Waar moet ik voor het eerst met mijn Meesteres afspreken?

Vraag: Wat zijn goede plekken om voor het eerst met mijn Meesteres af te spreken?

Beste onderdanige man,

Fijn dat je een Meesteres gevonden hebt! Dit is vaak niet makkelijk. Afhankelijk van de klik die je voelt en het vertrouwen dat jullie in elkaar hebben, kun je een ontmoetingsplek bepalen.

Als de klik enorm goed voelt en je voldoende vertrouwen in Haar hebt om gelijk een beetje te willen spelen, dan kun je beslissen om bij één van jullie thuis af te spreken. Wellicht dat het dan het beste is om dan bij Haar thuis af te spreken, zodat jouw Meesteres zich prettig in Haar eigen omgeving voelt. Hier kan Zij natuurlijk ook alvast voorbereidingen treffen voor een spel.

Als één van jullie nog een beetje angstig en/of onwennig is, dan raad Ik aan om in het openbaar af te spreken. Pak ergens een terrasje of trakteer Haar op een etentje. Zorg ervoor dat er mogelijkheden zijn om een BDSM gerelateerd gesprek te voeren.

Als je een restaurant hebt uitgekozen waar je bijna op de schoot van je buurman zit, zijn er natuurlijk niet veel mogelijkheden om over BDSM te praten. Zorg ervoor dat je elkaar een beetje leert kennen. Als jullie je allebei op je gemak voelen bij elkaar, dan is het tijd om de volgende stap te zetten: elkaar ontmoeten in een wat intiemere omgeving.

Heb je meer hulp nodig bij het afspreken met een Meesteres? Lees dan Mijn artikel die volledig gewijd is aan het veilig afspreken met een Meesteres.

Dominante groet,

Deana

Heb je zelf ook een vraag op gebied van  BDSM, fetishes of taboes? Stuur dan je vraag in via het vraagformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V