Hoe kom je voor je voetfetish uit?

Heb jij een voetfetish, maar durf je dit niet aan je vriendin op te biechten? Dan is dit artikel wel iets voor jou. Net als jij hebben veel mensen een fetish voor voeten, maar weten ze niet hoe ze dit kenbaar moeten maken. Ze schamen zich voor deze zogenaamde afwijking en maken het daarom niet bespreekbaar in hun relatie. Helaas missen ze in dit geval heel wat genotsuurtjes.

Maar hoe vertel je zoiets dan? Allereerst is het belangrijk dat je partner in gaat zien dat je beetje bij beetje steeds meer interesse in haar voeten krijgt. Kijk vaker naar haar voeten en zorg er vooral voor dat ze jou ziet kijken, zodat zij weet dat jij er interesse in hebt. Dit is de eerste stap.

De tweede stap is het geven van voetmassages. Je partner went aan de aanrakingen en stelt haar voeten vanzelf eerder aan je bloot. Doe dit bijvoorbeeld tijdens het kijken van een film.

Neem haar voeten op je schoot en begin zachtjes te masseren. De meeste vrouwen weten dit wel te waarderen, zeker als je er steeds beter in wordt. Zorg er alleen voor dat je haar niet kietelt, want om je vriendin gelijk met een kietelfetish op te zadelen is misschien niet het beste idee.

Nu is er een punt bereikt waarop regelmatig contact met haar voeten heel gewoon is. Tijd voor de volgende stap: het voorzichtig uitoefenen van je voetfetish.

Tijdens het voorspel of gedurende de vrijpartij kun je voorzichtig beginnen met het maken van sensueel contact met haar voeten. Loop echter niet meteen te hard van stapel. Maak bijvoorbeeld met een korte massage kenbaar dat je haar voeten aantrekkelijk vindt en geef er korte zoentjes op. Als ze zich oncomfortabel begint te voelen, weet je wanneer je moet stoppen.

Voetfetish

Als een negatieve reactie uitblijft, ga je verder en zoek je haar grenzen op. Doe dit alleen niet direct bij de eerste keer. Bouw het eerst een beetje op, zodat ze steeds meer doorkrijgt dat je een fetish voor haar voeten hebt.

Begin bijvoorbeeld met een sensuele voetmassage en geef pas de volgende keer kleine zoentjes op haar voeten. Een derde keer gebruik je je tong of houd je je bezig met haar tenen. Net zoals bij de eerste en tweede stap is belangrijk dat ze langzaam went aan dit proces.

Als dit allemaal goed gaat, is het moment aangebroken dat je het bespreekbaar kunt maken. Waarschijnlijk heeft je partner op dit punt allang door dat je een voetfetish hebt, maar het is toch fijn als je zulke dingen gewoon open en bloot kunt bespreken. Praat erover en vertel haar wat je er zo opwindend aan vindt.

Tijdens dit hele proces is het belangrijk dat je zelfvertrouwen uitstraalt. Als je partner doorkrijgt dat je je er bijvoorbeeld voor schaamt, dan werkt dit alleen maar tegen je. Neem dus initiatief en verwen haar voeten (en dus ook jezelf), maar weet wel waar de grens ligt. Het is belangrijk dat het goed opgebouwd wordt, zodat je partner went aan je verlangen naar haar voeten.

Een laatste tip is om het voetenspel altijd op te bouwen. Stort je niet direct op haar voeten zodra ze thuiskomt. Dit werkt averechts en zal in de meeste gevallen problemen veroorzaken. Leid de voetverwennerij altijd goed in en bouw het voorzichtig op, zodat het voor jullie beide een sensuele ervaring blijft.

Succes!

Eleonora

17 reacties op “Hoe kom je voor je voetfetish uit?

 • 25 augustus 2012 om 15:44
  Permalink

  Zeer lovenswaardig artikel met goed raadgevingen. Helaas lukt het niet bij mij, ik heb deze aanpak geprobeerd, maar mijn vrouwtje wil gewoon niet verder experimenteren. Ik wou dat ze door had dat ik een voetfetish heb, maar die doorbraak komt maar niet. Ik durf niet verder gaan, en zal met m’n verlangen moeten blijven zitten. Gelukkig is mijn fetish niet dominant, en kan ik gewone sex appreciĆ«ren. Maar het zou inderdaad prettig zijn mocht ik deze stap nog kunnen zetten. Ik geef niet op, maar de jaren gaan voorbij ….

  Beantwoorden
  • 27 februari 2013 om 17:31
   Permalink

   Hoi bob en alle andere voet lief hebbers.

   Nou ben ik zelf geen voet fetisjist en kan zelf ik mooie voeten ook waarderen. Maar nou zat ik eigenlijk met een vraag voor jullie. En hopeljk is het niet te persoonlijk en wil ik ook niemand voor de kopstoten en suggereer ook niets maar..

   Kunnen jullie je herinneren, of weten jullie van je ouders dat ze jullie als babies toen niet toe lieten jullie je voeten in je mond te stoppen. Aangezien dit een belangrijk onderdeel is van de ontwikkeling van de babies. Want dit is gewoon iets waar ik nieuwschierig naar ben. Ik vermoed het maar weet het niet zeker. Was dit zo?

   Beantwoorden
   • 27 februari 2013 om 20:44
    Permalink

    Hallo Erkan,
    Interessante vraag, maar ik zou het helemaal niet weten. Ik weet niet hoe het bij jou is, maar ik heb het verdraaid moeilijk om me iets te herinneren van toe ik klein was, zeg maar: alles wat ik ‘weet’ van voor mijn vierde levensjaar komt uit wat mijn ouders, en naaste familie over me vertelden. Dat verhaal, over het niet laten aan onze voeten laten zuigen is ons nooit verteld šŸ™‚ Ik kan je dus helaas niet van antwoord dienen. Maar er moet wel iets geweest zijn. Ik herinner me dat mijn tante eens haar blote voet naar me uitstak, waarom mijn moeder haar zus kwaad berispte. Ik was toen een jaar of vijf en begreep niets van het incident. Ook niet van haar uitgestoken blote voet… een teken ?

