Hoelang kun je zonder zaadlozing?

Kuisheidsgordel

Vraag: Ik zit in een kuisheidsgordel en vraag mij af hoelang ik zonder zaadlozing zou kunnen. Met andere woorden: is het noodzakelijk om periodiek gemolken te worden of een (verneukt) orgasme te krijgen? Zo ja, om de hoeveel tijd dan?

Beste onderdanige anoniempje,

Tenzij je een kinderwens hebt, is het niet noodzakelijk om regelmatig klaar te komen. Mannen worden (on)bewust seksueel geprikkeld als zij een mooie Dame tegen het lijf lopen.

De gedachte aan seks met deze Dame zorgt ervoor dat een man seksueel opgewonden raakt en een grotere behoefte krijgt om te masturberen. Dit biologische fenomeen zorgt ervoor dat er “vers” sperma aanwezig is, voor het geval de man daadwerkelijk seks met Haar gaat hebben. Dit verhoogt de kans op bevruchting.

Verder hebben diverse medische onderzoeken aangetoond dat regelmatig klaarkomen goed is voor de gezondheid. Mannen die gemiddeld minimaal drie keer in de week klaarkomen, hebben 40% minder kans om prostaatkanker te krijgen, de meest voorkomende kanker bij oudere mannen.

Ik weet dat 40% minder kans op prostaatkanker veel lijkt, maar dit betekent niet dat mannen die minder dan drie keer per week klaarkomen ineens 60% kans hebben om prostaatkanker te krijgen. Daarnaast zijn er altijd andere factoren die een rol spelen en die dit kunnen beïnvloeden.

Persoonlijk denk Ik dat jij je geen zorgen hoeft te maken over langere periodes niet klaarkomen. Ik raad je wel aan om eens in de zoveel tijd je oude sperma te lozen. Om het zover te laten komen, moet jij maar een erg braaf slaafje blijven…

Met dominante groet,

Deana

Heb je zelf ook een vraag op gebied van  BDSM, fetishes of taboes? Stuur dan je vraag in via het vraagformulier.

4 reacties op “Hoelang kun je zonder zaadlozing?

 • 18 april 2012 om 14:57
  Permalink

  Ik had nog niet eerder bedankt voor het hele heldere antwoord; ik schaam mij diep.
  Toch nog een aanvullende vraag:
  U spreekt erover dat het verstandig is om ‘eens in de zoveel tijd het oude sperma te lozen’ waar moet ik dan aan denken?

  Beantwoorden
 • 19 april 2012 om 15:01
  Permalink

  Beste paul,

  Meesteres Deana doelde hiermee op Haar opmerking rond het verminderen van de kans op prostaatkanker op latere leeftijd. Regelmatig klaarkomen is simpelweg beter voor de gezondheid.
  Niet uitgestoten/gebruikte spermacellen worden na ongeveer een maand afgebroken in het lichaam. Het is dus niet zo dat er een soort “houdbaarheidsdatum” hangt aan sperma waardoor het nodig wordt om “eens in de zoveel tijd het oude sperma te lozen.” Zoals in veel zaken regelt de natuur dat allemaal zelf!

  Met Dominante groet,

  Helena

  Beantwoorden
 • 19 april 2012 om 15:12
  Permalink

  Vandaar dat de natuur ook de superioriteit van de Vrouw zo heeft geregeld.

  Bedankt voor het aanvullende antwoord Helena!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V