Eerste keer facesitting

Mijn slaaf ligt al op zijn bed. Hij is volledig naakt en is er duidelijk klaar voor. Ik zie het aan zijn lichaam. Zijn benen zijn ietwat gespreid, zodat zijn pakketje de vrijheid geniet om aangeraakt te worden.

Zijn hoofd iets naar achteren gebogen, om te ontvangen waar hij al tijden naar smacht. Zijn armen wijd uit elkaar, als een gebaar om iets tot hem te verwelkomen. Ik zie het allemaal…

‘Je bent er al helemaal klaar voor, hm…?’ vraag Ik speels en lach kattig. Ik loop op hem af in Mijn hoge kousen, zwarte satijnen slipje en een met kant afgewerkte bh.

Zijn ogen glijden over Mijn lichaam, maar Ik heb er geen moeite mee. Nu hij nog iets kan zien, mag hij er best van profiteren. ‘Ja, Meesteres…’ Zijn stem klinkt gespannen. Hij is duidelijk zenuwachtig voor wat er komen gaat.

Ik glimlach. ‘Dat dacht Ik al, ja…’ Ik kan het niet laten om hem enigszins minderwaardig toe te spreken, maar Ik weet dat hij dit alleen maar fijn vindt. Uiterst ontspannen neem Ik het touw vast dat hij klaar heeft gelegd op zijn dressoir. Ik test het op kwaliteit en keur het goed. Ja, hiermee zal Ik hem goed vast kunnen zetten.Facesitting

Eerst zijn polsen, dan zijn enkels. Ik controleer of het touw met Mijn knoopkunsten optimaal is aangebracht door hem te kietelen, iets waar Ik zeer ervaren in ben. Ik heb zelfs een artikel geschreven met kieteltips, dus ja, Ik ken de juiste plekjes en methodes. In tegenstelling tot kietelen is dit echter wel nieuw voor Me…

Zijn armen en benen spartelen hevig heen en weer, alleen is er weinig ruimte voor het gespartel. Het touw trekt zich stevig aan, waarbij ik zijn gezicht zie verbleken als hij de pijn voelt die hij zichzelf aandoet. Kennelijk wist hij niet dat touw aardig in je huid kan snijden. Ach, het arme schaap…

Met een duivels lachje loop Ik naar het hoofdeinde van het bed. Vandaag word Ik flink beloond om iemands gezicht als stoel te gebruiken. Een gezicht dat op dit moment voor Me ligt. Een vrij knap gezicht, moet Ik bekennen.

Langzaam zet Ik Mijn knieën op bed en beweeg Mezelf naar voren. Zijn hoofd heeft hij nu zo ver naar achteren gebogen dat Ik Me verbaas over de flexibiliteit van zijn nek.

‘Oeh, iemand wil duidelijk zien wat er gaande is…’ Ik streel langzaam met mijn vinger over zijn hoofd en kruip nog een stukje naar voren. Mijn knieën zitten nu aan weerszijden van zijn hoofd. Nog niet ver genoeg…

Ik kruip nog een stukje naar voren, zodat hij zicht heeft op Mijn billen, gehuld in het zwarte satijnen slipje. Ik moet toegeven dat dit niet vaak gebeurt, maar voor vandaag heb Ik een uitzondering gemaakt.

Ik laat Mijn billen langzaam naar beneden zakken, tot Ik zijn neus in Mijn slipje voel prikken. Mijn handen plaats Ik op zijn borst terwijl Ik meer gewicht op zijn gezicht zet. Mijn billen bedekken nu zijn volledige gezicht. Zijn mond en neus zitten diep in Mijn slipje verwerkt en Ik zie aan zijn buik dat hij zijn adem inhoudt. Aandoenlijk…

Na vijftien seconden kom Ik weer een stukje overeind. Zijn borst deinst hevig heen en weer. Nu al in ademnood? Dat kan nog leuk worden… Ik laat me weer zakken en druk Mijn achterwerk weer stevig tegen zijn gezicht aan.

