Pijn is fijn

Mijn Prinses is erg begeisterd van (bondage)klemmen en bastinado. Ze vertelde hoe ze werd geïnspireerd tijdens een workshop van haar Fetlife zus KLAUE en partner Suefinis over artistieke dingen die je met klemmen kan doen. Daar leerde ze een nieuw soort klem kennen. Een soort waarmee je heel snel pijnliefhebbers in mobiel kunt maken.

Cadeau kopen

Ik kreeg van haar de link waarop mooie bastinado binders te zien waren en de klemmen. Ik kon het natuurlijk niet laten om direct de betreffende website te bezoeken. Vol enthousiasme en spanning heb ik de artikelen, die mijn Prinses mooi vind bekeken en zonder haar toestemming direct de bestelling geplaatst. Ik dacht nog misschien wel een beetje snel gereageerd. Maar ik merkte dat mijn Prinses er zo blij mee zou zijn, dat ik het risico heb genomen.

Bondage klemmen & bastinado tool

Daar was het dan het pakketje. Snel openmaken om te kijken wat erin zat. Twee zakjes klemmen en de leren voetenbinder. Werd wel even opgewonden van die gedachte dat mijn voeten vastzaten en mijn Dame zich kon uitleven. Snel even passen, goed aantrekken want anders zou je te veel beweging hebben.

Ik moest nog meer dan een week wachten voordat ik mijn Prinses haar cadeau kon geven. Ik was zo blij dat ik iets moois voor haar mocht kopen. Dat geeft de onderdanige in mij, zo een fantastisch gevoel.

Cadeaus geven

Daar zat ze na zoveel weken eindelijk en heerlijk koninklijk op het aanrechtblad geklommen;-)Ze vond de cadeaus prachtig. Ik heb heerlijk voor haar gekookt en we praten verder. De seksuele spanning is aanwezig en uiteindelijk konden we niet van elkaar afblijven. Halverwege het diner toch de nieuwe klemmen proberen. Kijken of ze mij op eenvoudige manier kan immobiliseren.

Klemmen testen

“Auw uh oefff!”, ze zet de klemmen op mijn arm op verschillende plekken. Ze knijpen hard. Ik was even vergeten na te denken waarom mijn Sadistische Princes ineens fan was geworden van bondage. Tja dat had ik zelf kunnen bedenken. Snelle immobilisatie met pijn. Toch werd ik wel opgewonden hiervan, nog wat touwen aan de klemmen en ik moest met elke beweging van haar meegaan, want anders deed het wel erg veel pijn. Ook de tepels en balzak werden niet ontzien. Tjak daar zaten ze vast, pijn scheut door mijn lichaam maar de glimlach van mijn Prinses deed dat direct weer vergeten.
De klemmen op de tepels en balzak bleven erop ook toen wij de liefde bedreven. Bij elke beweging bewogen de klemmen wat. Die elke keer weer een pijnscheut gaven, maar wat voelde dat heerlijk! Uitgeput lagen wij daar nog even.

Mijn eigen gefabriceerde takel

De volgende avond liet ik trots mijn nieuwe bevestigingen in het plafond zien. Ik had dit al ooit in mijn gedachte om te doen, maar toen ik de bastinado binders in huis had, leek mij dit wel praktisch voor de Prinses om makkelijk bij mijn voeten te kunnen. Ik had nog een grootzeilschroot liggen van een oude boot. Deze kon heel goed als takel fungeren.

Bastinado tool testen

Die avond mocht ik alles installeren. Beetje gespannen hing ik de takel op. Waarna zij mij de opdracht gaf om de voetenbinders om te doen. Die gingen vast aan de takel en daar gingen mijn voeten omhoog. Nog hoger, nog hoger tot het pijnlijk begon te knellen. Tevreden keek mijn Dame. De kleine rijzweep kwam hard aan. Oeh had nooit gedacht dat voeten zo gevoelig konden zijn. Nog een en nog een. Ze pakte mijn vel tussen mijn tenen tussen haar nagels. Een zeer pijnlijke gloed ging door mijn lijf. Ik kon nog net de pijnkreet in mijn mond dempen. Maar god wat kon dat pijn doen.

Voeten & naalden

Na nog wat andere zwepen te hebben geprobeerd pakte ze de naalden. Dreigend stond ze daar. Overal onder mijn voet voelde ik de scherpe pijn van de naald. Ze zei, nu ga ik de naald onder je teennagel steken. Ik schrok hevig, de gedachte van de erge pijn verlamde me bijna. Toen ze dreigend met de naald in de richting van mijn nagel kwam deed ik als een klein kind de handen voor mijn ogen. Ik kon dit beeld niet zien. Het leek te erg. Allerlei gedachten schieten door je hoofd. Alleen de gedachten deden al pijn.

Ze bleef mij nog even plagen en oeh hij zat er in. Verbaast nog vragen dat hij er echt in zat. Wouw ik heb het kunnen handelen. Blij, trost, lekker gevoel.

Voeten marteling

Nog wat pijnlijke slagen waarbij ik liggend op mijn buik mijn erectie voelde. Toen we het einde naderden vond ze nog mijn gereedschap op de tafel. Oo fuck nee toch!?! Eerst de schroevendraaier werd diep mijn voet ingedrukt. Maar toen pakte ze de gemeen gevaarlijk ogende punttangetje. Een tang met een lange slanke kop. O god nee toch, oeh de tang had mijn huid tussen de bekken. Gvd wat een gemeen pijnlijk ding! Bij laatste hap en een grote draai reageerde van de tang, reageerde mijn lichaam met een diepe pijn gil die ik niet meer kon onderdrukken.

Nog een keer?

Tevreden lag ik aan haar voeten wat ben ik toch blij met mijn Prinses. Ik haal nog een drankje voor haar. Wat weer een fantastisch belevenis, de volgende dag geniet ik nog na en hoop stiekem dat ze me snel weer te pakken neemt, want ook dit smaakt naar meer.

Je lieve sub,

Storm_

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V