BDSM ontmoeting (1)

Het is bijna zo ver. Na maanden chatten en mailen ga ik dan eindelijk mijn Meesteres ontmoeten. Zenuwachtig zit ik in de auto en denk terug aan mijn gesprekken met Haar.

De gesprekken waarin we zo open met elkaar kunnen praten over mijn gevoelens en verlangens hebben een ware band geschept. Ik weet dat Zij dominant is en dat ik onderdanig ben en om dat gegeven op voorhand te weten is erg prettig. Het neemt een stukje onzekerheid weg.

Ik vond het altijd belangrijk dat ik Haar leven leerde kennen voordat ik Haar zou ontmoeten. Internet is een mooi medium, maar het zit vol met fakers. Ik ben te weten gekomen dat Ze al veel langer actief is in de BDSM scene dan ik. Op het begin ging het contact enigszins stroef, maar zodra Ze me volledig vertrouwde, kwam ik ook meer over Haar te weten.

Ik zie op mijn GPS dat het nog minder dan tien minuten rijden is. Mijn buik tintelt en ik neem mijn telefoon in de hand om nog eens naar Haar foto te kijken. Donker haar, mooie vrouwelijke lippen en een doordringende blik. Precies mijn type.

Ze is niet alleen dominant, Ze straalt het ook nog eens uit. Het is de enige foto die ik van Haar heb, maar ik weet zeker dat Zij het is. Buiten de foto heb ik Haar namelijk ook op de webcam gezien. Als ik terugdenk aan die webcamsessies, begin ik alweer warm te worden.

Ik twijfel of ik Haar zal bellen. Moet ik aankondigen dat ik er bijna ben? In eerste instantie zouden we in het openbaar afspreken, maar Ze wilde later toch liever bij Haar thuis afspreken. Ik besluit het niet te doen. Ze ziet me vanzelf wel verschijnen. Of moet ik toch bellen? Het zou misschien alvast een stukje spanning wegnemen? Ik twijfel…

Toch maar besloten om niet te bellen. Nog vier minuten, geeft de GPS aan. Mijn handen zitten stevig om het stuur en ik kan de zenuwen nog maar net onder controle houden. Wat zal Ze van me vinden?

Natuurlijk weet Ze hoe ik eruitzie, maar in het echt blijft het altijd net iets anders. Ik vraag me af of Ze net zo intelligent is als op de chat. Of Ze ook zo netjes is als Ze zegt. Ik begin me veel af te vragen, maar ik weet dat ik er straks allemaal achter zal komen. Nog even geduld…

‘Na dertig meter aan de linkerkant arriveert u op uw bestemming.’

Met een lachje bedank ik de aardige mevrouw van mijn GPS en zet het ding uit. Ik kijk nog vluchtig in de spiegel of mijn haar goed zit en parkeer de auto voor Haar huis. Terwijl ik nog eventjes vluchtig mijn kleding inspecteer op kreukels en andere oneffenheden, loop ik naar de donkerbruine deur.

Ik breng mijn vinger naar de deurbel en haal diep adem. De frisse lucht doet me goed en wanneer de deur na een halve minuut open gaat, sta ik oog in oog met mijn Meesteres.

Benieuwd hoe dit verdergaat? Lees snel BDSM ontmoeting (2)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V