    Beantwoorden
 • 5 juni 2013 om 11:30
  Permalink

  Een interessant artikel. Ik van van jongs af aan al een voetenfetisjist en heb dit onderwerp in diverse relaties ter sprake gebracht. Mijn huidige vriendin komt uit Thailand, waar voeten als onrein worden bestempeld. Het kostte dus wel enige overredingskracht om mijn voorliefde voor haar kleine en sierlijke voetjes kenbaar te maken. Ze ging het internet raadplegen, dacht dat het een aandoening was die te genezen is. Toen het duidelijk voor haar was dat het in de pysche verankerd zit had ze er gelukkig geen moeite meer mee. Ik heb het geluk dat ik vrijwel dagelijks haar voetjes mag kussen, geknield om de wreef van haar voetjes te kussen of op mijn rug om haar voetzolen te kussen en te likken. Ook verzorg ik haar voetjes, scrub ze, was ze, smeer ze in met voetencreme en masseer tot slot haar voetjes. Daarna kniel ik zo onderdanig mogelijk waarna ze haar voetjes op mijn rug neerlegt en me als voetenbankje gebruikt, heerlijke en intense ervaring. Ook lig ik vaak op mijn rug terwijl ze op de bank zit waarna ze haar mooie voetjes op mijn keel en gezicht zet, soms zet ze veel druk, en bestaat op dat moment mijn hele wereld uit haar mooie voetjes, een intense een heerlijke ervaring. Ik heb dus alle reden om mijn vriendin dankbaar te zijn en dat ben ik dus ook!

  Beantwoorden
 • 23 april 2018 om 00:16
  Permalink

  Heel apart en helaas weinig reacties meer hier ! Ik ben juist een vrouw die het heerlijk vind dat mijn voeten aanbeden worden. En ik vind het erg opwindend dat een man dat heeft maar of het is dat ik de verkeerde mannen treft of de mannen vinden mijn voeten niet opwindend genoeg ..ik draag high heels kousen en verzorgd mijn voeten (maatje 39 ) goed wat zou dat zijn volgens jullie? Liefs M

  Beantwoorden
  • 1 mei 2018 om 01:23
   Permalink

   Je hebt waarschijnlijk gwn de verkeerde mannen ontmoet. Anders kan je wel bij mij terecht voor je voetjes (onder andere). šŸ˜‰

   Beantwoorden
  • 31 mei 2018 om 11:37
   Permalink

   Van welke regio ben je afkomstig. Ik ben een Belg en hou van wat je aanhaalt. Doe je dit professioneel of gewoon voor de passie?

   Beantwoorden
  • 14 juni 2018 om 21:22
   Permalink

   had ik maar zo,n vrouw hellaas ben ik de juiste nog niet tegengekomen en vindt het ook moelijk om het dan te zeggen over mijn fetish omdat niet iedereen daar begrip voor heeft

   Beantwoorden
  • 6 augustus 2018 om 21:34
   Permalink

   Hallo M, Ik kan het best begrijpen. Vele mannen denken niet verder dan ‘klassieke’ penetratie. Wat je nodig hebt is een onderdanige man, die er niet voor terugdeinst zich
   voor jou te knielen en je voeten te strelen en kussen. Ik denk dat hier wel dergelijke mannen aanwezig zijn. Ik in elk geval zeker. Voor mij wordt het nog spannender als de vrouw me met haar blote voeten domineert, mijn gezicht helemaal onder haar voeten pakt en me zo als voetbank gebruikt…Groetjes,Bob.

   Beantwoorden
  • 21 oktober 2018 om 21:06
   Permalink

   Hoi M. Je tekst spreekt me aan. Ik ben een zeer opgewonden voetaanbidder en weet heel goed wat ik doe op dat gebied, maar helaas te weinig. Ben al heel lang op zoek naar een vrouw die mij tot haar voetenslaaf maakt en geloof me, het draait alleen om jouw voeten. En geen 5 minuten maar zeer langdurig.

   Beantwoorden
  • 16 februari 2019 om 13:20
   Permalink

   Liefste M,

   Laat me gerust iets weten als je (gratis) een je voeten laat verwennen. Likken, kussen en strelen van kousevoeten is mijn fetish.
   Groetjes.
   Hans

   Beantwoorden
  • 6 januari 2022 om 16:56
   Permalink

   Moest ik u vriend was of ergens samen was zou ik je voetjes zachtjes kussen en masseren

   Beantwoorden
 • 14 juni 2018 om 21:00
  Permalink

  loop er zelf ook al jaren mee en weet ook niet zo goed hoe ik dit moet aanpakken wel mijn intresse daar in is zeer groot is heb dan geen vrouw hellaas maar het houdt me wel bezig
  en is een gemis om de fetish te ervaren

  Beantwoorden
  • 6 augustus 2018 om 21:41
   Permalink

   Hallo Ron, Het is en blijft moeilijk, ook al omdat we met die kronkel in onze hersenen geen overweg kunnen. Ik stel voor dat je eens kijkt naar :
   fetlife.com/groups/26798/about
   en je registreert op fetlife.com. Daar leeft een en ander…
   Groetjes, Bob

   Beantwoorden
 • 16 februari 2019 om 09:14
  Permalink

  Hallo M. Ik heb interesse in jou voeten. Laat maar weten of je nog een man zoekt om jou voeten te verwennen. Groetjes van John

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V