Waar vind je een Meesteres?

Op zoek naar een Meesteres

Vraag: Lieve dames, Ik ben onderdanig en wil graag dames aanbidden. Met name een mindgame is mijn ding. Het verleggen van mijn pijngrens door het in de ogen kijken van de Mrs is het mooiste wat er is.

Ik zou zo graag iemand zijn subje willen worden, maar het probleem is altijd waar kan ik die vinden. Als er een mooie site voor is dan zou ik dat graag vernemen van jullie. Liefs en een xje op de grond waarover jullie lopen. mark

Beste onderdanige mark,

Veel subjes worstelen met het vinden van een Meesteres. Er zijn meer subjes dan dat er Meesteressen zijn (gelukkig maar dat één Meesteres meerdere slaven kan hebben). Dit maakt het erg lastig om gelijkgestemd BDSM contact te vinden.

Om via het internet Dominante Dames te vinden, is het daarom noodzakelijk dat je flink wat gaat googlen. 😉 Zoek eens op “BDSM contacten”, “BDSM community’s” of “BDSM chatboxen”. Hierbij wil Ik ook vermelden dat de grotere chatboxsites altijd een BDSM of kinky chatbox categorie hebben.

Mocht dit niets voor jou opleveren dan wordt het tijd om eens naar de Engelse BDSM of fetish ledensites te kijken. Deze ledenwebsites zijn een stuk groter en populairder dan de vergelijkbare Nederlandse websites. Hoewel ze Engels zijn, zal je hierop toch een hoop Nederlandse leden vinden.

Er bestaat helaas niet zoiets als een website gevuld met Meesteressen waar iedere Meesteres zit te springen om een subje te vinden. Om een Meesteres te vinden, moet je echt actief op zoek gaan. Het is daarbij ook belangrijk dat je laat zien dat je een leuke sub bent. Mocht je er niet uitkomen, dan raad Ik je aan om eens naar mijn E-book hierover te kijken: Hoe vind je een Meesteres?

Succes!

Dominante groet van,

Artemis, Eleonora en Deana

Heb je zelf ook een vraag op gebied van  BDSM, fetishes of taboes? Stuur dan je vraag in via het vraagformulier.

22 reacties op “Waar vind je een Meesteres?

 • 25 november 2017 om 21:04
  Permalink

  ik zoek een meesteres en Ik wil graag een relatie hebben met een meesteres

  Beantwoorden
 • 22 januari 2018 om 13:16
  Permalink

  Hi Mistressay, mag ik je eens emailen, ( [email protected] ) ben vreselijk nieuwsgierig naar een Meesteres ??. Heb zoiets van, ” onbekend, maakt bemind, toch ?? “.
  Ben een meid van 22 jr, vuur rood lang haar vandaar dat “the red-one”.
  Ben er zat mee gepest op school, van rooie, rooie, rooie sproettekop, best vernederend hoor. Nu op me 22e wil ik weten wat me plaats is, in het leven ??. Mvrgr Silleke (Sylvia).

  Beantwoorden
  • 26 september 2023 om 13:30
   Permalink

   Ik kan nog wel een sup gebruiken hoor. Laat maar een berichtje achter

   Beantwoorden
 • 28 juli 2018 om 16:18
  Permalink

  Ricardo is mijn naam. ik zoek een Meesteres die ook het gynaecoloog praktijk heeft gedaan. En die is door gegaan is MEESTERES en dan wel in Nl.(Overijssel.
  Die geen SM spullen gebruikt. Niet een die voor de SM is maar voor het NURSING onderzoek.
  Moeilijk om deze te vinden. De handelingen worden altijd in de SM kamer gedaan.
  In de NURSING kamer is het al zwaar genoeg. Zeker als men ook als Client nog een SPASME heeft. ik wil graag antwoord via de onderstaande mail. Dus niet voor het publiek op internet. Dank voor het lezen van mijn mail.

  Beantwoorden
 • 8 juni 2019 om 01:54
  Permalink

  Lonely Subje taking a leap here.”boy” hier die een meesteres zoekt die mijn grenzen verlegt,me pijn wil doen,die ik mag aanbidden maar ook intiem met me wil zijn. 25 jaar , lekker kontje uit zh.

  Beantwoorden
 • 18 juli 2020 om 15:37
  Permalink

  ik ben een 20 jarige jongen die een meesteres zoekt die opdrachten op afstand geeft.

  Beantwoorden
 • 18 november 2020 om 16:57
  Permalink

  Hier sub jeroen.
  Ben al wat ouder, 52 maar wel op zoek naar een meesteres, liefst ook ontdekkend, om samen de mooie wereld van het femdom in te gaan..
  Hoe en wat komen we samen wel uit..
  Liefst in Gelderland, om de reistijd binnen de perken te houden..
  Mijn kontje ligt voor u klaar..

  Beantwoorden
  • 20 november 2020 om 15:33
   Permalink

   Dag voetveegje van Nederland,

   Ik heb nog een plekje voor een onderdanig slaafje die mij op mijn wenken bediend.
   Spreek ik je snel?

   06-84648019

   Beantwoorden
 • 20 november 2020 om 15:32
  Permalink

  Dag voetveegjes van Nederland,

  Ik heb nog een plekje voor een onderdanig slaafje die mij op mijn wenken bediend.
  Spreek ik je snel?

  06-84648019

  Beantwoorden
 • 26 november 2020 om 22:31
  Permalink

  Ben 20 jaar woon in friesland en ik zoek een meesteres en Ik wil zou ook wel een relatie hebben met een meesteres

  Beantwoorden
 • 28 november 2020 om 11:07
  Permalink

  Zoek jij een strenge donkere panter voor jou kietel of onderdanige fantasie. Regio Noord Holland.
  Sex is geen optie, maar genoeg bespreekbaar. Mail mij mij op
  [email protected]!

  Tot snel
  Blackgodess!

  Beantwoorden
 • 7 januari 2021 om 22:31
  Permalink

  Net 50 geweest en wonend in Friesland droom ik er al lange tijd van om een meesteres te mogen dienen. Langzaam meer en meer bekend raken met BDSM. U mag mag mij daarin meenemen, leiden en gebruiken voor uw genot. Ik heb mijn nieuwsgierigheid overwonnen en stel mij graag beschikbaar. Ik wacht op uw bericht in spanning.

  Beantwoorden
 • 21 augustus 2023 om 21:11
  Permalink

  Ik ben een onderdanige man uit Friesland. Ik ben net 50 geweest en wil mij graag door een meesteres laten leiden. Voor mij is de wereld van de BDSM vrij nieuw. Echter mijn verlangen om dit te ontdekken is groot. Welke meesteres mag ik dienen om dit te ervaren.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V