Onze cuckold ervaring

Samen met mijn Meesteres kruip ik de parenclub binnen. De eerste blik die ik in de club werp, windt me al direct op. Ik weet namelijk wat me te wachten staat. Wat mij en mijn Meesteres te wachten staat. Met een brede glimlach op mijn gezicht kruip ik achter mijn Meesteres aan. Om mijn hals zit een band waar een stevige ketting aan verbonden is. Deze eindigt in Haar handen.

Nadat we een uitgebreide douche hebben genomen, trekt Ze me mee naar de lounge waar we afgesproken hebben met een knap stel. Ze zochten al enige tijd een partner om te betrekken in hun liefdesspel en mijn Meesteres voelde daar wel iets voor. Deels om zichzelf te behagen, maar grotendeels om mij te behagen. De laatste tijd ben ik namelijk erg braaf geweest…

Terwijl ik nog altijd aan de ketting zit, kruip ik als een hondje achter Haar aan. Ze loopt samen met het stel naar een nieuwe ruimte.

Een ruimte waar een grote rode bank staat die bijna net zo breed is als een tweepersoonsbed. Een rustig muziekje, gedimd sfeerlicht en luxe decoratie zorgen voor een relaxte sfeer. Een opgewonden sfeer. Een sfeer waar ik bijna wild van word.

‘Blijf jij maar hier braaf zitten, hm…’Cuckolding

Mijn Meesteres kijkt me speels aan en aait me kort over mijn hoofd. Ze maakt de ketting vast aan de poot van een zwarte kast en loopt samen met het stel naar de bank, waar ze alle drie plaatsnemen. Vanuit de hoek van de kamer kijk ik toe hoe mijn Meesteres een luchtig gesprekje met hen aanknoopt. De hoek is mijn plek. Mijn plek vanwaar ik toekijk naar alles wat mijn Meesteres doet.

De man van het koppeltje is duidelijk degene met de broek aan. Hij is midden twintig en bezit een goedgebouwd lichaam. Zijn vriendin is stil en minder aanwezig in het gesprek. Zou zij Zijn slavin zijn?

Ik weet het niet, maar de gedachtengang windt me wel op. Dan neemt mijn Meesteres het initiatief. Uit het niets begint Ze de man te zoenen terwijl zijn vriendinnetje er enigszins verloren bij zit.

Het gevoel dat me dan overkomt is magisch. Mijn Meesteres die het initiatief neemt om een ander te zoenen. Een andere man. Eigenlijk is het een vreemde. Een vreemde waar mijn Meesteres intiem contact mee heeft, pal voor mijn ogen. Het gevoel maakt me warm, opgewonden en brengt me in een soort van extase.

Het is een machteloos gevoel. Een gevoel waarin ik me opzij gezet voel. Mijn Meesteres doet wat Zij wil en ik heb het maar te accepteren. Ik voel me machteloos en onderdanig. Het maakt me des te afhankelijker van Haar en al deze gevoelens die samenkomen, bezorgen me een erectie van formaat die ik niet vaak mag ervaren.

Ook de vriendin van de man kijkt toe hoe haar Vriend helemaal opgaat in de aandacht die Hij van mijn Meesteres krijgt. Is ze net als ik? Geen idee, maar een interessante gedachte is het wel. Mijn Meesteres heeft het heft in handen genomen en duwt de man nu naar achteren. Met de speelsheid die ik van Haar gewend ben, begint Ze de man overal te zoenen, van boven naar beneden…

Terwijl hun passie verdergaat, voel ik de erectie in mijn broek steeds harder kloppen. Mijn Meesteres en Haar nieuwe speeltje zijn nu volledig naakt en zijn zo te zien klaar voor een intiemere verbintenis. Zijn vriendin zit er nog altijd naast en kijkt ernaar. Toch zie ik aan haar lichaam dat ze behoorlijk opgewonden is.

Ik zie het aan haar lichaam en aan haar blik. Ik herken mezelf in haar en nu weet ik dat ook zij zoals ik is. Ze voelt hetzelfde wanneer haar partner het doet met een ander: dezelfde opwinding die ik nu ervaar. Net als ik zit zij in een cuckold-relatie met haar partner.

Ik besef maar al te goed hoe bijzonder dit eigenlijk is dat wij hier nu samen in dezelfde ruimte zitten. Samen kijken we naar onze partners die het met een ander doen en samen beleven wij hetzelfde gevoel: pure opwinding als cuckold.

