Is mijn virtuele Meesteres wel echt?

Vraag: Meesteres Artemis,

Verwijzend naar Uw artikel over geldslavernij heb ik opnieuw twijfels over het contact met mijn Meesteres. Het is een internetrelatie van een klein jaar met een rustperiode van drie maanden. Aan in het begin werd mij meegedeeld dat IRL weinig haalbaar zou zijn, omdat Zij het houdt op internetcontact(en).

Ik moet in opdracht van Haar wekelijks opdrachten uitvoeren en ze via foto’s doorsturen. In het begin moest ik op regelmatige tijdstippen geld storten om verdere opdrachten te krijgen, maar dit werd relatief vlug beëindigd en er werd ook niet meer naar gevraagd door Meesteres. Nu is het nog vrij sporadisch en dan nog meestal spontaan dat ik Haar geld stort, maar ik moet U ook bekennen dat het in totaal gaat over een grote geldsom.

Meesters Artemis, ik begin nu opnieuw te twijfelen aan haar oprechtheid en wederzijds respect. Regelmatig krijg ik ook wel een foto van Haar, maar deze zijn nooit recent, meestal van 2006, 2007 of 2008. Zijn dit werkelijk foto’s van Haar of zijn deze fake? Is Zij een Meesteres of, zoals ik soms denk, een fake Meesteres?

Heb ik het recht om in het vervolg een recente foto aan Haar te vragen of contact via webcam voor te stellen? Of moet ik open kaart spelen en Haar mijn bedenkingen voorleggen, met de kans dat het hier zal eindigen? Kan ik een ontmoeting aanvragen met Meesteres om bepaalde twijfels uit de weg te ruimen of de korte pijn er onmiddellijk mee breken? Wat ik niet evident voel, want voel mij goed bij Haar en zal moeilijk kunnen breken.

onderdanige groet,

slaaf f.

 

Beste slaaf f.,

Volgens Mij ga je al wat langer mee op O.M. en heb je ook eens een verslag ingestuurd van een van de opdrachtjes (een maand lang spelen als spermasletje). Ik kreeg toen de indruk dat je behoorlijk positief over je Meesteres en de bijbehorende opdrachtjes was.

Mijn artikel over geldslavernij was niet bedoeld om jou over je eigen Meesteres te doen twijfelen. Waar je wel verstandig aan doet, is voor jezelf op een rijtje zetten waarom je contact hebt met deze Meesteres en wat je uiteindelijke doel is.

Gaat het je om het onder (virtuele) dwang uitvoeren van opdrachtjes, wetend dat deze van een Meesteres komen? Of hoop je dat J/jullie door deze “voorbereidende” opdrachtjes later nader tot E/elkaar zullen komen in de vorm van echte ontmoetingen, sessies en misschien wel een D/s relatie?

Ze heeft zelf al direct aangegeven dat contact buiten internet om geen optie is. Ik weet natuurlijk niet hoe diep J/jullie contact gaat, maar de kans is groot dat Zij er nog steeds hetzelfde over denkt. Je kunt dus wel om een camsessie of ontmoeting vragen, maar waarschijnlijk zegt Zij nee. Dit is een keuze die Zij zelf gemaakt heeft, ofwel uit privacy ofwel omdat Zij (mogelijk) geen echte Meesteres is.

Als je je bedenkingen gaat uiten, riskeer je dat hetgeen J/jullie nu hebben kapot gaat. Niemand zit immers te wachten op wantrouwen. Als Zij nep is, spreekt het voor zich dat Zij hier niet blij mee is. Is Zij wel echt, dan bestaat de kans dat je Haar vreselijk beledigd hebt en dat Zij jou ondankbaar vindt.

Daarom is het belangrijk om voor jezelf te bedenken of je genoegen kunt nemen met de huidige situatie of dat het een must voor jou is dat er ook echte ontmoetingen en/of camsessies plaatsvinden. Als je nu al erg tevreden bent met het feit dat jij opdrachtjes uit mag voeren voor een dominante vrouw, dan is het de moeite misschien niet waard om Haar voor het blok te zetten.

Ik ken je Meesteres niet, dus Ik kan niet zomaar bepalen of Zij echt is of niet. Als jij echter geniet van het contact dat J/jullie nu al met elkaar hebben en het uitvoeren van Haar opdrachtjes, dan zou Ik daar gewoon zo mee doorgaan en Mijn twijfels opzij schuiven.

Mocht de behoefte aan een echte ontmoeting met een Meesteres te groot worden, dan kun je dit wel aangeven. Het is dan aan Haar om zelf met jou af te spreken, of jou toestemming te geven een real life afspraak te maken met een andere, nieuwe Meesteres.

Dominante groet,

Meesteres Artemis

1 reacties op “Is mijn virtuele Meesteres wel echt?

 • 25 februari 2014 om 00:48
  Permalink

  excuus Meesteres Artemis, maar ik zou graag een iets stelliger advies geven aan slaaf f. Als je Meesteres zichzelf niet wil laten zien, met andere woorden, als zij niet kan laten zien of zij echt de persoon is die ze zegt dat ze is, moet je gewoon per direct stoppen met geld overmaken.
  Het wemelt van valse ID’s, er worden zelfs foto’s van echte Meesteressen gebruikt of van vrouwen die met een geschreven papiertje bewijzen dat ze echt zijn. Maar ja zolang die ook gewoon kunnen worden overgenomen zegt dat niets. En het is een zeer lucratieve business: veel mannen en vrouwen lopen er mee binnen: slaven die oerdom zijn.

  Een Meesteres die zich niet op cam wil laten zien, en niet in het echt, verdient ook geen vertrouwen. Dat blinde vertrouwen mag een Meesteres in deze internet tijd gewoonweg niet vragen. Dat is de enige minimale eis die ik, en elke andere slaaf moet stellen: weten met wie je van doen hebt: immers je geeft je ziel en zaligheid (en je geld) aan iemand..
  Bedenk jezelf; mocht je erachter komen dat je al je geld aan een vals persoon hebt gedoneerd, hoe zou je je dan voelen?

  vriendelijke groet en veel wijsheid,

  simon(e)

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V