Strafverslag jack voor Eleonora

Ingezonden door slaaf jack

Geschreven voor Meesteres Eleonora, voor het niet op mijn knieën blijven wachten tot ze terug was. In dit verslagje ga ik mijn fantasie omschrijven over een echte BDSM sessie en hoe ik me dat voorstel.

Allereerst is het natuurlijk in mijn gedachten zo dat ik in alle opzichten minder ben dan mijn Meesteres. Ik ben een echte femdom liefhebber en ik voel mezelf ook echt minder dan bijvoorbeeld Meesteres Eleonora.

Wanneer ik op een dag opsta en mijn mailbox controleer, zie ik dat ik dat ik een mail heb van Meesteres Eleonora. Ik mag haar vandaag gaan dienen in een echte sessie. In de mail staat ook nog een opdracht: namelijk dat ik mijn ballen af moet binden voor ik me aankleed.

Deze middag word ik vandaag om 2 uur bij haar verwacht. Ze verwacht het volgende: geschoren ballen, afgebonden, netjes gedoucht en schoon.

Nadat ik gedoucht heb en mijn ballen heb afgebonden, kleed ik me netjes aan. Ik kijk op de klok en zie dat het al 13:30 uur is. Ik stap ongemakkelijk in de auto met die afgebonden ballen en rij naar het opgegeven adres. Ik ben daar om 5 voor twee en wacht nog 5 minuten, want ik moest er precies op tijd zijn. Ik bel aan en hoor hakken in de hal.

De deur gaat open en daar staat een prachtige jongedame met schitterende laarzen en een prachtig uiterlijk. Ik kom binnen en U zegt me dat ik op mijn knieën moet en Uw laarzen moet kussen om U te begroeten. ‘Stop maar, de rest kun je straks afmaken,’ zegt U.

U loopt de kamer in en gaat op de bank zitten. ‘Kleed je maar uit, dan zal ik eens kijken of je je overal aan gehouden hebt.’

Ik kleed me uit en ik zit naakt met afgebonden ballen voor U. U knoopt ze los, want natuurlijk zaten ze niet strak genoeg. Dan mag ik drinken voor U gaan halen. Nadat ik dat gedaan heb, vraagt U of ik ook dorst heb. Ik antwoord netjes met ‘ja, Meesteres’ en U gebiedt me om mijn mond open te doen.

Dan spuugt U erin. ‘Alsjeblieft,’ zegt U, ‘slik maar door, je krijgt nog meer.’ En U spuugt zo een paar keer in mijn mond. Dan gaat U me vertellen wat U van me gaat verwachten en waarin U me gaat trainen. Ik wil hierin doen wat U leuk vindt en waar U van houdt. Vandaar dat ik dit liever ook niet invul. Het is aan U om te bepalen wat U met me doet.

Er zijn ook dingen die ik wel interessant vind. Trampling, vernedering, spugen, laarzen aanbidden, voeten aanbidden, bedienen, lichte cbt en lichte ballbusting, bondage, van alles. Het meest geweldige lijkt me nog wel dat U achteraf mijn telefoonnummer hebt en me kan oproepen wanneer U maar wilt en wanneer het U maar uitkomt.

Uiteindelijk droom ik er dan van om in Uw slavenkring terecht te komen en een soort huisslaafje te worden. Eigenlijk vind ik alles ook echt leuk waar ik toe gedwongen word. Dus bijvoorbeeld het likken van hele vieze laarzen.

Ik hou ervan dat een Meesteres mij echt dwingt om dingen voor haar te doen. Ik heb een zwak voor echte dominante dames, die dat van nature zijn. Dus ook in het dagelijkse leven redelijk dominant zijn.

Wanneer de Meesteres mij gebruikt heeft voor haar plezier, gemak of werkzaamheden, mag ik Haar voeten weer kussen en terug naar huis. Wachten op het volgende bericht dat Ze me weer nodig heeft. Al is dat maar gewoon een vuiltje op haar schoen dat eraf moet of een nieuw glas drinken inschenken.

Hopelijk heb ik zo een beetje een beeld gegeven van hoe ik het contact met een Meesteres eruit vind zien en wat ik denk van een sessie.

Onderdanige groet,

bootsslave jack

Deze testimonial is door slaaf jack ingezonden. Heb jij ook een spannende BDSM ervaring die je met Ons wilt delen en die nog niet ergens anders is gepubliceerd? Stuur je verhaal dan in via het inzendformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V