8 reacties op “Onze cuckold ervaring

 • 25 november 2011 om 15:20
  Permalink

  Dag Eleonora,

  Wat een heerlijke ervaring. Jebent vast erg braaf geweest, dat je dt mocht meemaken. Al lezende krijg ik ook direct een stijve, hoewel ik gisteren en vandaag al klaargekomen ben.
  Graag had ik ook zo`n ervaring, maar mijn meesteres is niet zover en ik betwijfel of ze ooit zover komt. ze wil niets met anderen doen op het gebied van s/m , d/s, terwijl dat toch zo`n enorme opwinding geeft.
  Mocht je later ook klaarkomen? Hoe?. Veel gelukvoor je meesteres en jou.

  Beantwoorden
  • 26 november 2011 om 14:12
   Permalink

   Hallo docyl,

   De inspiratie voor dit verhaal is elders vandaan gehaald – het berust dus niet op een persoonlijke ervaring.

   Je boft dat je Mijn subje niet bent… 😉

   Dominante groet

   Beantwoorden
 • 25 november 2011 om 22:40
  Permalink

  volgens mij bega je een enorme fout docyl. je hebt het wel tegen Meesteres Eleonora!!

  gr
  bootsslave jack

  Beantwoorden
 • 10 december 2011 om 20:08
  Permalink

  Dag meesteres Eleonora,

  dag bootsslaveJack,

  Dank je Jack, dat je mij op mijn blunder gewezen hebt.
  Neemt u mij niet kwalijk Meesteres, dat U heeft gereageerd op mijn reactie.
  In de spanning heb ik een verkeerde aanhef gekozen.
  Natuurlijk zou ik nooit een Meesteres zo aanspreken.
  Het lijkt mij heerlijk een cuckold-ervaring re hebben. Ik heb er al hele fantasieen over, maar mijn partner wil niets met derden, ook geen soiree´s of zo. Dat is voor haar een te grote inbreuk in haar intimiteit. Heel jammer.
  stel je voor, dat ze een minnaar heeft, er mee in bed ligt en ik thuis kom.
  Alles volgens afspraak. Ze roept van boven, dat ik de afwas moet doen. Intussen luister ik ook stiekum naar de geluiden vanhun minnespel, klim af en toe zachtjes de trap op, als een kleine jongen ( die ik in wezen ook ben), wetend dat ik niet mans genoeg meer ben voor de sex, maar daarvoor veel moois terug krijg.
  Als ik klaar ben roep ik of ze thee willen. Als ze ja roept, dan breng ik twee thee naar boven. met een beetje geluk mag ik hem mijn kunstje tonen en mag ik op haar bovenbeen rijden als een hondje. Ik zal dan vast en zeker snel klaar komen (helaas), vooral als ze ook nog haar vinger in mijn mond steekt en mijn tong masseert. Ach, wat zou er toch veel moois te beleven zijn, maar mijn Dame wil geen enkel contact, dat is een onduldbare inbreuk op haar privacy/intimiteit. Dus blijft het bij dagdromen. Ik zou me een zoveel betere/ vollediger slaaf voelen.
  Heeft u cockold-ervaringen, of bent u single met meerdere dienaren?
  Tot de volgende keer hoop ik en ik heb inderdaad geluk gehad dat ik Uw slaafje niet was, Meesteres Eleonora. Hoewel ik graag hetr “genot ” van dienstbare brandende rode billen wil ondergaan, als teken van mijn overgave aan een superieure vrouw. Yours sincerely, docyl.

  Beantwoorden
 • 28 februari 2012 om 12:47
  Permalink

  oh, wat mooi, hier droom ik ook van, een Stel zó te mogen dienen !

  Beantwoorden
 • 21 augustus 2017 om 11:22
  Permalink

  Ik ben de mannelijke helft van een cuckold levend echtpaar. Zoals jullie misschien wel weten heeft cuckolding een oneindige variatie aan vormen en verschijningen.
  Mijn vrouw en ik zijn beide onderdanig waarbij ik het laagste op de ladder sta. De andere man(nen) in ons leven bepalen dus voor een groot deel hoe het er bij ons aan toe gat.

  Naar jaren zoeken en verschillende mannen in ons leven heeft mijn vrouw nu al weer een paar jaar een vaste vriend. Hij woont zo ongeveer bij ons in huis. Hij heeft er lol in om mijn vrouw met andere mannen te delen. Met andere mannen maar niet met mij. Voor mij al jaren geen echte seks meer.
  Ook heeft hij er schik in om ons (vooral mij) te vernederen en te kleineren.
  Sinds hij meestal bij ons is slaapt hij bij mijn vrouw. Ik ga gekuist door het leven en moet fule time luiers en plasticbroek dragen en gebruiken. De logeerkamer is nu mijn slaap vertrek.
  Wat sommigen zich niet voor kunnen stellen, het raakt me heel hard naar ik zou niet anders willen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V