Schuld, berouw en boetedoening deel 11

Natascha laat uitgebreid haar voetjes masseren en geeft André dan opdracht om ze te kussen. André pakt Natascha’s linkervoet, tilt deze voorzichtig naar zijn mond en kust de onderkant van haar tenen, de bal van haar voet, haar voetzool en de onderkant van haar hiel. Haar voet ruikt heerlijk naar badschuim, naar het leer van haar pumps en heel licht naar zweet.

André raakt opgewonden en voelt zijn pik hard worden. “Mmmmm, ga hier maar even mee door.” Natascha zakt behaaglijk nog verder onderuit en duwt haar voet dwingend tegen André’s mond. “Gebruik ook je tong, sloofje. Lik mijn teentjes en mijn voet.” Slaafs gehoorzaamt André en likt haar tenen, likt ook tussen haar tenen en verder haar hele voet. André likt zachtjes en zonder haast door en Natascha geniet zichtbaar. Het windt ook haar op.

Even overweegt ze André op te dragen haar kutje te likken, maar daar vindt ze het te vroeg voor. Eerst morgen die kuisheidskooi om z’n pik laten zetten, daarna pas lijkt het haar beter een dergelijke opdracht te geven. Hij is dan immers volledig van haar afhankelijk en zal zich geen gekke dingen in het hoofd halen. Nu heb je kans dat hij gaat zeuren om ook aan zijn trekken te komen en daar heeft Natascha absoluut geen zin in. Waarschijnlijk trouwens helemaal nooit meer. Voor een lekkere neukbeurt moet ze toch maar eens op zoek naar een ander, één met wat meer in z’n broek dan het kleine pikje van André, mijmert ze.

Ze laat hem ook haar andere voet nog uitgebreid verwennen en na 20 minuten vindt Natascha het genoeg. Ze pakt haar zweepje en jaagt André terug naar zijn werk.

Gauw gaat André naar boven en stoft en stofzuigt de bovenverdieping, draait een was en begint dan aan de handwas van Natascha’s slipjes, beha’s, nylons en panty’s. Hij pakt het speciale lingeriewasmandje en gaat ermee naar de badkamer. Er zitten zeker 25 slipjes, evenzoveel panty’s en nylons en een stuk of 15 beha’s in.

Hij pakt een zwart satijnen slipje en ruikt even aan het kruisje. Oh, haar heerlijke kutje! Hij haalt diep adem met zijn neus in het slipje, precies op de plek waar haar kutje heeft gezeten. Een mengeling van parfum, urine, de geur van haar kutje en kontje en zweet bedwelmt hem. André pakt nog een slipje en nog één. Dan heeft hij een rood satijnen vlinderbroekje waar het kruisje nog nat van is. Hij ruikt en likt aan het natte kruisje en raakt buiten zinnen van opwinding.

Hij maakt zijn broek los en laat hem op de grond zakken, evenals zijn onderbroek. Dan pakt hij met zijn rechterhand zijn hard geworden pik vast en duwt het kruisje weer tegen zijn neus en mond. Hij begint zichzelf af te trekken. Plotseling ziet hij een enorme lichtflits en hoort hij Natascha’s stem:

“Goed zo, sloofje. Aanbid mijn slipjes.” André versteent. Natascha is op blote voeten naar boven gekomen en André was zó in de ban van Natascha’s lingerie dat hij niets heeft gehoord. Natascha heeft haar pumps en korte rijzweepje in de ene hand en haar telefoon, waarmee ze zojuist een foto heeft gemaakt in de andere hand. “Wacht schatje,” zegt ze terwijl ze haar pumps, telefoon en zweepje op een kastje legt. “Kleed je maar helemaal uit, dan zal ik je eens lekker verwennen.” André legt het slipje neer en stapt uit zijn op de grond gezakte broek en onderbroek. Haastig trekt hij het schortje uit en zijn overhemd.

Naakt staat hij onzeker, maar toch verwachtingsvol voor Natascha. “Ga maar voorover staan en leg je handen op de rand van het bad, dan maak ik even iets klaar,” zegt Natascha. André gehoorzaamt braaf. Natascha stroopt haar rokje omhoog en gaat op het toilet zitten. Ze trekt haar kleine zwart satijnen slipje uit en plast het helemaal nat. Dan trekt ze het over André’s gezicht, met het kruisje tegen zijn mond en neus. André kreunt van genot. Natascha pakt uit een laatje drie grote elastieken en trekt deze zo over zijn hoofd dat er een elastiek boven en één onder zijn neus zit. Het derde elastiek zit voor zijn mond, die hij van Natascha open moet doen. Zo drukken de elastieken het zeiknatte slipje op zijn neus en in zijn mond.

