse kranten. Rotterdam is een internationale haven, dus het moet geen probleem zijn om een Meesteres te vinden die aan jouw behoeften tegemoet kan komen.

Natuurlijk hangt er een prijskaartje aan zo’n contact met een commerciële of semi-commerciële Meesteres. Dat is echter iets wat je ervoor over moet hebben, anders wordt het inderdaad moeilijk. Wees daarbij een beetje voorzichtig, omdat er ook fake Meesteressen actief zijn op internet of in dagbladen. Op deze site kun je een aantal tips vinden hoe je het beste op zoek kunt gaan naar een goede Meesteres, zoals de artikelen “Hoe herken je een fake meesteres”, “Hoe vind je een dominante vrouw” en “Veilig afspreken met een nieuwe Meesteres”.

Ik wens je veel geluk met het zoeken naar iemand die jouw wensdroom kan laten uitkomen!

Dominante groet,

Helena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V