Wat vinden jullie van commerciële BDSM contacten?

Commerciele Meesteres

Vraag: Lieve dames, Betreft contact zie vorige mail, denk ik er wel eens over na om mijn ervaringen commercieel te gaan opbouwen. Hoe kijken jullie hier tegen aan? buiging, mark

Beste onderdanige mark,

Het is helemaal niet zo vreemd dat jij erover nadenkt om jouw contacten commercieel te gaan opbouwen! Doordat er weinig Dominante Dames zijn in verhouding tot veel onderdanige mannen, heeft er een complete BDSM markt kunnen ontstaan.

Veel onderdanige mannen voelen zich genoodzaakt om commercieel contact te zoeken om toch in aanraking te kunnen komen met BDSM. Onze gedachten en gevoelens hierover zijn gemengd.

Dit komt doordat er veel slechte commerciële BDSM studio’s zijn. Veel slaven klagen dat ze zich niet als een nummertje behandeld willen voelen. Als je commercieel wilt gaan, ga dan op zoek naar een goede commerciële BDSM studio.

De betere studio’s werken met een BDSM checklist en geven de mogelijkheid om voor de sessie eerst wat te drinken en praten met de Meesteres van jouw keuze.

Het is geweldig dat er goede Meesteressen zijn die van hun hobby hun werk gemaakt hebben. Door te werken in een BDSM studio hebben ze tijd om zoveel mogelijk onderdanige mannen in te wijden en te begeleiden in de BDSM wereld.

Waar je misschien zelf nog niet bij stil gestaan hebt, is dat er ook semi-commerciële BDSM contacten zijn. Dit zijn vrouwen die vanuit huis BDSM sessies geven. Dit gaat voornamelijk om studentes en alleenstaande moeders.

Door het geven van betaalde BDSM sessies komen Zij iedere maand rond. Het voordeel van dit soort contacten is dat ze minder tijdsgebonden dan de grotere BDSM studio’s zijn en dat ze ook oprecht geïnteresseerd zijn in BDSM (waarom zou je anders op die manier gaan bijverdienen?).

Veel geluk met jouw zoektocht!

Dominante groet,

Artemis, Eleonora en Deana

Heb je zelf ook een vraag op gebied van  BDSM, fetishes of taboes? Stuur dan je vraag in via het vraagformulier.

1 reacties op “Wat vinden jullie van commerciële BDSM contacten?

  • 27 december 2018 om 21:03
    Permalink

    Ricardo is mijn NICK naam, Behalve dat ik niet van SM hou, is het ook niet goed voor mij. Mijn spieren zijn daar niet voor in de wieg gelegd. Ook mijn gevoel is veel minder sterk. Nee ik doe niet mee aan S M. Een Meesteres die mij op NURSING onderzoekt kan een goed alternatief zijn voor de huisarts. Maar het moet geen huis en tuin Meesteres zijn. Een Meesteres die in de gezondheid zorg heeft gewerkt kan best fouten maken. Maar daar gaat bij de huisarts /ziekenhuis ook gebeuren. Vaak is bij een huisarts niet de tijd om jou in alle lei gaatjes te onderzoeken. Of naar je vingers tenen te kijken. En mocht de Meesteres iets vinden wat haar niet aan staat, dan zal een goede Meesteres daar jou haar advies in geven. ik heb dit mee mogen maken bij Meesteres Esmee. Zij heeft mij goed tot erg goed geholpen. Maar jammer genoeg is Meesteres niet meer werkzaam in deze sector. Ze was in Zwolle en ook had ze in Bussum een eigen studio.
    Ze had liefde voor haar cliënt en haar werk. En zij heeft mij erg goed advies gegeven om geen SM te doen. ik had en heb vandaag nog baad bij dit advies. Weet iemand waar zij is gebleven? ik hou mij aan bevolen. Laat haar dan weten dat ze gezocht wordt door de Man met de NICK naam Ricardo in Zwolle heb ik haar leren kennen. Dank voor het lezen.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V