Mijn voetfetish

Gehoorzaam zit ik naast mijn Meesteres op de bank. We kijken beiden naar de televisie, maar echt interessant vind ik het niet. Vanuit mijn ooghoek kan ik mijn Meesteres zien zitten.

Ze zit in de hoek van de bank en Haar benen heeft Ze opgetrokken. Haar voeten bevinden zich naast mijn benen en ik kan het maar niet laten om er naar te kijken. Ze eisen mijn volledig aandacht op.

Ik schat dat Ze een kleine maat heeft. 37? Ze draagt dunne sokjes. Lichtblauw. Bij de enkel zitten twee witte streepjes. De rest van de sok is versierd met witte beertjes.

Het doet me denken aan mijn kinderjaren waar ik altijd keek naar de voeten van mijn vrouwelijke klasgenootjes tijdens gymnastiek. Het meisje dat haar gymschoenen was vergeten, kreeg altijd mijn volledige aandacht.

Net als er zogenaamd een spannend stuk op televisie is, tilt Ze Haar voet op en legt deze op mijn schoot. Ik ben kort verstijfd en ik kan me niet bewegen door de sensatie van deze kleine handeling.

Haar voet die nu op mijn been rust voelt heerlijk aan. Voorzichtig breng ik mijn hand naar Haar voet en begin deze langzaam te masseren. Mijn Meesteres werpt me kort een goedkeurende blik toe.

Nu ik de vrijheid heb om ze aan te raken, ben ik volledig warmgelopen. Mijn buik tintelt en mijn hele lichaam verlangt naar Haar voeten. Haar sok voelt zacht aan en wanneer ik naar Haar tenen masseer, kan ik deze afzonderlijk van elkaar voelen door de dunne stof.

Het geeft me een enorme kick en voorzichtig haak ik een vinger achter het randje van Haar sok om deze langzaam en sensueel naar beneden te schuiven.

De sok glijdt via haar enkel richting de hak naar beneden. Zodra de hak ontbloot is, bedekt de sok nog maar slechts de voorkant van Haar voet. Uiterst traag breng ik mijn hand verder naar de tenen tot de sok volledig uit is. Mijn kruis is tot een erectie gegroeid en de drang om Haar voet te zoenen en te likken is enorm.

Wanneer ik het echt niet meer houd en op het punt sta om mijn mond naar de voet te brengen, plaatst mijn Meesteres tactvol Haar andere voet ook op mijn schoot. Het is een signaal dat ik ook deze voet onder handen moet nemen en opgewonden als ik ben, doe ik dat maar al te graag.

Terwijl ze het been met de naakte voet iets omhoogschuift, waardoor Haar naakte voetzool op mijn kruis komt te leunen, begin ik aan het uiterst sensuele proces om de andere sok uit te krijgen.

‘Wat voel ik hier toch?’ vraagt mijn Meesters plagend en Ze begint langzaam met Haar voet over mijn kruis te wrijven.

‘Eh…’ Enigszins beschaamd haal ik mijn schouders op. Het laat mijn Meesteres gniffelen en ik zie dat Ze ervan geniet om mij te plagen. Ze zet meer kracht met Haar voet en ik voel hoe Ze het voorvocht uit mijn erectie duwt. Ik kan het niet laten om te kreunen, wat opnieuw een gegniffel van mijn Meesteres oproept.

‘Kijk nu maar weer netjes naar de film, slaafje.’

Ik probeer mijn blik zo goed mogelijk op de televisie te richten, maar het lukt me niet voor de volle honderd procent. Af en toe daalt mijn blik automatisch af naar Haar voeten. Het is het enige waar ik aan kan denken. Mijn lichaam staat in vuur en vlam en het enige wat ik wil, is Haar voeten liefkozen. Mijn Meesteres kijkt me opnieuw aan en glimlacht speels naar me.

‘Als je me strakjes kunt vertellen waar de film over gaat, heb ik misschien zo nog een verrassing voor je…’

5 reacties op “Mijn voetfetish

 • 18 oktober 2011 om 15:32
  Permalink

  mooi,… het subtiele spel, het spel met de dwingende oogjes..

  Beantwoorden
 • 19 oktober 2011 om 18:08
  Permalink

  🙂 maarruh, back on topic:

  Het is een heerlijk verhaal, subtiel, dwingend, plagend. Masseren, kussen en masseren van Mrs’ voeten is geweldig, voor mij vooral omdat het dienend is en ook enigzins vernederend (knielen & kussen bijvoorbeeld bij wijze van groet). Ik weet niet of ik daarmee meteen een voet fetish heb, voor mij krijgt het pas lading als je weet dat je Mrs toekijkt of juist negeert oid.

  Hoe is dit eigenlijk als Mrs, geniet u dan van het masseren zelf of vooral van het feit dat je het zonder er een woord vuil aan te maken een man kan laten doen?

  Beantwoorden
  • 19 oktober 2011 om 18:57
   Permalink

   michel,

   Het is vooral de machtspositie die het hem doet.

   Een voet is een lichaamsdeel van macht. Een vrouw die ‘over je heen loopt’. Het is niet vreemd dat mannen zich er tot aangetrokken voelen, zeker niet als ze onderdanig zijn. Ik denk dus dat het een combinatie is, alhoewel het niet volledig een voetfetish te noemen is.

   Beantwoorden
 • 20 oktober 2011 om 13:24
  Permalink

  Het is het mooiste wat er is, liggend en aanbiddend aan een dame haar hooggehakte voetjes. Zij kijkt tv of leest wat, jij ligt dan aan haar hakjes te wachten op het moment dat je weer wat voor haar mag doen.

  Beantwoorden
 • 1 juli 2019 om 20:05
  Permalink

  Lijkt mij tof als de meesteres na een dag hard werken thuis komt en zomaar over je loopt. En je vraagt of je haar laarzen wil uitdoen en haar blote voeten schoon moet likken.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V