Waar vind je een Meesteres?

Op zoek naar een Meesteres

Vraag: Lieve dames, Ik ben onderdanig en wil graag dames aanbidden. Met name een mindgame is mijn ding. Het verleggen van mijn pijngrens door het in de ogen kijken van de Mrs is het mooiste wat er is.

Ik zou zo graag iemand zijn subje willen worden, maar het probleem is altijd waar kan ik die vinden. Als er een mooie site voor is dan zou ik dat graag vernemen van jullie. Liefs en een xje op de grond waarover jullie lopen. mark

Beste onderdanige mark,

Veel subjes worstelen met het vinden van een Meesteres. Er zijn meer subjes dan dat er Meesteressen zijn (gelukkig maar dat één Meesteres meerdere slaven kan hebben). Dit maakt het erg lastig om gelijkgestemd BDSM contact te vinden.

Om via het internet Dominante Dames te vinden, is het daarom noodzakelijk dat je flink wat gaat googlen. 😉 Zoek eens op “BDSM contacten”, “BDSM community’s” of “BDSM chatboxen”. Hierbij wil Ik ook vermelden dat de grotere chatboxsites altijd een BDSM of kinky chatbox categorie hebben.

Mocht dit niets voor jou opleveren dan wordt het tijd om eens naar de Engelse BDSM of fetish ledensites te kijken. Deze ledenwebsites zijn een stuk groter en populairder dan de vergelijkbare Nederlandse websites. Hoewel ze Engels zijn, zal je hierop toch een hoop Nederlandse leden vinden.

Er bestaat helaas niet zoiets als een website gevuld met Meesteressen waar iedere Meesteres zit te springen om een subje te vinden. Om een Meesteres te vinden, moet je echt actief op zoek gaan. Het is daarbij ook belangrijk dat je laat zien dat je een leuke sub bent. Mocht je er niet uitkomen, dan raad Ik je aan om eens naar mijn E-book hierover te kijken: Hoe vind je een Meesteres?

Succes!

Dominante groet van,

Artemis, Eleonora en Deana

Heb je zelf ook een vraag op gebied van  BDSM, fetishes of taboes? Stuur dan je vraag in via het vraagformulier.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

2 reacties op “Waar vind je een Meesteres?

 • 25 november 2017 om 21:04
  Permalink

  ik zoek een meesteres en Ik wil graag een relatie hebben met een meesteres

  Beantwoorden
  • 14 december 2017 om 18:30
   Permalink

   Hier eentje. Neem contact op voor verdere informatie.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Onderdanigeman Dating
    Klamed B.V