Ballbusting met slaaf T.

Ik stap de kamer binnen en zoals Ik opgedragen heb, ligt Tony op zijn buik. Hij heeft geluk dat het vloerkleed dik en zacht is, want buiten is het al aardig fris aan het worden. Tony ligt naakt. Zijn benen liggen tegen elkaar aan, zodat Ik niets van zijn edele delen kan zien. Dat komt straks wel, denk Ik bij mezelf.

‘Braaf…’ complimenteer Ik hem op speelse wijze. Op Mijn gemak loop Ik op Mijn hoge hakken naar het bureau en neem de tang in Mijn handen. Het voorwerp voelt zwaar en stevig aan. Terwijl Ik weet dat Tony gespannen afwacht, loop Ik op Mijn dooie gemak weer terug naar Tony. Mijn hulpeloze slaafje.

Ik kijk neer op zijn lichaam terwijl Ik enkele malen om hem heen loop. Hij is mollig, enigszins behaard en vooral onderdanig. Dat laatste straalt zijn hele lichaamstaal uit en ongewild vormt zich een glimlach op Mijn gezicht.

Wanneer Ik bij zijn voeten aankom, plaats Ik Mijn hak op zijn rechtervoetzool.

‘Spreid je benen!’

Het is een krachtig bevel, waarvan Ik weet dat Tony hem maar al te graag opvolgt. Zijn voet zit echter klem onder Mijn hak, die de druk van Mijn volledige gewicht uitoefent.

Ik ben dan geen zwaar persoon, maar Mijn gewicht is genoeg om Tony de pijn te bezorgen waar hij zo erg naar verlangt. Tony spreidt zijn linkerbeen zo ver als hij kan, waardoor zijn edele delen vrij komen te liggen.

‘Oeh, Mijn slaafje is toch nog wel slim…’ Ik giechel kort en haal Mijn hak van zijn voet af. Vervolgens schop Ik tegen zijn rechterbeen aan als teken dat hij deze ook moet spreiden.

‘Net een ballerina…’ Met korte stapjes loop Ik naar voren, tot de punt van Mijn laars bij zijn balzak aangekomen is. Het stuk mannelijk vlees is strak van zijn penis gescheiden met een cockring. De balzak is rood en gevoelig, en wanneer Ik met de leren punt van Mijn laars over zijn balzak streel, schokt zijn lichaam van genot.

De hevige reactie doet me plezier. Ontspannen zak Ik door mijn knieën en leg zijn balzak tussen de hefbomen van de tang. De ruimte is ongeveer een halve centimeter en doordat hij ook een cockring draagt, weet Ik dat zijn balzak nu mooi vastgeklemd zit. Ik kom weer overeind en beveel Tony om zijn benen weer tegen elkaar te drukken.

De tang waar zijn balzak tussen zit, trek Ik omhoog. Zijn benen liggen nu weer netjes tegen elkaar aan, terwijl zijn balzak erbovenuit steekt. Zijn gevoelige pakketje zit klem tussen de hefbomen van de tang die op zijn benen rust. Doordat zijn balzak op onnatuurlijke wijze naar achteren wordt getrokken, loopt het ding nog roder aan waardoor hij nog gevoeliger wordt.

Vol genoegen kijk Ik toe hoe Mijn bouwwerkje effect heeft. Ik laat Tony vijf minuten wennen aan de nieuwe anatomie van zijn lichaam en plaats dan de hak van Mijn laars op zijn balzak.

Net als bij zijn voet zet Ik er druk op. Tony maakt geen geluid, maar de beweging van zijn lichaam spreekt boekdelen. Tony heeft pijn en geniet ervan. Ik merk dat het sadisme dat diep in Mij verscholen zit omhoogkomt.

Ik geef zijn balzak tien seconden rust, maar dat is ook alles. Met de punt van Mijn laars schop Ik tegen Tony’s balzak. Ik merk dat Ik goed moet mikken, dus Ik begin het als een soort van spelletje te zien. Elke trap die Ik geef bezorgt Tony een oplawaai. Zijn hele lichaam schokt, maar tot mijn verbazing maakt hij geen geluid.

BallbustingIk merk dat Tony wel wat gewend is. Met een sadistisch lachje op Mijn gezicht haal Ik de tang er weer af en laat Tony zich omdraaien en zijn benen spreiden. Net als zijn balzak is zijn gezicht ook behoorlijk rood aangeslagen.

‘Heb je al genoeg gehad?’ vraag Ik op speelse wijze, maar eigenlijk is het een serieuze vraag. Het is belangrijk om de grens van Je slaaf te kennen.

Ook al is het aan Mij of Ik verder wil gaan of niet, ervaring heeft me geleerd om bij sommige dingen te communiceren zodat het niet mis kan gaan. Ik weet hoe Ik kan en mag schoppen, maar ieder slaafje heeft een eigen breekpunt.

Tony glimlacht.

‘Nee, Meesteres.’

Het is een kort maar krachtig antwoord. Een antwoord dat Ik wel weet te waarderen. Nu hij op zijn rug ligt, kan Ik hem letterlijk onder zijn ballen schoppen.

Ik haal uit en raak hem precies op de plek waar Ik het op voorzien had. Een plek die wel geluid bij Tony veroorzaakt. Geluid dat herkend kan worden als pijn. Tevreden ga Ik verder. Dit kan zo nog een lange middag worden…

8 reacties op “Ballbusting met slaaf T.

 • 20 november 2011 om 13:52
  Permalink

  Wauw Meesteres, wat een prachtig verhaal:) ik krijg het er gewoon warm van Meesteres ik zou wensen dat ik het ook aankon:) mooie foto erbij trouwens;)

  xxx op Uw laarzen
  bootsslave jack

  Beantwoorden
 • 23 november 2011 om 09:59
  Permalink

  geachte Meesteres
  had ik daar maar gelegen,mijn balzak kan ook wel wat aan
  slaaf theodoor

  Beantwoorden
 • 28 november 2011 om 18:04
  Permalink

  Goedendag Meesteres,

  Mooi verhaal dit zeg, zou het graag ook een keer mee maken zoals u het hier omschrijft.
  Langzame druk opbouwen op de balzak, en het daarna afmaken met een aantal flinke trappen…
  Dat moet een grote eer zijn 🙂

  Beantwoorden
 • 27 april 2014 om 18:11
  Permalink

  Zodra ik bij mijn Mrs. binnen kwam verzwakte ik, ik kon niets meer uitbrengen,
  alsof ik volledig haar slaaf en diennaar was, maar kroop uit blijdschap over het plafond om haar weer te zien, en mijn pik en ballen waren gewoon haar eigendom, en alles beleefde je als een eer, een eer om voor haar te moge knielen en kruipen, ik was smoor en smoor verliefd en deed alles in volledige overgave om haar te behage, de gekste dingen die ik hier niet eens durf te schrijven, Nu is alles uit en over en denk met zoveel heimwee naar die Goddelijke momenten, waar liefde en overgave hand in hand gingen met bdsm.
  Zou ik ooit weer zo”n kontakt vinden als ouwe lul van 61?

  Beantwoorden
  • 16 mei 2019 om 16:04
   Permalink

   Wat ben ik blij met face-book want krijg geen reactie via hier.

   duco crop

   Beantwoorden
 • 4 maart 2016 om 13:26
  Permalink

  zou het graag ook een keer mee maken zoals u het hier omschrijft. lijkt me suuper om deze pijn te ondergaan

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V