Voetfetish orgasme (2)

Dit is een tweedelig verhaal. Lees eerst het begin: Voetfetish orgasme (1).

Mijn keel droogt uit en ik heb het bloedheet. Ik neem vluchtig een slok van mijn wijn. Een flinke slok. De zoete smaak is lekker, maar het vocht voelt pas echt aan als een verrijking.

Zouden de mensen ook wijn hebben gedronken tijdens zo’n slavenveiling als op het schilderij naast me? Waarschijnlijk wel, maar dan niet met het uitsluitende doel om hun keel te bevochtigen, zoals ik.

‘…knopen losmaken…’ hoor ik plotseling mijn Meesteres zeggen. Kennelijk hebben ze het nu over mode of wat dan ook. Toch weet ik dondersgoed wat mijn Meesteres hiermee bedoelt. Ze geeft mij indirect een opdracht.

Terwijl ik luister naar wat mijn broer allemaal te melden heeft, breng ik mijn rechterhand onder tafel. Ik doe het langzaam, voorzichtig en gelukkig ongemerkt.Voetfetish

Mijn vingers glijden naar mijn riem om deze los te maken. Dan open ik de knoop van mijn broek, precies zoals mijn Meesteres me op heeft gedragen. Als Ze een slokje van Haar wijn neemt en me veelbetekenend aankijkt, weet ik dat ik geslaagd ben. Ze glimlacht verfijnd op de sexy en elegante manier zoals alleen Zij dat kan en wendt zich weer tot het saaie mens naast Haar.

Zou dit ook een kwelling voor mijn Meesteres zijn, of zit Ze zo diep in Haar rol met het tonen van interesse dat Ze de kwelling vergeten is? Ik weet het niet. Wat ik wel weet is dat Haar tenen aan mijn broek trekken, waardoor mijn boxershort vrijkomt. De zachte stof van Haar panty die strak over Haar voet zit, glijdt nu over mijn onderbuik.

Een vlaag van genot overspoelt mijn lichaam. Ik grijp naar de wijn en zie mijn broer vragend en een beetje lacherig kijken. Nee, hij weet niet wat er aan de hand is. Ik weet dat hij wel iets aan me merkt, maar hij zou er nooit zijn vinger op kunnen leggen.

Nee, mijn broer weet niets van mijn duistere verlangen om onderdanig te zijn. De positie die me zo goed past in het leven. Een positie die ik altijd zorgvuldig voor buitenstaanders verborgen heb weten te houden. Ook voor mijn broer.

Haar tenen strelen plagend bij mijn boxershort. De tenen van mijn Meesteres zijn getraind en als Ze naar mijn boxershort glijden, weet ik wat er gaat komen. Behendig haakt Ze Haar tenen achter de rand van mijn boxershort en schuift deze langzaam omlaag.

Terwijl Ze dit doet, glijdt de zachte stof van Haar kous over mijn erectie. Onbewust sluit ik mijn ogen om nog intenser van het moment te genieten.

‘Is alles wel goed met je?’ Mijn broer kijkt me met een schuine blik aan. Zou hij iets door hebben?

‘Eh…’ Mijn keel is droog en ik neem mijn wijnglas vast. ‘…ik denk dat het de wijn is,’ maak ik er maar van. ‘Hij is vrij sterk, maar heel lekker…’ Vluchtig neem ik een nieuwe slok. Al bevochtigt het niet zo goed als water, voor nu zorgt het er wel voor dat ik nog in staat ben om te praten.

Een tweede voet volgt. De schoen is al uit en langzaam glijdt hij naar de andere voet, die met mijn erectie speelt. Via mijn onderbeen naar mijn knie, naar mijn bovenbeen, naar mijn… Ze klemt mijn erectie tussen de zachte kussentjes van Haar voeten en doet wat ze uitermate goed kan. Ik denk dat ik niet uit hoef te leggen wat het is, zeker niet als ik vermeld dat ik het niet meer houd…

Als een waanzinnige bereik ik mijn orgasme. Mijn ogen zijn gesloten en ik kan het niet laten om te kreunen. Mijn lichaam ontlaadt zich alsof het een eeuw heeft geduurd en ik voel mijn complete lichaam verslappen. Het is het moment dat mijn lichaam overspoeld wordt met genot, maar ook het moment dat het complete restaurant stilvalt en in mijn richting kijkt.

De enige die lacht, is mijn Meesteres…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V