Trampling sessie tussen Meesteres Lisa en slaafje Richard

Ingezonden door slaafje Richard

Gisteren was het eindelijk weer zover: ik had een afspraak met mijn Meesteres Lisa voor een nieuwe BDSM sessie.

Zoals altijd op de dag van een sessie word ik gespannen wakker, ook al kom ik er al een jaar en vier maanden. Op zo’n dag wil ik er graag goed uitzien en ruiken. Hoewel ik daar mijn uiterste best voor doe, voel ik me altijd een beetje onzeker. Dan ben ik zo gespannen dat ik naar de wc moet vlak voordat ik op weg ga naar mijn Meesteres.

Het spreekt voor zich dat ik precies op tijd voor Haar deur sta voor een nieuwe sessie. Ik bel aan en even later doet Zij de deur open. Ze is weer erg leuk en casual gekleed met een prachtige zwarte jurk, een brede witte riem en mooie zwarte laarzen. Alle accessoires passen perfect bij elkaar.

Ik mag verder komen en ik ben blij dat Ze er weer aan gedacht heeft om speciaal voor mij een mooie riem te dragen. Ik loop door de gang naar de woonkamer en ga zitten op de bank. Ik geef Haar een compliment dat Ze er vandaag weer zo goed uitziet en Ze bedankt me met een vriendelijke glimlach.

Terwijl W/we aan het bijpraten zijn, dwalen mijn ogen af naar de brede witte riem om Haar middel. Natuurlijk heeft Meesteres Lisa dat direct in de gaten en zegt met een sadistisch lachje: “Wacht maar slaafje, nu ga je het beleven. Als jij zo verlekkerd naar Mij kijkt, heb je straf verdiend.” Ik weet meteen niet meer wat ik moet zeggen…

Trampling

Ik moet mijn kleren uitdoen en voor Haar op mijn knieën liggen. Meesteres Lisa loopt keurend om mij heen en blijft achter me staan. Plotseling rukt Ze mijn hoofd aan mijn haren naar achteren en Haar nagels gaan krassend over mijn borst en tepels.

Langzaam zakt Ze af naar mijn buik en navel en op het laatst naar mijn ballen. Ze geeft er een gemene ruk aan en daarna nog een. Ik slaak een kreet van pijn, waarop Meesteres Lisa schamper moet lachen. “Als dit al pijn doet, hoe moet dat dan als ik straks op je ga staan met mijn nieuwe laarzen?”

Dan begint het pas echt. Ik krijg een blinddoek voor en moet op de grond gaan liggen. Bovendien krijg ik metalen handboeien om mijn polsen en leren voetboeien om mijn enkels. Ik kan geen kant meer op en kan me ook niet meer verweren tegen mijn Meesteres.

Opeens zet Ze een laars op mijn buik en drukt zo hard als Ze kan met Haar laars in mijn maag. Met Haar andere laars stapt Ze op mijn borst, zodat Meesteres Lisa met Haar volledige gewicht boven op mijn lichaam staat.

Even later stapt Ze met beide laarzen op mijn buik, zodat Haar zolen en hakken gemeen in mijn buik prikken. Zachtjes en met korte, kleine bewegingen blijft ze zo tien minuten lang trampelen. Mijn gezicht wordt roder en roder onder het gewicht van mijn Meesteres.

Spottend zegt Meesteres Lisa tegen me dat Ze is aangekomen en Ze vraagt me of ik dat merk. Ik twijfel een beetje en durf even niets te zeggen. Dat is helemaal verkeerd. Doordat ik zo twijfel, zakt Meesteres Lisa op Haar hurken.

Haar hakken drukken steeds dieper in mijn buik en ik krijg haast geen lucht meer. Ik ben verstandig genoeg om te zwijgen en niets te zeggen tegen mijn Meesteres. Doordat ik geblinddoekt ben, weet ik niet dat Ze een pollepel in Haar handen heeft.

Even later slaat Ze mij daarmee hard op mijn borst en daarna nog twee keer. Ook mijn lies krijgt het zwaar te verduren. Dat is echter nog niet genoeg. Ze verplaatst zich naar mijn dijbeen en gaat met de zool van Haar ene laars op mijn ballen en penis staan en begint kleine stapbewegingen te maken.