Deze keer laat Ik Mijn volledige gewicht op hem rusten en Ik zie dat er iets tot leven is gekomen. Zijn erectie staat in volle glorie omhoog, maar daar bekommer Ik me niet om. Althans, niet nu.

Plagend streel Ik met een vinger via zijn borst naar zijn buik. Ik zit nog steeds op zijn gezicht. Tien seconden… twintig seconden… dertig seconden… Een glimlach vormt zich op Mijn gezicht als Ik Mezelf afvraag hoe lang hij dit vol kan houden. Het is net een spelletje.

Veertig… vijftig… Dan schokt zijn lichaam hevig heen en weer. Een teken dat Ik nog kort kan blijven zitten, om vervolgens Mijn billen weer omhoog te tillen zodat hij weer wat adem krijgt. Ik weet echter dat Mijn slaafje bedreven is in wurgseks.

Hij wordt graag gewurgd tot op het laatste moment, om dan te kunnen genieten van de stof die zijn lichaam aan heeft gemaakt tijdens het gebrek aan zuurstof in zijn brein. Vrij gevaarlijk, maar Ik ben zo goed om Mijn slaafje dat genot niet te ontzien…

‘Oeh…’ Ik zie zijn erectie heen en weer schokken. Dan laat Ik mezelf weer vluchtig zakken op zijn gezicht. Zou hij de tijd hebben gekregen om goed in te kunnen ademen? Ik kan het niet laten om weer te giechelen. Eigenlijk is dit leuker dan Ik dacht. Net zoals voor Mijn slaafje is facesitting ook voor Mij een hele ervaring. Alleen dan net even op een andere manier…

13 reacties op “Eerste keer facesitting

 • 12 maart 2012 om 11:49
  Permalink

  Hoi Mrs Eleonora,

  Erg goed geschreven ,
  U heeft zich kostelijk vermaakt
  zo met U slaafje

  Beantwoorden
 • 12 maart 2012 om 17:43
  Permalink

  Ik heb nog nooit echt aan facesitting gedaan. Het leek me voor een Meesteres ook vooral erg vervelend en vermoeiend. Een slavengezicht als stoel heeft immers de beperking dat het adem moet halen. Als je er meer dan een keer gebruik van wil maken dan. 😉
  Een beetje uitrusten en een tijdje blijven zitten is er dan ,niet bij. De Meesteres moet steeds omhoog om de stoel te laten ademen. Is het dus niet vooral bedoeld als een beloning voor de slaaf?

  Beantwoorden
 • 12 maart 2012 om 18:41
  Permalink

  Bedankt voor de complimenten! Het is niet vermoeiend en zeker niet vervelend. De controle over je sub is juist opwindend. Ik bepaal wanneer Mijn sub ademt, niet andersom. En een gezicht als stoel kan best comfortabel zitten hoor 😉 Het is meer bedoeld als spelletje in plaats van beloning of afstraffing. Iets wat ieder koppel in de slaapkamer kan doen zonder bijbedoelingen. Toch kan je er best ver in gaan door je sub echt in ademnood te laten komen. Een verkapte variant van wurgseks!

  Beantwoorden
 • 21 april 2012 om 18:27
  Permalink

  zeker heel goed beschreven !!!
  jaloezie heerst hier 🙂

  het moet toch echt een super fijn gevoel zijn
  om te mogen stikken tussen de billen van een vrouw
  helaas heb ik dit nog nooit mogen ervaren

  bedankt voor het mooie verhaal

  x

  Beantwoorden
 • 21 april 2012 om 23:07
  Permalink

  Kort geleden heb ik wel mogen ervaren hoe facesitting aanvoelt. Een goede vriendin van me heeft mijn gezicht als haar stoel gebruikt. Ze ging ook echt zitten, terwijl ik eigenlijk verwachtte dat ze meer een beetje boven mijn gezicht bleef hangen. Dat was dan ook een erg plezierige verrassing.
  Nu is ze niet echt dominant, dus van iets wat op wurgseks lijkt was niet echt sprake. Hoeft ook niet, want ik vond het zelf al vervelend genoeg dat ik toch af en toe moest aangeven dat ik weer wat adem moest halen. Maar de ervaring was echt geweldig!

