Onderdanige trek-slet

Ingezonden door pol

Dit is een testimonial van een trek-slet. Ik (man, eind 40, gezond, gelukkig en een fijne relatie) wil op deze manier laten weten dat ik een trek-slet ben met een duistere kant die bijna niemand weet.

In de afgelopen jaren ben ik van dominant naar onderdanig geschakeld. Zoals zo vaak is mijn zin in seks groter dan die van mijn partner. Ik heb niets te klagen, maar ik ben nu eenmaal erg snel geil en wil vaak seks. Daar komt bij dat ik erg sperma gericht ben en als het even kan ik mijn sperma graag deel met mijn partner.

Dit was altijd al een diepe wens, maar in mijn vorige relatie was dit niet mogelijk of bespreekbaar. De oplossing die wij nu hebben gevonden, geeft me rust en een enorm verlangen naar mijn partner. Dus nu ben ik haar trek-slet…

Hoe werkt dit nu in de praktijk? Als we samen seks hebben, dan eindigt dit vaak met dat ik mezelf aftrek en mijn eigen zaad op- of uitlik. Ik draag dan high-heels en een halsband en mijn tepels moeten flink worden bewerkt. Ik voel me dan zo geil, zo onderdanig…

Ik verkeer in een toestand dat ik alles wil. Ik ben dan in mijn fantasie een geile slet die veel zaad en pis moet drinken. Het klinkt erg, maar zo is het nu eenmaal. Ik vraag altijd of ik mag klaarkomen en waar ik mijn zaad moet laten.

Nu is het zo dat we samen een druk bestaan hebben. Werken, familie, huishouden… je kent het wel. Daar tussendoor ben ik haar trek-slet. Soms één keer per week, soms twee keer per dag. Vaak thuis, soms ergens anders.

Thuis altijd op high-heels. Ik kom thuis en de high-heels staan klaar. Dan direct aandoen en ze zelf met harde pik aan haar tonen. Dan op commando aftrekken en klaarkomen.

Zaad bijvoorbeeld op een schoteltje of glas. Soms direct oplikken, soms pas na een tijdje. Dit is moeilijker, want dan is mijn geilheid minder, maar ik doe het toch. Een echte slet doet alles wat hem of haar gevraagd wordt.

Ergens anders kan zijn in een restaurant, soms totaal onverwacht. Ze geeft me een klein glazen flesje (mijn zaadfles) en dat betekent dat ik me op het toilet moet aftrekken en mijn zaad in het flesje moet opvangen.

Ik geef het dan aan haar en het is aan haar of ik het ter plekke moet consumeren of op een later tijdstip. Sommige mensen zullen dit wel bizar vinden en misschien is dat het ook wel, maar wij voelen ons daar prettig en erg met elkaar verbonden door.

Nu heb ik nog wel een donkere wens waar ik mezelf ook wel voor schaam, maar het is iets waar ik vaak over fantaseer. Ik loop in huis op high-heels met een lakjurkje en kousen aan. Ik denk dat ik alleen ben, maar dan word ik betrapt en krijg ik straf.

Ik moet mee naar een kamer en daar staat een tafel waar ik op mijn rug moet gaan liggen. Mijn benen worden naar achteren vastgebonden, zodat mijn kont goed omhoog komt te liggen.

Als eerste gaat er een speculum in mijn kont, zodat deze goed openstaat. Dan pakt ze een glazen beker en zie ik ook een hele schaal met gebruikt condooms liggen.

Deze condooms leegt ze in de beker en als toegift pist ze er ook een flinke hoeveelheid in. Dan moet ik me aftrekken en haar vertellen dat ik haar zaad- en pisslet ben. Ik ben niets anders dan een zaaddrinkende teef. Ik mag nog niet klaar komen.

