Spanking

Je partner op erotische wijze billenkoek geven doet bijna iedereen weleens. De één doet het alleen wat minder uitgebreid dan de ander.

Het geven van bestraffende tikjes op de billen is zowat de meest geaccepteerde vorm van het BDSM spel, maar buiten de billen heb je natuurlijk ook de rest van het lichaam om op te slaan. De verzamelnaam om iemand op erotische wijze klappen te geven is spanking.

In de mood voor spanking

Het is belangrijk dat je samen met je partner in de juiste mood bent. Je moet het serieus nemen en ervoor open staan. Als dit niet het geval is, maakt de erotische sensatie plaats voor een lacherig spelletje billenkoek.

Zet een zwoel muziekje op en kijk samen met je partner naar een paar films waar spanking in voorkomt. Dit geeft je inspiratie en zal ervoor zorgen dat de eerste stap om het daadwerkelijk te gaan doen gemakkelijker te nemen is.

Hard of zacht slaan?

Probeer kenbaar te maken wanneer je het niet meer trekt of wanneer het je juist te makkelijk wordt gemaakt. Billenkoek was vroeger niet voor niets een straf die niet alleen gênant was, maar ook zeer pijnlijk. Vind de juiste balans tussen pijn en opwinding.

Als het te veel pijn doet, is het niet meer aangenaam. Is het te zacht, dan mis je het erotische aspect van het spel. Stel vragen als “Voelt het lekker?”, “Harder?”, “Zachter?” en “Sneller?” om erachter te komen of je je aanpak moet veranderen of niet.

Kwetsbare plekken

Houd rekening met de veiligheid van je partner. Spanking is erg leuk en erotisch, maar je moet wel weten waar je mee bezig bent. Je billen, benen en armen kunnen veel hebben, maar je nieren en wervelkolom niet. Zolang je plekken met uitstekende botten (zoals je sleutelbeen), gewrichtspunten en organen vermijdt, kan er weinig verkeerd gaan.

Spanking posities

Experimenteer met posities. Neem het slachtoffer over je schoot of laat hem op handen en knieën zitten. Ook kun je je partner voorover laten buigen over het bed of over een stoel heen. Verschillende posities zorgen voor variatie en voor nieuwe opwinding in het spel.

Spanking technieken

Als je iemand billenkoek met je hand geeft, zul je merken dat dit op verschillende manieren mogelijk is. Je kunt meer kracht in je vingers zetten, waardoor je iemand korte maar pijnlijke tikken kunt bezorgen.

Als je harder wilt uithalen, gebruik je een groter deel van je handpalm. Je kunt zelfs de achterkant van je hand gebruiken. Elke methode zal een ander type klap geven en dus een andere sensatie voor je slachtoffer.

Een erotisch tintje

Wek de lust op om gespankt te worden. Streel je partner met je nagels en tast zijn lichaam af. Bezorg je partner rillingen. Op deze manier wek je de mood nog meer op en is je partner klaar om gespankt te worden.

Zodra je het achterwerk van je partner omhoog ziet komen, weet je dat het jouw taak is om het af te straffen. Wissel het spanken af met korte strelingen om de ander gek te maken van verlangen, maar tegelijkertijd om de ander te laten gehoorzamen en te laten zien dat jij de controle hebt.

Spanking

Rollenspel

Iemand billenkoek geven doe je meestal als degene straf verdient. Speel een rollenspel met je partner waarin de één leraar of lerares is en de ander de stoute student. Of misschien stap je liever in de rol van een politieagent(e)? Het is leuk om zulke scenario’s na te spelen en zeer erotisch wanneer jouw stoute fantasie werkelijkheid wordt.

Bestraffend praten

Terwijl je bezig bent met het spanken van de partner, is het stimulerend om ondeugend tegen hem te praten. Als je partner stout is geweest in jullie rollenspel, confronteer hem er dan mee tijdens het spanken.

Wanneer het antwoord je niet aanstaat, sla je hard op het achterwerk en ga je verder tot je hoort wat je horen wilt. Hierdoor wordt het spel echter en wordt de sensatie alleen maar groter.

Het eindspel

Ten slotte is er het aftellen. Of eigenlijk: het optellen. Zeg dat je partner nog tien klappen verdient en dat het daarna pas over is. Laat je partner met elke klap meetellen en als hij niet goed telt, begin je weer van voor af aan.

Hiermee maak je kenbaar dat de spanking ten einde komt en kun je na het spanken knus met je partner in bed gaan liggen. Verzacht zijn achterwerk met speciale olie of verkoelende zalfjes en knuffel wat na om een intiem moment met je partner te delen.

Dit is vaak het moment dat je echt voelt hoe hecht jullie band is. Praat en deel je ervaring met elkaar en als het allemaal goed is bevallen: zorg voor herhaling!

Veel plezier en Domina’s: als je subje nog onervaren is, wees dan niet te hard voor hem. 😉

Ondeugende groet,

Eleonora

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

6 reacties op “Spanking

 • 16 november 2011 om 18:45
  Permalink

  Heerlijk, Eleonora !
  Verkoelende zalfjes, speciale olie, knuffelen.
  Weer zal ik zacht kermen, en weer van genot.
  Want ja, tenslotte, soms, hoe ingewikkeld ook, gaat het ook over genegenheid, liefde . . .
  Of gaat dat te ver ?!

  Beantwoorden
 • 24 september 2017 om 00:13
  Permalink

  Ik wil meisje rond 23 die spanking wil krijgen ik woon in tilburg

  Beantwoorden
  • 14 juli 2018 om 08:23
   Permalink

   dag Meisje,
   nog steeds erg stout!tja dan is wellicht een pak voor je broek een goede straf,man 63,homo,voed graag bengels op……….
   Geef het met de hand,soms met slipper……………..
   hoe stout ben je!”papa “woont in Utrecht!!
   groetjes

   Beantwoorden
 • 24 maart 2018 om 08:17
  Permalink

  ik ben een man van 63,en verlang naar een pak voor mijn broek/hagelwitte onderbroek…..oòk voor m’n blote billen?Ik voel me dan weer die stoute jongen……13!
  Zou dit graag willen ervaren,voelen,en het me goed doen!
  mall?graag!!
  groetjes

  Beantwoorden
  • 11 oktober 2018 om 13:38
   Permalink

   En pieteer, heb je intussen mensen gevonden die jou dat hebben laten ervaren, voelen en met jou gedaan hebben?
   Waren er ook reacties van mensen uit België bij? Want Ik zou dat zéér graag zelf ook eens ervaren en voelen en ondervinden.
   Ik ben ondertussen al 52 jaar, maar ik heb al meer dan 30 jaar spijt dat ik destijds als schooljongen nooit lijfstraf heb gekregen (en zelfs bijna nooit een andere straf).

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Onderdanigeman Dating
    Klamed B.V