Een lesje manieren voor onderdanige mannen

Lesje manieren voor onderdanige mannen

Helaas moet Ik mededelen dat het beheren van deze website niet altijd even aangenaam is. Wij zijn deze community gestart met de beste intenties, namelijk om onderdanige mannen te helpen. Het spijt Mij dan ook om te moeten mededelen dat Wij af en toe erg akelige reacties krijgen.

Ten eerste wil Ik iedereen erop wijzen dat Wij O.M in Onze vrije tijd beheren. Aangezien Wij ontzettend veel vragen binnenkrijgen (niet alleen reacties op de site, maar ook op Facebook of via de mail) is het simpelweg niet mogelijk om alles te beantwoorden.

Soms heb Ik hier ook gewoon geen zin in. Ik denk niet dat iedereen hier beseft hoeveel mailtjes per dag binnen krijg. Voor Artemis is dit nog meer, omdat Zij ook het contactformulier van O.M bijhoudt. Niet te vergeten dat als zo gauw een van Ons inlogt op Facebook de chatvensters openspringen!

Natuurlijk maken Wij er geen probleem van als iemand gedag zegt of Ons een fijne dag toewenst, maar Ik heb het hier over “onderdanige mannen” die iedere vijf minuten Onze aandacht proberen te trekken. Dit is gewoon vreselijk irritant. Zeker aangezien het gewoon doorgaat, nadat Wij aangeven dat Wij bezig zijn. Dit maakt het absoluut niet aantrekkelijk om in te loggen…

Deze aandachttrekkerij begint zich nu ook uit te breiden naar nare reacties op de website (deze verwijderen Wij direct) en beledigende reacties via de mail. Negatieve aandacht is ook aandacht… Dikwijls als één van Ons niet reageert, eindigt dit in beledigingen om toch aandacht te trekken. Erg kinderachtig, maar momenteel ook erg vermoeiend.

Het grootste probleem zijn echter de mannen die proberen te stoken tussen Ons. Stoken tussen drie Meesteressen? Niet zo’n slimme zet. Ik weet niet eens zeker of de term “subjes” hier wel op zijn plek is, maar Ik heb dit gedrag vaak gezien. De mannen in kwestie zoeken de zwakste schakel uit. Dat ben Ik in dit geval, omdat Ik een openbaar BDSM dagboek heb.

Dit houdt in dat er persoonlijke dingen voor iedereen leesbaar zijn, maar ook dat dit tegen Mij gebruikt kan worden. De mannen zoeken dingen uit en benaderen vervolgens één van de andere Meesteressen. “Goh, vind jij het ook niet vervelend dat Deana…” – in de hoop nog wat extra informatie los te peuteren, wat dan vervolgens tegen Mij gebruikt wordt.

Daarna verwachten zij uiteraard dat er onenigheid tussen Mij en de desbetreffende Meesteres gaat ontstaan. Ik heb geen idee waar deze tik vandaan komt, maar Ik kom het iedere keer tegen als er sprake is van een samenwerking tussen meerdere Domina’s.

Ik vind het maar een vreemde (en vooral erg vervelende) manier om een “kick” te behalen. Ik durf hier ook rustig te zeggen dat deze mannen vroeger moeten opstaan als ze een mindfuck op Ons uit willen proberen. Wij weten beter.

Aangezien Ik voorbereid was op dit soort dingen, heb Ik samen met Artemis en Eleonora de afspraak gemaakt dat zo gauw één van Ons problemen had met een “subje”, dat Wij hem links zouden laten liggen.

Zelfs als één van Ons het wel goed met diegene kan vinden (de mannen over wie Ik het heb gaan bij de één slijmen en proberen de ander te beledigen). Wij hebben alle drie de mogelijkheid om een bezoeker op Onze community te bannen en Wij zijn hierover geen uitleg verschuldigd aan Elkaar.

Kortom, het is beter om Ons alle drie te vriend te houden, want geen van Ons zal jou in bescherming nemen als je de grens overschrijdt bij een Vriendin.

Hier wil Ik ook bij vermelden dat de mannen in kwestie zoveel e-mailadressen aan kunnen maken als ze willen en onder een miljoen verschillende namen kunnen reageren, maar Wij zien altijd waar de reacties vandaan komen.

Wellicht iets om over na te denken, mocht jij je aangesproken voelen en weer een beledigend mailtje willen sturen. Verder ga Ik hier geen woorden meer aan vuil maken.

Mocht jij de ongelukkige zijn die binnenkort de website niet meer kan bereiken, dan weet je wat het probleem is…

Geïrriteerde groet,

Deana

5 reacties op “Een lesje manieren voor onderdanige mannen

 • 25 december 2011 om 00:45
  Permalink

  Sorry, dat er helaas zulke mensen rondlopen. Zijn mensen die het hardst roepen over respect, maar niet weten wat het is. Ga aub door op deze weg en ondanks de vervelende, er zijn ook nog altijd serieuze en eerlijke (in dit geval) slaafjes.

  Beantwoorden
 • 31 december 2011 om 02:13
  Permalink

  Ik heb altijd gevonden dat een goede eigenschap van een sub (misschien wel een verplichte eigenschap) is dat hij of zij weet wanneer er wel of niet aandacht verdiend is. En zelfs als deze niet zou komen wanneer die wel verdiend is; de afhankelijke, afwachtende houding zou al zo je tweede natuur moeten zijn dat je niet probeert die aandacht af te dwingen.

  Ik ben zelf soms een verre van perfecte sub, maar ik hoop (en denk) dat ik op die momenten wel de zelfreflectie heb om te weten dat ik (even) pas op de plaats moet houden.

  Ik denk ook: ben altijd oprecht dankbaar, en mocht je bespeuren dat niet te zijn ga te rade bij jezelf waar dat door komt. Bovenal kijk naar wat je hebt, niet naar wat je niet hebt. Enfin, dat was even een reeks ongeordende gedachten, hopelijk van enig nut :-#

  Beantwoorden
 • 21 februari 2012 om 19:55
  Permalink

  Het spijt me te lezen hoeveel vervelende zogenaamd onderdanige mannen er op de wereld rondlopen.
  Daarom extra diep respect voor alledrie de Meesteressen die zoveel tijd en moeite in deze website steken.

  Beantwoorden
 • 16 maart 2012 om 11:24
  Permalink

  Gelijk heeft u Meesteres!
  Bovendien zijn het toch fakers, dat soort sufferds is helemaal niet onderdanig en willen alleen maar aandacht!
  Aanmaken van ander email adres heeft gelukkig idd geen zin, want je kan zo het ipnummer lezen wat verborgen zit in elke mail.
  mooi geschreven stuk overigens…..

  Beantwoorden
 • 12 maart 2014 om 07:35
  Permalink

  Meesteres,
  Laat U alstublieft niet klein krijgen door mensen die problemen hebben met sterke vrouwen.
  Jullie zijn geweldig, houden zo.
  Sven.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V