Ze leegt de beker in mijn kont. Ik moet zo even blijven liggen, zodat ik goed besef wat ik moet gaan doen. Ze pakt een slangetje en ik moet het zaad vermengd met haar pis uit mijn kont drinken, net zolang tot alles eruit is. Als dank mag ik haar kont likken en mezelf aftrekken, waarna ze mijn zaad ook nog als toetje aan me geeft…

Een geile trek-slet

Dit verhaal is ingezonden door pol. Heb jij ook een spannende BDSM ervaring of verhaal die je met Ons wilt delen en die nog niet ergens anders is gepubliceerd? Stuur je verhaal dan in via het inzendformulier.

16 reacties op “Onderdanige trek-slet

 • 10 februari 2012 om 18:18
  Permalink

  Hee Pol,

  Nu ik hier toch even bezig ben. Wil ik je een vraag stellen. Heb jij soms een kantoorbaan? Zo ja, is die baan soms iets te saai of juist iets te stressvol? 🙂

  Beantwoorden
 • 13 februari 2012 om 21:37
  Permalink

  Ha Pol,
  Dus een kantoorbaan en toch wel een beetje saai?
  Zo ja, dan heb ik een ‘duister’ advies . . . (als je wilt natuurlijk ! ).

  Beantwoorden
 • 16 februari 2012 om 19:50
  Permalink

  Nee, zo gemakkelijk gaat dat niet. Voordat ik je een ‘diep duister’ advies ga geven, wil ik wel iets meer weten. Was je ook een beetje vrolijk of blij toen je dit verhaal schreef en verstuurde, of juist helemaal niet?

  Omdat je niet al te spraakzaam bent, kun je met ‘ja’ of ‘nee’ antwoorden: ‘vrolijk’ = ja, ‘niet vrolijk’ = nee. Lijkt me niet te moeilijk, Pol?

  Beantwoorden
 • 17 februari 2012 om 09:00
  Permalink

  Ja vrolijk

  Weet niet wat je duister advies is en wat je bedoelinging zijn. Maar ik heb al een duister verleden

  Beantwoorden
 • 17 februari 2012 om 21:30
  Permalink

  Artemis, het advies dat ik op het oog had, was bij wijze van spreken ‘diep duister’. Het was juist heel aardig. Iets wat ik zelf ook ter harte neem . . .

  Maar nu mijn beste Pol met ‘ja’ geantwoord heeft, blijkt hij mijn advies helemaal niet nodig te hebben. Sterker nog, nu heb ik zelf een probleem: waarom word ik dan zo bedroefd door het verhaal? Hetzelfde had ik met dat verhaal van felipe . . .

  Misschien weet er iemand raad ?

  Beantwoorden
 • 17 februari 2012 om 22:00
  Permalink

  Misschien lucht het op als je het advies naar Ons toe mailt.. En anders schijnt het heel rustgevend op bepaalde mensen te werken als zij zich netjes weer op het huishouden zouden concentreren. 😉

  Beantwoorden
  • 17 februari 2012 om 22:53
   Permalink

   Ja, dat advies. Er is niets spannends aan.

   Ja, gewoon rustig dat huishouden doen, Artemis (!?) dat is voor mij het beste, tenslotte, ben ik bang . . . ja, je schaalt jezelf al gauw wat te hoog in . . . maar ik zou wel willen, een huishouden voeren in de luwte . . . . maar ja . . . en zo . . .

   Beantwoorden
 • 18 februari 2012 om 08:49
  Permalink

  Hans ik weet niet precies wat je probleem is dus kan ik je ook geen advies geven. Weet wel dat ik zo nu en twijfel aan mijn gedachten en gevoelens. Ik vraag heel vaak aan mijn vrouw of ze me niet gek vind of smerig dat ik graag haar zaad- trekslet wil zijn. Maar dat zijn meer mijn eigen gevoelens en gedachte want ze vindt het niet gek of smerig maar meer bijzonder.

  Dat ik verder wil is meer iets van me zelf dan van ons. Heel diep van binnen wil een zaadslet zijn. Af geneukt worden door vrouwen met een pik.

