Updates: BDSM soap, Nieuwe verhalen & Referenties!

Vorige week zijn Eleonora en Ik begonnen met een nieuw concept op Onderdanigeman.NL: de BDSM soap! Dit is een soap waar Wij samen aan schrijven op gebied van BDSM, fetishes en andere kinky onderwerpen. Iedere week zullen Wij één of meerdere onderdelen of scènes uit deze soap uploaden.

Welke personages er allemaal in mee spelen is nog een verrassing. 😉 Er zullen in elk geval meerdere Dominante Dames een grote rol spelen, samen met een aantal subjes en fetisjisten. Maar ook switches, macho’s en parafilieën zullen de revue passeren…

Ben je nieuwsgierig geworden? De eerste delen staan al online, dus je kunt direct beginnen! In deze eerste scène ontmoet je de speelse Meesteres Elvira die een onervaren subje in Haar luxueuze stulpje heeft uitgenodigd…

Elvira en de panty fetisjist (1)

Elvira en de panty fetisjist (2)

Nieuwe verhalen en artikelen

Naast de BDSM soap zijn er ook nog een aantal andere posts en verhalen geüpload. Zo heb Ik een artikel geschreven met tips over hoe je als slaaf een goede contactadvertentie kunt schrijven:

Hoe schrijf je een goede slaven sollicitatie?

… en heeft Meesteres Helena een interessant vraagstuk opgeworpen over hoe je om kunt gaan met je BDSM gevoelens. Is het iets om verborgen te houden voor je omgeving of durf je er gemakkelijk voor uit te komen dat je er “andere” interesses op nahoudt dan de doorsnee Nederlander?

Is een dubbelleven onvermijdelijk als je into BDSM bent?

Ook heeft Helena een spannend tweedelig verhaal geschreven over de onderdanige Jake, die op doorreis in een wegrestaurantje terechtkomt bij een wel heel Dominante Eigenaresse…

BDSM for lunch (1)

BDSM for lunch (2)

Heb je zelf een BDSM website?

Als je dit leest en je hebt zelf een BDSM website, blog of forum, dan zouden Wij het leuk vinden als je een stukje over Onderdanigeman.NL schrijft. In ruil daarvoor plaatsen Wij een screenshot van jouw website + bijbehorende backlink op Onze pagina met referenties.

Geïnteresseerd? Check hier hoe je voorgangers dit gedaan hebben: Referenties. Heb je al een artikel, verhaal, aanbeveling of review over Onze website geplaatst? Stuur dan even een berichtje en Wij plaatsen je website binnenkort in het overzicht erbij!

Dominante groet,

Artemis Doornhart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V