Aanmelden als donateur van Onderdanigeman.NL

Om de groei en voortzetting van Onderdanigeman.NL te ondersteunen, kun je je opgeven als vaste donateur van de website. Dit donateurabonnement houdt in dat je iedere maand via automatische incasso € 5,- bijdraagt. Dit geld wordt gebruikt als budget om de website verder uit te breiden, maar je toont er ook je waardering mee voor de huidige inspanningen.

Let op: dit abonnement dient uitsluitend als sponsoring van de website; er zijn verder geen privileges aan verbonden.

Betalen met PayPal

Als je maandelijks wilt betalen via PayPal, hoef je op de volgende pagina alleen je naam en e-mailadres van PayPal in te vullen. Om er zeker van te zijn dat je de gegevens goed hebt ingevuld, stort je direct de eerste bijdrage van € 5,-. De volgende incasso vindt een maand later plaats.

Betalen met iDEAL

Als je gebruik wilt maken van iDEAL, vul je naast je naam en e-mailadres ook je adres en woonplaats in. Je adresgegevens worden nergens voor gebruikt, maar zijn essentieel voor het doorvoeren van de automatische incasso.

Het telefoonnummer is optioneel en kun je dus overslaan. Om direct te controleren of je alles goed hebt ingevuld, betaal je direct de eerste donatie van € 5,-. De maand erna wordt automatisch de tweede € 5,- ingehouden. Je hebt er dus verder geen omkijken meer naar.

Discretie

We begrijpen dat, gezien de inhoud van de website, niet iedereen zomaar zijn gegevens durft achter te laten. Bij deze garanderen Wij daarom dat de door jou ingevulde gegevens nergens anders voor gebruikt zullen worden dan het incasseren van het maandelijks donateurabonnement. Je gegevens zullen nooit aan derden uitgewisseld worden. Discretie staat ook bij Ons hoog in het vaandel.

Opzeggen

Als je om de een of andere reden geen donateur meer wilt zijn, dan kun je te allen tijde opzeggen. Je opzegging zal altijd per direct doorgevoerd worden. Dit kan eenvoudigweg door een e-mail naar info [at] onderdanigeman [punt] nl te sturen of door het contactformulier in te vullen.

Aanmelden voor donateurschap!