Wat BDSM voor linda tv slet betekent

Bdsm betekent voor mij gehoorzamen en doen wat er van me verlangd wordt.

Ik moest bij Dp een pakketje ophalen voor mijn vrouw. Ik belde aan en werd binnengelaten door Mrs Dani. Ze vroeg me: “Waar is je auto?”

Ik stommelde: “Die staat in een zijstraat.”

Zij commandeerde me die te halen, want het pakketje moest in de auto en was nogal groot. Ik snel weer naar buiten en haalde mijn auto, parkeerde hem voor de deur. Weer belde ik aan en werd snel weer binnengelaten door Mrs Dani.

Eenmaal binnen kreeg ik het commando om mijn handen op mijn rug te doen en werd ik geboeid. Direct daaropvolgend kreeg ik het commando: “Bek open, slet!” en kreeg ik een mondbit in.

Mrs Dani nam me mijn autosleutel af, stopte me geboeid en gegagd in mijn eigen auto en reed naar een shop. Aldaar kreeg ik het commando om uit te stappen, wat zeer vernederend was.

Eenmaal binnen kreeg ik te horen dat ik voorzien zou worden van een CB3000, omdat ik stout was geweest en mijn vrouw had geneukt toen ze ziek was. Voor straf had die met Dani geregeld dat ik een CB3000 aan zou krijgen.

Daar ik op dat moment een stijve had, kreeg ze de CB3000 niet aan, maar na de CB betaald te hebben met geld uit een envelop, moest ik weer de auto in en gingen we terug naar Dp. Daar kreeg ik een aantal ferme tikken op mijn stijve pik en prompt werd die klein en deed Mrs Dani me de CB3000 aan.

Nu draag ik deze nog steeds en kan ik mijn pik alleen gebruiken om te plassen, zoals dat bij een sletje hoort. Ook moet ik dienen als serveerster thuis, wat heel erg vernederend is maar wel leuk.

Dit is mijn verhaal tot zover…

linda tvslet

Dit verhaal is de ingezonden n.a.v. een van Onze prijsvragen. Heb jij ook een interessante BDSM ervaring die je met Ons wilt delen en die nog niet ergens anders is gepubliceerd? Stuur je verhaal dan in via het inzendformulier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V