  Val niet op mannen is een grote afknapper voor me dus iets met mannen zit er niet zo maar in. Ben wel met iets anders bezig als dat wil weten dan hoor ik het wel. Ben dan alleen niet onderdanig maar dominant.

  Pol

  Beantwoorden
 • 18 februari 2012 om 14:14
  Permalink

  Nu ja Pol, we zijn in gesprek.
  Het verhaal vind ik nogal dwangmatig, liefdeloos. Het maakte me droevig, dat had ik ook met dat verhaal van felipe. Heb je dat gelezen?

  Jij en je vrouw ervaren dat blijkbaar anders, als iets bijzonders.

  Mijn advies aan jou was om een paar dagen in de week zwaar werk (landgoed, bos) te gaan verrichten, doe ik zelf ook. Dat helpt goed. Niet sporten dat is weer bedoeld om haantjedevoorste te worden. Noeste arbeid om te overleven, zoals dat voreger gewoon was. ‘s-Avonds wil je dan alleen maar slapen, weet je.

  Als jij een advies voor mij hebt, dan hoor ik dat natuurlijk graag !

  groet,
  hans

  Beantwoorden
 • 19 februari 2012 om 13:25
  Permalink

  Hans,

  Dat je het verhaal liefdeloos vindt kan ik begrijpen. Maar voor de rest weet je niets over ons. Een paar dagen in het bos werken veranderd niets aan mijn diepste gevoelens en wensen. Net zo dat ik niet geloof in bidden of iets dergelijks. Je gevoelens je diepste wens met iemand delen die dat begrijpt en daar samen een draai aan geven is toch bijzonder. Beter dan het verstoppende te proberen te vergeten. Vraag me af wat jij hier doet? Ben je ook onderdanig heb je ook een diepe wens van wat je graag zou zijn zonder dat iemand daar een menig over heeft….

  Pol

  Beantwoorden
 • 19 februari 2012 om 19:52
  Permalink

  Ja Pol, dat is bijzonder en ook goed. Dat je daar samen met je vrouw een draai aan probeert te geven. Nee, verdringen of zo is ook niet mijn idee. Maar soms werkt afleiding, iets heel anders doen, ook wel onstpannend.

  En ja, als je hier publiceert mag iedereen er een reactie op geven. Waarom zou je het anders ook openbaren? De meeste verhaaltjes over huisslaaf (!) heb ik geschreven. En je kunt ook nog bij Artemis te rade gaan. Zij spaart mij meestal niet. Ik zou zeggen het mes erin. Iedere mening doet ertoe. Vooral ook een mening die een degelijk weerwoord geeft. Dan had ik het maar niet moeten insturen.

  Laat nog wat horen Pol. Ik praat graag, maar beledigen of wat dan ook wil ik je zeker niet!

  Groet,
  hans

  Beantwoorden
 • 21 februari 2012 om 13:47
  Permalink

  Hans zijn het verhalen of ben je huis-slaaf? Heb de verhalen nog niet gelezen. Maar zal dat snel doen. Waarom ik hier schrijf? Dat is iets exhibionistich in me. Ik fantaseer dan ook dat ik door mijn vrouw wordt meegenomen en moet me dan op highheels voor een gezelschap aftrekken, me zaad opvangen en alles door slikken. Ik de slet die dat graag doet voor zijn vrouw. We gaan wel eens als de omstandigheden het toelaten in de auto op pad. Ik alleen gekleed in net kousen high-heels en leren jas aan.. Moet dan ook zo de auto uit en dan is super spannend. Zijn ook een keer aangehouden maar de agent was zeer profesioneel

  Beantwoorden
 • 21 februari 2012 om 13:50
  Permalink

  Foutje professioneel en had ook nog een goed advies neem gewonen kleren mee voor het geval je pech krijgt. Wat hij dacht dat zullen we nooit weten.. Ons excuus was dat we opweg waren naar een spannend feestje…..

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V