Voetfetish op het werk

‘Kan ik u helpen?’

Ik schenk de mooie mevrouw mijn beste glimlach en bekijk haar van top tot teen. Ik begin bij haar voeten en zie dat ze open schoenen met hakken draagt. Haar voeten passen perfect in de schoen en ik doe mijn best om mijn blik van haar mooie voeten af te halen.

Haar benen zijn al net zo mooi als haar voeten en als ik bij haar knieën aangekomen ben, zie ik het begin van een luchtig zomerjurkje. Het kledingstuk is wit en is versierd met allerlei bloemetjes. Fleurig, denk ik bij mezelf.

‘Hebben jullie deze ook in maat 37?’

Pas nu merk ik de knielaars op die ze in haar hand houdt. Ik ruk mijn blik van haar cup c af en stel me behulpzaam op. ‘Vast wel, mevrouw. Komt u maar eventjes mee.’

Ik gok dat ze eind dertig is. Aan haar houding zie ik dat ze niet krap bij kas zit, maar dat kan ook niet anders. De winkel waar ik in werk, verkoopt slechts dure merkschoenen voor welgestelde dames. We lopen samen naar het magazijn waar ik het exemplaar van de laars in maatje 37 uit het rek haal.

‘Kijk eens aan…’

Behulpzaam als ik ben gebaar ik mevrouw plaats te nemen. Ik zak door mijn knieën en kijk haar met een glimlach aan. Mijn hand glijdt subtiel via haar onderbeen naar haar schoen en behendig schuif ik deze van haar voet af. Bij de aanraking van haar voet krijg ik het warm. Het voelt aan als mijn eerste zoen en ik geniet er met volle teugen van.

De aantrekkelijke vrouw kijkt van bovenaf op me neer en glimlacht vriendelijk. Ze is het duidelijk gewend om anderen voor haar te laten werken.

‘Hier…’

Ze overhandigt me een paar lange kousen. Zwart van kleur en half doorschijnend. De bovenkant eindigt in een sierlijk en sensueel patroon. Ik laat haar voet tegen mijn arm leunen en uiterst langzaam schuif ik de eerste kous om haar voet heen.

De zachte stof bezorgt me al snel een erectie en ik merk dat ik begin te blozen. Ik kijk omhoog en zie dat ze me goedkeurend met dezelfde vriendelijke glimlach aankijkt.

De kous glijdt via haar hak naar haar onderbeen. De zachte, vrouwelijke vormen van haar benen worden nu nog meer zichtbaar en ik doe mijn best om me in te houden. Als het aan mij lag, had ik haar allang besprongen, maar op die manier doen we hier helaas geen zaken.

Wanneer beide kousen aan zijn, begeleid ik haar voet in de laars. Het is een donkerbruine leren laars die goed om haar onderbenen sluit. Ik kan mijn ogen er amper vanaf houden en mijn klant heeft het duidelijk opgemerkt.

‘Vind je ze mooi?’ Ze vraagt het op een speels toontje. Wanneer ze overeind komt en kort voor me poseert, besef ik dat ze het expres doet. Ze maakt me helemaal gek en ze weet het. Ze heeft me in haar macht, maar er is niets wat ik eraan kan doen.

Er is niets wat ik eraan zou willen doen. Dit is de reden waarom ik hier werk. De sensuele sfeer die ontstaat na het aanraken van een vrouwenvoet. Van mijn fetish heb ik mijn werk gemaakt en hoeveel kunnen dat er zeggen?

‘Mooi zo…’ Ze trekt de laarzen uit en overhandigt ze subtiel, waarbij ze haar hand over de mijne laat glijden.

‘Op naar de kassa, hm?’

Langzaam knik ik en volg haar gehoorzaam, mijn hoofd nog vol van de laarzen en haar voeten. Wat een werk…

2 reacties op “Voetfetish op het werk

  • 29 juli 2020 om 21:04
   Permalink

   Ik begrijp je enemaslave. ik heb precies het zelfde. Jammer dat daar heel weinig geile films en fotos van zijn

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V