BDSM chatboxen gevuld met ergernissen

De afgelopen week heb Ik het helaas erg druk gehad. Ik werk op dit moment aan zoveel projecten (ook voor O.M.) dat Ik geen tijd heb gehad voor andere dingen. Op dit soort momenten mis Ik BDSM enorm.

BDSM is meer voor Mij dan slechts een hobby. Ik zie het als een manier van leven. Ik vind het dan ook heerlijk om te ontspannen via BDSM. Niets is zo ontspannend als op Mijn wenken bediend te worden na een zware week. Niet te vergeten dat Ik ook enorm kan genieten van de straffen die Ik uitdeel.

Daar heb Ik afgelopen week helaas niks van kunnen merken. Op dit soort drukke tijden is Mijn BDSM activiteit beperkt tot BDSM chatboxen. Als je even googelt, kom je meerdere soorten chatboxen tegen.

Hoewel iedere chatbox een eigen sfeer heeft, hebben ze ook veel dingen gemeen. In iedere chatbox zit wel een betweter, een asociaal figuur en natuurlijk de arrogante maar bloedmooie D/dame.

Als nieuwkomer in een chatbox is het altijd lastig om een plekje te vinden. Helaas is het niet altijd aangenaam, maar kan het ook veel frustraties geven. We zijn allemaal bekend met het feit dat er maar weinig Dominante Dames zijn in verhouding tot veel subjes.

Afgelopen week heb Ik Mijzelf hier goed aan geërgerd. Ik vind een nieuwe chatbox altijd spannend; zo gauw Ik een BDSM chatbox zie dan lees Ik eerst rustig mee. Ik bekijk de nicknames, de profielen en de manier van chatten. Als Ik begroet word, groet Ik netjes terug.

Natuurlijk krijg Ik de nodige privégesprekken zo gauw Ik een BDSM chatbox binnenkom: “Hoe oud mrs?”, “op zoek mrs?”, “ik heb een dildo en een webcam klaarliggen wat wilt u dat ik ermee doe mrs?”

De meeste reacties zijn onrespectvol en ze roepen de nodige ergernissen op. Eén ding waar Ik me kapot aan erger zijn het gebrek aan hoofdletters, zoals “mrs”. Waarom? Ik weet het eigenlijk niet. Ik vind het zo klein staan.

Mijn titel hoort eruit te springen, net zoals Mijn Dominante persoonlijkheid doet. Daarnaast zijn de seksuele benaderingen ook erg vervelend. Erg fijn dat hij klaargepraat wil worden, maar het is geen domineren noch heb Ik er enige interesse in.

Iets anders wat de nodige irritatie bij Mij oproept is als een subje vraagt wat Mijn BDSM interesses zijn. Natuurlijk is dit een logische vraag. Ze vergeten alleen dat Ik dezelfde vraag iedere vijf minuten krijg.

Als Ik Mijn best doe om die te beantwoorden, krijg Ik meestal reacties als: “hmm hoe denkt u over een golden shower, mrs? Hmm het lijkt mij heerlijk als er in mijn mond geplast wordt om daarna alles lekker schoon te likken”.

Wacht… wat? Was hij geïnteresseerd in Mijn interesses of zit hij hier voor zijn eigen gegeil? Ik moet absoluut eens een handleiding schrijven over een goede manier om een Meesteres te benaderen!

Het enige advies dat Ik je nu kan geven… Vergeet niet dat een Meesteres ook een mens is. Ze heeft meer interesses dan BDSM. Zij kan het ook waarderen als je vraagt hoe Haar dag was of naar wat voor muziek Zij graag luistert.

Als iemand in een BDSM chatbox zit, houdt dit nog niet in dat diegene alleen maar over BDSM wil praten. Het is juist een verademing als iemand een gesprek opent en naar Mijn lievelingseten vraagt. Waarom? Omdat Ik wil dat de sub interesse in Mij als persoon heeft.

Dat er weinig Dominante Dames zijn, betekent niet dat een sub zichzelf zo erg moet verlagen dat hij zichzelf aan de voeten van iedere mogelijke Dominante Dame gooit. Helaas krijg Ik erg vaak het gevoel dat het niet uitmaakt wie Ik ben, noch hoe Ik er uitzie, zolang Ik maar een vrouwmens ben en bereid ben om iemand te slaan…

Met Dominante groet,

Deana

2 reacties op “BDSM chatboxen gevuld met ergernissen

 • 28 oktober 2011 om 19:57
  Permalink

  Interessant verhaal Meesteres.
  Jammer dat U vervelende ervaringen meemaakt hiermee.
  Maar denk toch dat er ook veel slaven zijn die U wèl met respect behandelen.

  Beantwoorden
 • 15 november 2011 om 16:04
  Permalink

  MRS Deana,

  Volgens mij zijn veel mannen, die op een chatbox aanwezig zijn, rukkers. Ze sturen berichtjes naar elke vrouw die zich aanmeld met de meest onzinnige vragen. “Ben je ook zo geil?””Mag ik jou slaaf worden?””Hey slet neuken?. Zijn, volgens mij, de meest gestelde vragen aan vrouwen op een chatbox. Het maak daarbij niet uit of de vrouwen Dominant of onderdanig zijn.
  Ook zijn er mannen die zich aanmelden als vrouw op een chatbox, omdat ze als man niet aan hun trekken komen en als vrouw blijkbaar wel.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V