Updates: Nieuw gezicht, Donateurschap & Nieuwe E-books!

Wie Onderdanigeman.NL de laatste week goed in de gaten heeft gehouden, heeft gezien dat er een aantal mooie verhalen op zijn geplaatst van een nieuw gezicht: Kitten Jolanda!

Aan Jolanda’s verhalen merk je direct dat zij naast BDSM nog een andere grote hobby heeft: schrijven! Deze slavin zal daarom voortaan – met toestemming van haar Meesteres – op regelmatige basis spannende BDSM verhalen gaan schrijven voor Ons. Welkom, Jolanda!

Haar eerste verhaal gaat over een (heimelijk) onderdanige man die na een vermoeiende dag thuiskomt van zijn werk. Daar treft hij in zijn eigen leunstoel de plaag van de buurt aan: een arrogante knul met wie hij al jaren mot heeft. Aan zijn voeten geknield zit zijn naakte vrouw, terwijl haar gezicht tussen zijn benen beweegt en de letters SL ET prominent op beide billen staan getatoeëerd…

Kan de vernedering nog erger? Ja! 😉 Lees dus snel het hele verhaal: Het wederzijds BDSM bedrog (1)(2) en (3)!

Jolanda’s tweede verhaal gaat over een gelukkig getrouwd, jong stel dat iedere zaterdagavond vol spanning de komst van hun Meesteres afwacht. Zodra de Meesteres binnenstapt, zijn ze elkaar echter compleet vergeten. Beide strijden om het hardst om de aandacht van hun Meesteres, maar wie zal winnen: de slaaf of de slavin? Je leest het in Jaloezie en strijd (1) en (2)!

Wil je meer over Kitten Jolanda wilt weten? Bezoek dan haar eigen BDSM blog!

Donateurabonnement O.M.

Lees je graag de verhalen en artikelen op Onderdanigeman.NL? Dan kun je deze waardering vanaf nu uitdragen middels het nieuwe donateurabonnement. Via dit abonnement kun je Ons voortaan steunen met een kleine bijdrage van € 5,- per maand, zodat de website kan blijven groeien en uitbouwen.

Klik hier voor meer informatie over het donateurschap

Let op: dit abonnement dient uitsluitend als sponsoring van de website; er zijn verder geen privileges aan verbonden.

Nieuwe verhalen, artikelen en E-books

Omdat er steeds vaker naar de klantenservice gemaild wordt voor tips en adviezen op BDSM gebied, hebben Wij besloten om deze mails niet langer allemaal meer privé te beantwoorden. Voortaan zullen bepaalde vragen en problemen daarom op de site behandeld worden.

Twee vragen die binnenkwamen naar aanleiding van Mijn nieuwste artikel over geldslavernij (Geldslavernij: oplichterij of wederzijdse kick?) zijn hieronder beantwoord:

Is mijn virtuele Meesteres wel echt?

Is BDSM alleen voor de rijken weggelegd?

Daarnaast heeft Meesteres Helena twee nieuwe E-books geschreven. De eerste  – Achter slot en grendel – is gebaseerd op een fantasie van subje63. Deze onderdanige man, die pas sinds kort heeft durven toegeven aan zijn BDSM gevoelens, kan in dit E-book eindelijk zijn gevangenisfantasie ten uitvoer brengen. Lees mee hoe dit subje op de afgelegen boerderij van Meesteres Rosanne wordt opgesloten en kennismaakt met het zware leven als Haar gevangene!

Helena’s tweede E-book – Slavenjacht – is geschreven naar aanleiding van de tekenwedstrijd die slaaf Mulg gewonnen heeft. In deze spannende mix van BDSM en fantasy strijdt de troldienaar Mulg voor zijn Meesteres Laila.

Als hij tijdens een verkenning in de val wordt gelokt, zet de vijandelijke Meesteres Rinoa alles op alles om van Mulg Haar eigen trouwe slaafje te maken…

Tot slot heeft Meesteres Eleonora deze week een spannend driedelig verhaal geschreven over een sexy verpleegster en een wel heel verneukt orgasme… Lees het in Verneukt orgasme (1), (2) en (3)!

Dominante groet,

Artemis Doornhart

2 reacties op “Updates: Nieuw gezicht, Donateurschap & Nieuwe E-books!

 • 8 juli 2012 om 13:31
  Permalink

  De ban is opgeheven!? Dank Jullie wel!

  Tegenwoordig sta ik direct onder Haar toezicht.

  Zij houdt me in het gareel, en ik ben Haar gehoorzaam.

  Zij maakt me blij, Zij zorgt ervoor dat ik me gedraag, zoals het hoort 😉

  Dank Jullie wel !

  hans

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V