Dan begint Natascha zijn pik te masseren, die van schrik eerst klein geworden is, maar nu al snel weer groeit. “Lekker hè, schatje, aan mijn slipjes ruiken en likken. Daar word je geil van hè?” Natascha maakt haar sloofje gek. “Ruik je mijn kutje? En mijn kontje?” André zucht en kreunt. “En zo dadelijk mag je al die vuile slipjes op de hand wassen. En ook mijn panty’s en nylons, waar het zweetluchtje van mijn voetjes aan zit. Lekker hè?” André hijgt en snuift.

Zijn mond is nat van de urine die hij uit het slipje zuigt. “Ik heb mijn nylons een paar dagen in mijn nieuwe dijlaarzen gedragen, schatje, dus die ruiken naast mijn geile zweetvoetjes ook naar nappaleer. Hoe vind je dat?” André begint te schokken van al die geile woordjes van Natascha. Hij staat op het punt van klaarkomen als Natascha plotseling, met al haar kracht, haar lange nagels in zijn pik en zak drijft. Er flitst een enorme pijngolf door zijn gehele onderlichaam en hij zakt op zijn knieën. Hij slaakt een gil. Natascha blijft hem in haar vlammende greep houden. André voelt hoe het zaad vreugdeloos uit zijn van schrik sterk gekrompen pik loopt. Dan laat Natascha los.

Ze trekt het slipje van zijn gezicht, spoelt haar hand af, trekt haar pumps aan en pakt het rijzweepje. Natascha voelt zich euforisch en oppermachtig. Ze voelt instinctief aan dat ze André nu volledig onder controle en in haar macht heeft. Een onweerstaanbare drang overweldigt haar. Ze stroopt haar rokje omhoog, geeft de ontredderd op zijn knieën liggende André een paar striemende zweepslagen en beveelt: “Lik me, slaaf! En doe het goed of je krijgt er van langs!” André kruipt op zijn knieën naar Natascha en begint haar voorzichtig te likken. Haar kutje is nog nat van de plas die ze net gedaan heeft.

Natascha pakt hem bij zijn haar en duwt zijn gezicht tegen haar kutje. Met haar rijzweepje spoort ze André aan. “Vooruit! Likken!” André likt haar ingespannen en voelt hoe haar kutje nu ook anders nat wordt, van zalige geilheid. “Lange halen, van achteren naar voren,” kreunt Natascha en ze knalt de rijzweep over André’s kont. Ze wrijft met haar kutje over heel zijn gezicht. André wordt haast gesmoord, maar blijft braaf zo goed mogelijk likken. “Dieper, dieper!” hijgt Natascha en geeft André met elke beweging van haar lijf een klets met het zweepje.

Ze gaat nu vol op en neer en berijdt André’s gezicht, die naar adem snakt. “Ja, ja, door, door!” roept ze en geselt André nu continue, alsof ze op een renpaard zit. “Ja, ja, harder, harder …….. Oooohhhhh……” Natascha komt klaar zoals ze nog nooit is klaargekomen. Ze draait haar dijen om André’s hoofd en duwt zijn gezicht met alle kracht tegen haar kutje, waar haar heerlijke sappen rijkelijk uit stromen en André smoren. Ze blijft nog een tijdje naschokken op zijn gezicht en stapt dan van hem af. Hijgend staat ze boven hem. Zijn gezicht is kletsnat van haar heerlijke kutje.

Ze ziet in zijn ogen een vonk van opperste aanbidding. Zij kijkt goedkeurend naar hem en tikt hem met het leren flapje van haar rijzweepje even onder zijn kin. “Pfftt!! Nou, nou! Goed werk, Andrea. Maar onthoud nu voortaan eens dat het om míjn genieten gaat, en nooit om het jouwe. Begrijp je dat nu eens een keer?” “Ja Mevrouw. Het spijt me,” brengt André er nog gesmoord uit. “Nou ja,” vervolgt ze, “als we morgen bij het relatiebureau geweest zijn wordt het een stuk makkelijker voor je om het te begrijpen.” André begrijpt Natascha niet, maar durft er verder ook niet naar te vragen.

1 reacties op “Schuld, berouw en boetedoening deel 11

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V