Strafverslag jack: Waarom ik wil dienen

Ingezonden door Jack Slaaf

Meesteres Eleonora vroeg aan mij of ik wilde typen waarom ik nou zo graag wil dienen. Dit is voor mij denk ik een redelijk complexe vraag. Misschien dat het zelfs wel heel diep teruggaat mijn jeugd in. Ik ben namelijk van mezelf nogal een Dominant persoon.

Op mijn werk functioneer ik in een leidinggevende functie en ben in opleiding tot een nog hogere leidinggevende functie. Het zou dus misschien kunnen zijn dat ik dat wel mis in het leven. Iemand die mij aanstuurt, aanspreekt en sancties geeft.

Ik ben opgegroeid als iemand die altijd voor zijn gelijk moest vechten. Een redelijk ingewikkelde situatie, want als jong mannetje was ik al de slimste van het gezin. Het zou hier zomaar iets mee te maken kunnen hebben, al zou ik zo niet weten waarom.

Waarom ik nou eigenlijk echt heel graag wil dienen, is omdat ik er een kick van krijg en er opgewonden van word. Of dit dan komt door mijn jeugd, opvoeding of genen weet ik niet, maar dat is denk ik wel de voornaamste reden. Ik ben er ook bijna altijd mee bezig in mijn hoofd.

Voeten en laarzen fetish

Ik heb ook een ontzettende fetish voor voeten, laarzen en hakken en overal waar je op straat of op je werk kijkt, komt je ze wel tegen. Dit zorgt er natuurlijk ook voor dat ik er eigenlijk de hele dag wel mee bezig ben. In mijn relaties met een ‘’vanilla’’ vriendin was ook altijd duidelijk dat ik echt wel iets miste.

Het is niet zomaar liefde die ik nodig heb, maar de liefde van een Meesteres die met liefde gebruik en misbruik van me maakt. Bij het typen van deze zin word ik alweer opgewonden. Ik geef gewoon erg graag de touwtjes uit handen. Op de een of andere manier vind ik die machteloosheid een heerlijk gevoel. Misschien dus omdat ik dat in mijn normale leven maar weinig heb.

Ik moet ook eerlijk bekennen dat ik er nooit zo bij heb stilgestaan waarom ik nou eigenlijk graag wil dienen. Voor mezelf zit het gewoon in me. Vanaf mijn 14e ben ik al met BDSM bezig. Bewust wel te verstaan.

Toen ik nog veel jonger was, was ik al geobsedeerd door hakken en voeten. Mijn buurmeisje liet ik me altijd vastbinden als boef en zij ging dan op mijn tenen staan met haar laarsjes.

Bij een andere kennis van mij ging ik net zo lang zitten zeggen dat haar voeten stonken, en ‘’laat me ze alsjeblieft niet ruiken’’ tot ze het daadwerkelijk deed. Ik heb dus eigenlijk mijn hele leven al iets met voeten, schoenen en laarzen.

Chatboxen

Vanaf mijn 14e wist ik wat een Meesteres was en wat onderdanig/slaaf/sub inhield. Ik zat dan ook altijd hopeloos op chatsites onder de naam slaafje of onderdanige, totdat ik er weer uitgetrapt werd door de moderator. Toen kwam de prachtige uitvinding MSN.

Ik maakte een MSN aan speciaal voor contacten die ik in een chatbox opdeed. Dan kon ik een normale naam gebruiken en toch kijken of er mensen geïnteresseerd waren in een slaafje. Zo ja, dan kregen ze mijn MSN. Daar lieten mensen me meestal dingen doen voor de webcam.

Mijn eerste Meesteres

Hierna was ook dit niet echt bevredigend meer en ging ik op zoek naar iemand van die mensen die me op internet gebruikte. Die het ook wel leuk vonden om echt af te spreken. Zodoende vond ik mijn eerste Meesteres. Hier leerde ik natuurlijk weer heel veel meer van: wat een BDSM lijst was, welke regels er waren, etc.

Helaas kreeg deze dame een baby en wilde ze liever niet verdergaan met het BDSM contact. Maar al wel weer ervaring opgedaan. Ik ben toen op zoek gegaan naar een nieuwe Meesteres. Deze had ik gevonden op Fetlife, een site met profielen van gelijkgestemden.

Zij vond het heerlijk om slaven haar voeten en schoenen te laten likken e.d. en ik vond het heerlijk om te doen, dus dat was een prachtige combinatie. Helaas hield ze dit geheim voor haar vriend en die kwam erachter door flink door te vragen bij haar. Toen was het daar ook weer afgelopen met de pret.

Wederom weer op zoek gegaan naar een nieuwe Meesteres… Als doelstelling had ik voor mezelf dat het weer iemand moest zijn die zo van voeten, laarzen en pumps houdt. Het was gelukt: iemand was er helemaal weg van.

Alleen na een aantal keer afgesproken te hebben kwam ik erachter dat ze haar voeten laten likken wel lekker vond, maar dat ze niet echt dominant was en dit miste ik nog wel het meest.

Femdom

Uiteindelijk kwam ik in aanraking met Femdom. Ik las alles erover wat erover te lezen viel en kon mezelf echt HELEMAAL hierin vinden. Tot op heden ben ik nog steeds op zoek naar een Femdom Meesteres.

Nou, dit verhaal is nu eigenlijk twee in een geworden. Waarom ik wil dienen en een korte BDSM autobiografie. Ik heb al wel de nodige ervaring, maar uiteindelijk heb ik in real life denk ik in totaal 10 tot 15 keer echt iemand gediend. Er valt dus nog heeeel veel te leren…

Deze testimonial is door slaaf jack ingezonden. Heb jij ook een interessante BDSM ervaring die je met Ons wilt delen en die nog niet ergens anders is gepubliceerd? Stuur je verhaal dan in via het inzendformulier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V