Cuckold date (1)

Ingezonden door slaaf sitface

Het is zaterdagochtend; de trilwekker onder mijn kussen gaat af om zeven uur. Naast mij ligt de Godin die mij in Haar leven toeliet. Ze ligt in een diepe slaap.

Om vijf uur was ik ook al wakker geworden. Dit gebeurt bijna iedere ochtend als mijn lid in mijn slaap stijf wordt en daardoor mijn ballen afgeklemd worden door mijn CB3000 kuisheidsgordel. Ik draag hem nu al 29 dagen ononderbroken…

De dag begint zoals iedere dag in het weekeinde. Terwijl de Godin slaapt, poets ik Haar hele huis, doe de was en de strijk en ga om negen uur de boodschappen doen.

Als ik dan om tien uur thuiskom, maak ik een uitgebreid ontbijt en om half elf mag ik de Godin wakker maken. Dit doe ik door mijn hoofd voorzichtig onder de lakens te schuiven en Haar prachtige voeten zachtjes te kussen totdat Ze begint te kreunen.

Normaal mag ik me dan iets naar boven werken en Haar een heerlijk orgasme bezorgen, maar vandaag is een speciale dag en zachtjes vertel ik Haar dat het ontbijt klaar is.

Ik ga naar beneden en zet het koffiezetapparaat aan om voor Haar verse koffie te zetten en als Ze naar beneden komt, schuif ik Haar stoel aan aan de ontbijttafel. Samen hebben we een heerlijk ontbijt en terwijl ik het opruim, gaat de Godin naar boven om zich aan te kleden in gemakkelijke kleding om te winkelen.

Dit wordt een speciaal weekend. De Godin en Haar inmiddels vaste minnaar gaan vanavond voor het eerst hier bij ons in huis een fijne avond beleven. Haar minnaar, Orlando, heb ik voor Haar gevonden op internet. Enige maanden geleden hebben ze elkaar voor het eerst ontmoet. De tweede keer was ik erbij en het klikte heel goed tussen ons.

De derde ontmoeting was in een hotel waar de Godin en Orlando in een door mij geboekte kamer het voor het eerst met elkaar gedaan hebben. De vierde keer was bij Orlando thuis en daar mocht ik, geblinddoekt, bij zijn zodat ik alles kon horen.

De vijfde keer werd ik erbij betrokken en mocht ik voeten likken terwijl de Godin door Orlando heerlijk genomen werd en Zij het ene orgasme na het ander kreeg. Al die tijd zat ik in mijn CB3000 en mocht ik bijna nooit klaarkomen.

Hoe langer dit allemaal duurt, hoe onderdaniger ik word. Ik ga meer en meer voor de Godin en Haar minnaar doen. Dit weekend wordt bijzonder. Na een uitvoerige medische test van alle drie gaan we datgene doen waar de Godin en ik al lang van dromen.

Maar voordat het zover is, gaan we eerst winkelen. We gaan een heel mooie sexy jurk kopen, prachtige mooie schoenen en nog mooiere en sexy lingerie voor daaronder. Samen gaan we winkelen. Ik mag de jurk en de schoenen zien, maar de lingerie mag ik alleen betalen; die gaat Orlando vanavond voor het eerst zien.

Het is heerlijk om achter Haar aan te lopen, winkel in, winkel uit. De verkoopsters in de winkel hebben alles door. Ik draag de tassen, doe precies wat Zij zegt en uiteindelijk moet ik betalen, iets waar Zij zich helemaal niet mee bemoeit. Als we thuis zijn ruim ik alles op, hang de jurk op in Haar kamer en zet de nieuwe schoenen klaar.

Het tasje met de nieuwe lingerie zet ik op de badkamer. Ik laat het bad vollopen. Terwijl de Godin heerlijk met een glas wijn in bad gaat, begin ik met het voorbereiden van het diner. Als Orlando straks om zes uur komt, dan zal er een 4 gangen diner klaar staan en zal er romantisch kaarslicht zijn en een prachtig gedekte tafel.

Ik zal in een schort met niets daaronder de twee minnaars bedienen en van een heerlijk romantisch diner voorzien. Boven hoor ik de föhn, een teken dat de Godin bijna klaar is. Wat zal Ze er prachtig uitzien voor Haar minnaar…

Klokslag zes uur gaat de bel. Ik doe open en Orlando komt binnen. Orlando is een man van Surinaamse afkomst, is heerlijk getraind, heeft een goede baan en ziet eruit om door een ringetje te halen.

Ik begroet hem vriendelijk en leid hem binnen. Hij neemt plaats op de bank en ik ga naar boven om de Godin te verwittigen van zijn aankomst. Als Zij naar beneden komt, zijn Orlando en ik beiden sprakeloos.

Ze ziet er oogverblindend uit en Haar make-up is erg sexy. Ze heeft mooie lip gloss op, zodat Haar lippen er sensueel vochtig uitzien. Ze loopt op Orlando af en zoent hem intens, waarbij Ze Haar handen over zijn borst naar zijn kruis laat glijden. De avond is begonnen…

Dit verhaal is het eerste deel van een tweedelige inzending. Lees snel het vervolg: Cuckold date (2)!

Dit verhaal is ingezonden door slaaf sitface. Heb jij ook een spannende BDSM ervaring of verhaal die je met Ons wilt delen en die nog niet ergens anders is gepubliceerd? Stuur je verhaal dan in via het inzendformulier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V