Wat BDSM voor slaaf felipe betekent

Ik opende mijn mailbox om de volgende opdracht van mijn Meesteres te lezen. Meesteres eiste de volgende opdracht van haar slaaf om uit te voeren gedurende één maand: één dag was haar slaaf een spermaslet en de twee volgende dagen moest haar slaaf constant vrouwenlingerie dragen.

En als ik thuis was, mocht ik enkel in het vrouwenslipje rondlopen of volledig naakt. Meermaals kreeg ik nog bijkomende opdrachten.

Wanneer ik spermaslet was, beval mijn Meesteres dat ik mij meermaals af moest rukken en klaar moest komen in mijn slipje werd ik tevens verplicht om dit slipje de ganse dag te dragen. Wanneer ik de twee volgende dagen een vrouwenslipje moest dragen voor mijn Meesteres, mocht ik mijn spermaslipje niet wassen.

Uiteindelijk zou ik dit spermaslipje gedurende één maand moeten bijhouden en om de twee dagen moeten dragen en regelmatig nieuwe ladingen inspuiten. Hoe verder het naar een maand ging, hoe meer ik mij in dat slipje een spermaslet voelde.

Wanneer ik twee dagen vrouwenlingerie droeg, mocht ik enerzijds mij niet afrukken en anderzijds mijn pik of ballen ook niet aanraken, zelfs niet als ik naar het toilet moest.

Eén van de bijkomende opdrachten van mijn Meesteres was dat ik op een bepaalde avond naakt moest gaan slapen, maar hier hoorde nog iets bij. Meesteres eiste dat haar slaaf in foetushouding sliep, met de knieën tegen de buik.

Vervolgens moest ik rond mijn rechter dikke teen bondagetouw knopen, zo naar mijn balzak. Deze moest ik hiermee afbinden (niet te strak) en vervolgens zo naar mijn linker dikke teen om hier ook het touw aan te bevestigen.

Ik werd verplicht om zo de ganse nacht te slapen, met als gevolg dat wanneer ik ’s nachts mijn benen even wou strekken, ik een pijnlijke ruk kreeg aan mijn balzak en begreep om liefst terug in foetushouding verder te slapen.

De dagen dat ik mijn pik niet mocht aanraken of afrukken, plaagde mijn Meesteres mij door pikante foto’s van haar door te sturen. Dit was een zware beproeving voor Haar slaaf, maar ik beet door want ik wist dat ze overvloedig sperma eiste op de dagen dat ik een spermaslet was en dat de twee dagen rust welgekomen waren voor mij.

Mijn Meesteres eiste steeds de volgende dag dat er in haar mailbox voldoende foto’s staken om aan te tonen dat haar slaaf zijn opdracht naar behoren uitgevoerd had.

Een andere opdracht van mijn Meesteres was om in een extra korte jurk naar een bos te rijden met de wagen. Vervolgens mocht ik mijn gewone kledij aantrekken en in het bos gaan wandelen om iets verder aan het vervolg van mijn opdracht te beginnen.

Ik moest van mijn Meesteres op zeven verschillende plaatsen in een plastic zak verschillende vrouwenkledij gaan leggen, gaande van slipjes, jurk, body’s,rok… Ik moest teruggaan naar de eerste plaats, daar al mijn gewone kledij uitdoen om vervolgens enkel de kledij aan te doen dat in het eerste zakje zat.

Vervolgens in deze kledij naar de 2de zak wandelen en hier deze kledij aandoen en zo mijn tocht verder doen tot aan de 7de zak. Vervolgens moest ik in deze laatste kledij terug gaan naar alle andere zakjes, deze terug oprapen en zo mijn weg vervolgen naar mijn gewone kledij.

Slaaf felipe houdt ervan om opgelegd te worden hoe hij zich moet kleden en gedragen, en het uitvoeren van opdrachten. Momenteel ben ik nog steeds op zoek waar ik juist naar verlang en hoe ver ik mijn grenzen wil verleggen. Maar wie weet, de dag dat ik een goede Meesteres gevonden heb, dat deze Meesteres mij hier verder helpt in deze zoektocht.

Subje69 (slaaf felipe)

Dit verhaal is de ingezonden n.a.v. een van Onze prijsvragen. Heb jij ook een interessante BDSM ervaring die je met Ons wilt delen en die nog niet ergens anders is gepubliceerd? Stuur je verhaal dan in via het inzendformulier

2 reacties op “Wat BDSM voor slaaf felipe betekent

 • 14 december 2011 om 18:41
  Permalink

  Dank je wel subje 69, het was een mooi, inspirerend verhaal. Was je broekje niet erg hard geworden van al dat opgedroogde zaad? Wel een manier om je de hele dag te realiseren dat je een zaadsletje bent. Ben ik ook, alle mannen eigenlijk.
  Zo´n bos-avontuur had ik graag eens meegemaakt.
  Een langer verhaal van mij is zojuist in de mist gegaan. Het was een antwoord op een verhaal van Meesteres Eleonora over een veiling. Ik zal het de volgende keer opschrijven. Veel geluk heb je met je meesteres, ik hoop dat het zo voor je blijft. Groet, docyl.

  Beantwoorden
 • 17 juni 2012 om 14:01
  Permalink

  Inderdaad docyl na enkele dagen was dit spermaslipje al keihard maar ja eenmaal ik het terug aandeed stond ik er niet meer bijstil. Het enige probleem was na verloop van tijd de geur die het teweegbracht dacht op sommige momenten zou mijn omgeving dit ook ruiken.
  Wat betreft het bos-avontuur dit was voor herhaling vatbaar en heb dan ook nog enkele bos-avontuurtjes mogen doen voor mijn Meesteres.
  Heb even afstand genomen van mijn Meesteres maar ben nu terug aan het opbouwen deze band.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V