  Beantwoorden
 • 23 april 2012 om 09:25
  Permalink

  Communicatie is en blijft belangrijk. Voor een volgende keer kan je aangeven dat Zij bepaalt wanneer je adem mag halen. Uiteraard moet Ze wel een beetje feeling krijgen hoe ver Ze hierin kan gaan. Je wil er lijkt me wel nog levend onderuit komen! 😉

  Beantwoorden
 • 23 april 2012 om 20:26
  Permalink

  Ze is niet dominant, maar vind dit wel erg leuk om te doen. Of ze het dan prettig vind om te kunnen bepalen wanneer ik adem mag halen, dat betwijfel ik. En het was erg leuk zoals het ging, dus dat hoeft voor mij dan ook niet persé. En ja, natuurlijk wil ik er graag nog levend onderuit komen. Maar als ik mocht kiezen hoe ik ooit ga sterven… 😉

  Beantwoorden
 • 16 oktober 2012 om 02:05
  Permalink

  wauw wat een mooi verhaal
  ben zeer jaloers
  moet wel een zeer mooie ervaring zijn geweest
  zou die ervaring zeer zeker ook willen beleven

  Beantwoorden
 • 19 oktober 2014 om 12:01
  Permalink

  Facesitting heeft meesteres Esther wek eens bij mij gedaan. Ik kwam al gauw in ademnood, maar mocht haar een kneepje geven om dit aan te tonen. Ja, mijn handen waren gelukkig nog vrij. Dat vrouwelijke achterste op mijn gezicht… Het heerlijke gevoel van haar eigendom te zijn overmande mij geweldig. De opwindende benauwdheid zorgde ervoor dat ik een duister heelal zag met twinkelend sterren. Toen ik er onderuit kwam, draaide de wereld als dronken voor mijn ogen.
  Mesters Esther voelde mijn lichaam en gevoel prima aan.

  Beantwoorden
 • 20 april 2016 om 16:36
  Permalink

  Nog nooit meegemaakt, het lijkt me wel heel geil om zo’n soort slaaf te zijn. Weet iemand mss nog mensen in amersfoort die dat doen?

  Beantwoorden
 • 24 november 2016 om 18:21
  Permalink

  Echt een heerlijk gevoel is dat. om een vrouw te mogen aanbidden en haar tot haar hoogtepunt te mogen brengen. Liefst word ik gedwongen en geniet ik van de vernedering als ik haar overal moet kussen.

  Beantwoorden
 • 18 februari 2017 om 01:47
  Permalink

  Natuurlijk is het bevredigen van een Dame op deze wijze de ultieme droom van elke rechtgeaarde en oprechte dienaar van Vrouwelijke Suprematie. Onthoud, mannen, wij zijn slechts inferieure schepselen tov het Goddelijke Fenomeen Vrouw: gehoorzaam Haar, dien Haar, wees Haar slaaf!!
  geesje, slaafse dienstmeid

  Beantwoorden
 • 17 oktober 2022 om 15:35
  Permalink

  Ik ben ook eens bij een meesteres geweest voor facesitting, lang geleden. Ik wilde persé dat zij een rokje droeg met daaronder géén slipje maar wel een gladde zwarte panty.
  Dat heeft zij gedaan en ik heb nog nooit zoiets lekkers meegemaakt. Later deed zij haar panty uit en kwam tot slot nog even op mijn gezicht zitten, Ook weer heerlijk. Beide keren het rokje helemaal over mijn gezicht.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V