Ondertussen slaat Ze met tussenpozen op mijn buik met de pollepel. Pesterig stopt Ze van tijd tot tijd even en als ik denk dat het afgelopen is, begint mijn Meesteres weer van voren af aan. Nadat Ze drie keer keihard op mijn buik geslagen heeft, gaat Ze opnieuw op mijn buik staan.

Tijdens de trampling hoor ik mijn Meesteres eten en drinken en ook nog eens sms’en met Haar mobiel. Het is heel vernederend voor mij dat Ze totaal geen aandacht voor me heeft en alleen bezig is met Haar eigen dingen.

Ze stapt met allebei Haar laarzen op mijn borst. Een kwartier lang krijgt mijn borst een trampling beurt. Vervolgens stapt Meesteres Lisa van me af. Ik krijg klemmen op mijn tepels en moet me omdraaien, zodat de tepelklemmen pijnlijk in mijn tepels bijten als met mijn borst op de grond lig.

Zonder iets te zeggen zet mijn Meesteres Haar laarzen stap voor stap op mijn rug. Meteen voel ik de pijn in mijn tepels scherper worden en ik kan niets anders doen dan gehoorzaam blijven liggen. Ik kan geen kant op en kan alleen maar wachten op wat er komen gaat.

Zo blijft Ze vijftien minuten staan, terwijl Ze weer kleine, korte stapbewegingen maakt. Bij elke stap voel ik de druk toenemen op mijn tepels, die steeds gevoeliger worden. Mijn penis reageert onmiddellijk op de pijn, maar Meesteres Lisa ziet dat niet omdat ik op mijn buik lig.

Onder de tramplingsessie blijft Ze sms’en, hoewel Ze dat afwisselt met keiharde klappen met de pollepel op mijn billen of onderrug. Ook nu weer houdt Ze van tijd tot tijd even plagend op, om later weer drie felle klappen te geven. Mijn billen worden steeds gevoeliger door het slaan.

Ik mag me weer omdraaien en mijn Meesteres maakt de metalen handboeien los. De voetboeien zitten nog vast. Tijdens het omdraaien zijn de tepelklemmen losgeraakt. Mijn tepels gloeien nog na van de afstraffing en het is daardoor extra pijnlijk als de tepelklemmen er weer opgezet worden.

Meesteres Lisa stapt opnieuw op mijn buik en begint weer met trampling. Langzaam loopt Ze over mijn middenrif. Aan Haar stappen merk ik dat Ze onderweg is naar mijn tepels, die nog steeds gevangen zitten tussen de klemmen.

Zodra Ze op mijn tepels stapt, neemt de druk toe en de pijn wordt direct heftiger. Ik moet mijn armen helemaal strekken om de pijn te kunnen verdragen. Door mijn gebonden voeten kan ik nergens anders heen, zodat ook mijn benen helemaal uitgestrekt zijn.

Meesteres Lisa blijft een minuut lang op mijn tepelklemmen staan. De pijn wordt alleen maar erger en ik houd het bijna niet meer. Ik geniet er enorm van als Ze op mijn tepels staat. Het is enorm pijnlijk, maar tegelijkertijd ook ontzettend opwindend.

Als ik het niet langer meer kan verdragen, vraag ik nederig aan mijn Meesteres of ik mag klaarkomen. Nadat ik daarvoor genadig toestemming heb gekregen, verplaats ik mijn hand naar mijn penis. Na slechts een paar keer pompen kom ik spuitend klaar op mijn buik.

Mijn Meesters stapt van mij af, waardoor ik weet dat de sessie goed is afgesloten. Ik doe mijn blinddoek af en zie ter hoogte van mijn tepels en mijn buik het patroon van de zolen van Haar laarzen. Vervuld van trots laat ik Haar de afdrukken zien, waarna Ze instemmend knikt.

Ik kleed me aan en alles wordt weer opgeruimd, waarna W/we nog even napraten. Terwijl ik met Haar praat, zie ik de ogen van Meesteres Lisa twinkelen en Ze heeft een grote smile op Haar gezicht. Hierdoor weet ik dat ook mijn Meesteres weer genoten heeft van de BDSM sessie.

Met een gerust hart kan ik nu weer toewerken naar een nieuwe sessie en dat doet me enorm goed…

Onderdanige groet,

slaafje Richard

Dit verhaal is ingezonden door slaafje Richard. Heb jij ook een spannend BDSM verhaal dat je met Ons wilt delen en dat nog niet ergens anders is gepubliceerd? Stuur je verhaal dan in via het inzendformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V