Mijn Female Led Relationship – interview met sub frank (1)

Het is een tijdje stil geweest op Onderdanigeman.NL, maar Wij hebben nu iets heel bijzonders voor je: een uniek interview over de BDSM relatie van sub frank! Deze onderdanige man heeft al jaren een Female Led Relationship (een speciaal type BDSM relatie waarbij de Vrouw het voor het zeggen heeft) en vertelt hier in een uitgebreid interview openhartig over aan Meesteres Helena.

In het BDSM interview met sub frank ontdek je onder andere hoe een FLR relatie ontstaat en hoe die relatie langzaam maar zeker kan groeien. Hierbij vergeet frank niet om te wijzen op de valkuilen die je als onderdanige man op je pad kunt tegenkomen. Ook hoopt frank dat andere subs in vergelijkbare situaties kunnen profiteren van zijn ervaringen die hij in een aantal jaren heeft opgebouwd.

Ben je dus nog single en ben je op zoek naar een Meesteres of Dominante Dame? Volg dan de komende dagen dit onthullende interview over Female Led Relationships en volg franks tips op om zelf ook die mooie droom na te jagen!

In de komende tijd zullen Wij op Onderdanigeman.NL meerdere digitale interviews afnemen op gebied van BDSM en fetishes. Hiervoor benaderen Wij subs en soms ook Meesteressen met een bijzondere relatie of met een specifieke kijk op BDSM gerelateerde onderwerpen. Dit eerste interview in deze reeks gaat over frank{V} en zijn Female Led Relationship.

Het interview

Om maar met de deur in huis te vallen, frank: begrijp Ik het goed dat je Liefste vanuit Haar opvoeding en instelling een “zorgende” partner is die in eerste instantie het traditionele vrouwmodel volgde?

Jazeker. Ook voor mijn Liefste is dit een proces van gewenning. In eerste instantie deed Zij mij uit liefde een plezier door zich te laten verzorgen. De toon en de aanspreekvorm die daarbij hoorden, zag Zij in het begin als (toneel)spel. Zelfs nu nog speelt Haar opvoeding Haar parten. Zij zoekt van tijd tot tijd nog steeds bevestiging bij mij dat het goed zit. Die liefdevolle bevestiging geef ik Haar dan ook elke keer als Zij daar behoefte aan heeft. De bevestiging over wat Ze doet: dat het mag en dat het goed is. Daarnaast geef ik Haar de bevestiging dat ik het heel erg fijn vind en dat ik geniet van het gehoorzamen.

Wanneer merkte jij voor het eerst dat je onderdanige gevoelens had?

Geïnteresseerd in seks was ik al op mijn negende. Het was een vast onderdeel van mijn leven. Gezond, maar prominent aanwezig. Wat dat betreft was ik ook een echte puber. Op mijn zestiende begonnen zich de eerste tekenen te vertonen die wezen op interesse voor BDSM. Dat uitte zich bijvoorbeeld in het vastmaken van de polsen van mijn vriendinnetje aan het bed met haar eigen kousen en zo kan ik nog een heleboel voorbeelden noemen.

Het machtsgevoel ervoer ik als opwindend. Nu ik er goed bij nadenk, speelde dat al op een jaar of vijf, zes als ik tijdens het indiaantje spelen mijn vriendinnetje aan een boom vastbond. Wist ik veel… Jarenlang heb ik ook geëxperimenteerd met bondage tijdens het vrijen. Soms teder, soms kinky.

Zit ik hiermee op de verkeerde site? Nee! Het duurde echt heel lang voordat het bekende kwartje viel. Je streelt je partner zoals je zelf gestreeld wilt worden. Ik betrapte mezelf erop dat ik mijn Liefste altijd zachtjes met mijn nagels streelde. Zij streelde me altijd met Haar vingertoppen. Vederzacht.

Hoe graag wilde ik daarentegen Haar scherpe nagels over mijn huid voelen! Dit was het moment waarop ik besefte dat ik zelf vastgebonden wilde worden, zelf de pijn wilde ervaren. Die zoete, opwindende pijn. En vooral… psychische overgave, liefst elke dag weer. Zoals later zou blijken zelfs 24/7…

Kun jij je nog beelden of situaties herinneren waaraan jij merkte dat onderdanigheid jou een fijn gevoel gaf?

Welke onderdanige man herkent niet het moment waarop je begint met de aankoop van klemmetjes die bestemd zijn voor het sluiten van geopende zakken? De loop naar bouwmarkten en uiteindelijk het zoeken op internet om de betere tepelklemmen te vinden? Experimenteren en fantaseren gaan hand in hand.

Hoe spannend was het niet om in de winkel voor schippersattributen speciaal touw aan te schaffen waarmee ik mezelf kon vastbinden? Hoe heerlijk voelde dat niet rond je enkels en knieën? Hoe groot was de uiteindelijke frustratie dat er niemand was om je polsen achter je rug te binden?

Veel woordenwisselingen had ik er met mijn toenmalige vrouw voor over om richting Antwerpen te kunnen reizen voor het aanmeten van mijn Walter Goethals kuisheidsgordel. Hoe genoot ik van die momenten voor de spiegel, naakt, met mijn roestvrijstalen gordel om. Hoeveel rust gaf het niet wanneer je de gordel meerdere dagen om had. Thuis, op het werk, op vakantie… Ook nu weer die frustratie dat er niemand was die de sleutel in bewaring wilde.

Jarenlang heb ik op deze wijze geprobeerd om te krijgen waarnaar ik zo verlangde. Helaas… Als je goed leest, ben je als onderdanige man voornamelijk met jezelf bezig. Je eigen genot is je uitgangspunt. Van een goed gesprek is geen sprake. Het gevolg: geen vrouw die je tegemoet komt, die met je meegaat in je gevoelens. Sterker nog. Ze zet zich af. Steeds sterker…

Klik hier om het vervolg op dit interview te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V