Crushing met banaan

Op hoge hakken loop Ik naar Mijn slaaf. Hij ligt netjes op de grond in de slaapkamer. Nu is het nog comfortabel, denk Ik bij Mezelf terwijl Ik op hem neerkijk. Hij is naakt en ziet er kwetsbaar uit.

Zijn erectie steekt als een vlag recht omhoog en Ik gniffel zachtjes. Hij kan echt niet wachten. Ik laat Mijn handen over Mijn strakke rok glijden en loop langzaam naar zijn hoofd. Aan zijn gelaatsuitdrukking zie Ik dat hij opgewonden is en dat bevalt me uiterst goed.

Ik kijk op Mijn slaaf neer en zie dat hij het lef niet heeft om onder Mijn rok te kijken. Ik heb hem goed opgevoed. Met korte pasjes loop Ik om hem heen en blijf stilstaan bij zijn hand die plat op de grond ligt naast zijn lichaam.

De handpalm is naar boven gericht. Ik til Mijn been op en plaats Mijn hak in het midden van zijn hand. Voorzichtig laat Ik steeds meer gewicht op zijn hand leunen en Ik zie zijn gelaat vertrekken. Hij heeft pijn en Ik weet dat hij ervan geniet.

‘Zal ik je hand eens pletten?’

Ik kijk Mijn slaaf lief aan en haal Mijn hak van zijn hand af. In plaats daarvan plaats Ik nu de voorzijde van Mijn schoen op dezelfde hand waardoor Ik een groter oppervlakte bestrijk. Zijn erectie staat nog altijd stokstijf omhoog.

Ik hef mijn been op, kijk Mijn slaaf doordringend aan en laat Mijn schoen hard neerkomen op zijn hand. Een harde kreet volgt. Het doet duidelijk pijn en Ik glimlach tevreden. Ik geef Mijn slaaf waar hij zo dol op is: pijn.

‘Vind je dit lekker?’

‘Ja, Meesteres.’

‘Goedzo…’ Ik laat zijn hand met rust en loop op Mijn gemak om hem heen. Ik bekijk Mijn slaaf uitvoerig. Tot nu toe is hij heel braaf geweest, dus waarom zou Ik hem niet wat meer belonen?

Wanneer Ik bij zijn bovenlichaam ben aangekomen, plaats Ik Mijn voet op zijn borstkas. Mijn tweede voet volgt en door de ervaring die Ik hiermee heb, weet Ik goed Mijn balans te houden.

Mijn slaaf kreunt door Mijn gewicht op zijn lichaam. Het windt hem duidelijk op en Ik zie zijn erectie heen en weer steigeren. Ik kan een kort lachje niet inhouden en besluit hem nog wat gekker te maken.

Ik begin de banaan die Ik al die tijd in Mijn handen heb langzaam te pellen. De schil deponeer Ik uiteindelijk op zijn hoofd en voorzichtig zak Ik door mijn knieën.

‘Nu, eventjes stil blijven liggen…’

Ik leg Mijn hand op zijn erectie om deze te kalmeren. Wanneer het ding braaf stil ligt, leg Ik zorgvuldig de banaan op zijn geslachtsdeel. Ik druk het stukje fruit aan waardoor het mooi over de lengte van zijn erectie blijft liggen. Tevreden kom Ik weer overeind.

‘Ben je er klaar voor?’ Ik gniffel en kijk naar de banaan die Ik op het punt sta te verpletteren.

‘Ja… Meesteres,’ kreunt Mijn slaaf. Hij kan duidelijk niet wachten.

Ik breng Mijn voet naar voren en laat deze boven de banaan zweven. Ik zie dat zijn handen inmiddels vuisten zijn geworden. Hij bereidt zich duidelijk ergens op voor en Ik neem het hem niet kwalijk. Ik stap met Mijn voet op de banaan. Het stukje fruit wordt door Mijn schoenzool geplet, tot Ik zijn harde erectie raak.

‘Ahhhhh…!’

De biceps van Mijn slaaf spannen zich nu ook aan en Ik zie hoe de banaan als een geplet papje zich om de erectie van Mijn slaaf is gaan vormen. Zijn lichaam schokt hevig en even heb Ik moeite om Mijn evenwicht te bewaren.

Ondanks de pijn die het veroorzaakt heeft, weet Ik dat Mijn slaaf geniet. De banaan is geplet, maar in zijn gedachten is het zijn erectie die geplet is. Ik gniffel als Ik de verzadiging op zijn gezicht zie. Ik ben trots op Mijn slaaf en wanneer ik Mijn schoen weer optil, zie Ik dat hij is klaargekomen.

‘Naughty boy…’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V