FemDom Palace (1)

BDSM club

Dit verhaal is geschreven door Kitten Jolanda

Het is schemerig als Tim de stad inrijdt. Het was een zware dag geweest. Anne, zijn collega, had hem de hele dag aan het werk gehouden met verzoeken om verslagen en rapporten. Elke keer als ze zijn kamer was binnengestormd, was hij weer van slag geweest en had hij alweer toegezegd te doen wat ze gevraagd had, voordat zijn verstand in had kunnen grijpen. Door al het werk voor haar te doen, was zijn eigen werk achter gaan lopen en had hij over moeten werken om alles in te halen.

Niet dat het wat uitmaakt… Thuis wacht niemand meer op hem. Zijn vriendin heeft hem verlaten voor een ander. Hij had haar alles gegeven, haar altijd naar de ogen gekeken en opeens was ze weg. Naar een echte man, had ze gezegd. Iemand die haar aankon. Niet zo’n slappe zak als hij. Maar hij wil helemaal geen stoere vent zijn, hij wil zijn liefde uiten door dienstbaar te zijn naar haar.

BDSM clubAls hij naar rechts kijkt, ziet hij het gebouw van FemDom Palace. Hij rijdt er dagelijks langs op weg naar huis. Op een of andere manier trekt het hem. Daar zijn tenminste vrouwen die het waarderen dat een man hen in de watten legt! In een opwelling slaat hij af en rijdt het parkeerterrein bij de club op. Hij is nu vrij en kan doen wat hij wil!

Hij stapt uit en loopt naar de deur. Met de deurkruk in de hand blijft hij even staan en haalt diep adem. Hij gaat ervoor. Dan trekt hij de deur open en stapt naar binnen. De hal is leeg, op een man in leer na. Die heet hem vriendelijk welkom en neemt zijn jas aan. Dan opent hij voor Tim de deur aan de andere kant van de hal. Tim bedankt hem met een knikje en loopt naar binnen.

De zaal waar hij in terechtkomt is verrassend groot. De achterkant wordt geheel ingenomen door een groot podium, dat nu nog leeg is. Aan de rechterkant van de zaal is een brede bar. Langs de muren staan diverse BDSM werktuigen opgesteld, een schandblok, een Adreaskruis en meer.

Er zijn aardig wat mensen in de zaal en elk van hen is het bekijken waard. Er is veel leer, maar er zijn ook vrouwen in galakleding. Tim voelt zich wat uit de toon vallen met zijn spijkerbroek en T-shirt, maar er is niemand die hem vreemd aankijkt. Eigenlijk kijkt niemand hem aan.

Tim loopt naar de bar en neemt plaats op een kruk. Bij de barman, die gelukkig geen leer draagt, bestelt hij wat te drinken. Als hij het heeft gekregen, draait hij zich om naar de zaal en bekijkt alles wat nauwkeuriger. Het is overduidelijk dat vrouwen hier hooggeacht worden. Ze praten met elkaar, terwijl de mannen er omheen bewegen om het hun naar de zin te maken.

Op elke beweging, op elke oogopslag wordt gereageerd. Sommige mannen knielen naast een vrouw neer. Anderen staan op korte afstand en volgen alles wat de vrouwen doen, klaar om toe te schieten als het nodig is. Tim bekijkt het met enige jaloezie. Die mannen weten wat er verwacht wordt. Hij niet. Misschien was het toch handiger geweest om eerst wat meer te lezen over BDSM clubs. Op internet is er vast genoeg over te vinden! Maar hij is er nu eenmaal en wil niet zomaar vertrekken.

Tim neemt nog een slok en kijkt gerichter naar de vrouwen. Hij wil er graag een aanspreken, maar er staat er geen een alleen. Wat nu? Bij een tafeltje in de buurt van de bar staan twee vrouwen met elkaar te praten, beide in een strakke leren jurk. De een, die hij op de rug kijkt, is lang, slank en heeft haar zwarte haar in een staart op haar rug hangen. De andere, die hij van opzij kan zien, is iets steviger, met loshangend, rood haar. Ze heeft iets wat Tim erg aantrekt. Met haar zou hij weleens willen praten…maar hoe moet hij dat aanpakken?

Gaat het Tim lukken om de aandacht van de roodharige Meesteres te trekken? Lees het snel in FemDom Palace (2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V