Geldslaaf met voetfetish

Met een strenge blik kijk Ik Mijn slaaf aan. Daar staat hij dan. Voor Me. Hij draagt een leren harnas dat strak om zijn bovenlichaam spant. Om zijn hoofd draagt hij een strak, leren masker met slechts een gat bij zijn mond. Het zit zo strak dat Ik perfect de vorm van zijn schedel kan zien. Het windt Me niet direct op, maar geeft wel voldoening. Hij is er klaar voor. Ik ben er klaar voor.

Bij zijn kruis draagt hij een peniskooi. Het mooie stukje vakmanschap zit volledig om zijn penis en balzak heen. Aan de binnenkant zitten scherpe stekels die naar binnen wijzen. Juist ja: in de richting van zijn penis. Een detail dat niet achterwege gelaten kan worden, is dat de peniskooi de vorming heeft om een slappe penis in op te sluiten. Geen erectie…

Verder draagt hij niets. Eigenlijk interesseert het Me ook niet wat hij draagt. Vandaag zijn W/we samen met een reden. Ik ga voor hem staan en laat Mijn vingers als de klauw van een kat over zijn hoofd glijden. Als reactie buigt hij zijn hoofd naar voren. Het is duidelijk dat hij geniet. Geniet er nog maar eventjes van, denk Ik bij Mezelf.

Met een speels lachje op Mijn gezicht loop Ik om hem heen. Ik bekijk hem van alle kanten. De dikke mat die onder Mijn in panty gehulde voeten ligt is werkelijk een zacht stukje genot dat bij elke stap als een massage aanvoelt. De mat is donkerrood, net als de peperdure hoekbank die in Mijn woonkamer staat. Dit is waar Ik van geniet…

Ik geef Mijn slaaf een zetje in zijn rug.

‘Loop!’ commandeer Ik hem. Braaf als hij is volgt hij gehoorzaam Mijn commando op. ‘…braaf zo, slaafje.’

Het gebeurt zelden dat Ik hem complimenteer, terwijl Ik maar al te goed weet hoe waardevol dit voor een slaafje aanvoelt. Zeker als het complimentje uit Mijn mond komt. Een nieuwe zet volgt als Mijn slaafje niet goed een volgende stap durft te zetten. Ik kan het hem niet kwalijk nemen. Het doetje ziet immers niets…

Pas als hij tegen de kopse kant van Mijn hardhouten eettafel van teak aanloopt, stop Ik met het geven van zetjes. Hij boft. Mijn slaafje is vrij lang, waardoor hij niet met de peniskooi tegen Mijn tafel aan is gelopen. Maar goed ook. Een beschadiging in Mijn tafel duld Ik niet. De schade die de peniskooi aan zijn penis aan zou richten interesseert Me niets.

Met een speelse glimlach die Mijn felrode lippen vormen, kruip Ik behendig op Mijn eettafel. Er staan acht prachtige leren stoelen aan. Elke stoel is een klein fortuin waard. Ik schuif de grote kandelaar met witte kaarsen opzij en neem Zelf plaats in het midden van de tafel. Het korte, leren rokje kruipt hierbij iets omhoog.

Jammer dat Ik de uitdrukking van Mijn slaafje niet kan zien. Hij staat daar maar te gehoorzamen. Als een boom. Onaantastbaar, geluidloos en statisch. Nou ja, van dat eerste ben Ik nog niet zo zeker.

Langzaam schuif Ik naar Mijn slaafje toe met Mijn benen die in zijn richting wijzen. Als Mijn in panty gehulde voeten hem bijna aanraken, stop Ik. Mijn rokje is inmiddels volledig omhooggekropen…

‘Als je nu toch iets kon zien…’ Ik giechel op Mijn vrouwelijke manier en hef Mijn voet op. Ik zie aan zijn lichaamstaal dat hij de aanwezigheid van Mijn voet kan voelen en verlos hem dan eindelijk uit zijn lijden.

Met Mijn voet streel Ik langzaam over zijn bovenlichaam. Ik lig nu volledig op Mijn rug met Mijn benen omhoog. Ja, het uitzicht dat Ik Mijn slaafje bied, had hij eigenlijk niet willen missen.

Mijn voeten glijden via zijn nek naar zijn strakke masker. Hij buigt zijn hoofd iets naar voren, waarschijnlijk om Mijn voet nog beter te kunnen voelen. Ik glimlach goedkeurend. Het is de eerste oprechte glimlach van de avond die positief gestemd is voor Mijn slaafje. Langzaam daal Ik met Mijn voet af over zijn bovenlichaam.

Via zijn borst ga Ik nog verder naar beneden. Ik laat de onderkant van Mijn voet naar zijn buik glijden. De zachte stof van de panty doet haar werking. Mijn slaafje begint te kronkelen van genot. Een echte voetenfetisjist is het. Als Ik verder streel via zijn buik naar zijn onderbuik en dan weer langzaam omhoog, hoor Ik iets. Het is gekreun met een pijnlijke ondertoon.

‘Awwwh. Wat is het dan, slaafje? Hm?’ Een tweede maal giechel Ik. Pas dan zie Ik wat er aan de hand is. Zijn penis is overeind gaan staan en heeft nu kennis gemaakt met de scherpe stekels.

‘Oeh… Dat krijg je ervan…’ Ik begin te lachen en ga speels door met strelen. Mijn voeten over zijn lichaam winden hem immens op en dat weet Ik maar al te goed.

Zijn penis die een marteling ondergaat aan de peniskooi heeft hij zelf te danken aan zijn fetish voor Mijn voeten. Het is een stukje genot gecombineerd met straf. Straf omdat Mijn slaafje kort twijfelde toen Ik ook een dure mat wilde voor in de eethoek…

4 reacties op “Geldslaaf met voetfetish

 • 13 februari 2012 om 21:52
  Permalink

  Ja, Je schrijft mooi en vilein, Eleonora.

  Er schiet me iets te binnen. Het herinnert me ergens aan. Ach, de dingen komen en gaan nog sneller voorbij. Ik weet het al niet eens meer.

  Beantwoorden
  • 14 februari 2012 om 17:28
   Permalink

   Artemis geloof me, ik had dat erachter staan (‘De leeftijd, denk ik’).

   ‘Uit respect voor mezelf’ heb ik dat toen maar ‘gebackspaced’.

   Jij spaart mij niet. Maar ik zal daar aan wennen ! Ik weet het (bijna) zeker.

   Beantwoorden
 • 1 november 2016 om 13:56
  Permalink

  Wie wil me dienen mooi Marokkaanse geboren prinses me Skype is camprinses

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V