Mijn Female Led Relationship – interview met sub frank (2)

Dit is het tweede deel in een uitgebreid interview over Female Led Relationships. Lees eerst het begin van dit BDSM interview.

Toen jij je realiseerde dat je onderdanige gevoelens had, frank, schrok je daar dan van of vond jij dat de gewoonste zaak van de wereld?

Ik ben niet geschrokken van mijn onderdanige gevoelens. Sterker nog, het voelde aan als thuiskomen. Voor de buitenwereld ben ik een lieve, aardige, hardwerkende en vooral behulpzame man. Qua karakter ook een sterke persoonlijkheid, wat overigens niet arrogant bedoeld is. Gevoelsmatig zou ik het liefst elke dag aan de leiband meegevoerd willen worden.

Wilde jij je onderdanige gevoelens verborgen houden voor je omgeving of was dat geen punt?

Mijn omgeving merkt er niets van. Althans, dat denk ik. Vaak gaat het om zaken die ongemerkt verlopen. Bij visites heeft mijn Liefste alle aandacht voor onze bezoekers, terwijl Ze mij quasi nonchalant opdrachten doorgeeft als: “Mag ik een koffie, een thee… “ enzovoorts. Vervolgens draait Ze zich naar de gasten en gaat verder met het gesprek. Op dat moment ben ik Haar lakei, Haar bediende, en daar geniet ik van.

Als W/we naar de stad gaan met de auto, mag ik eerst Haar deur openen, Haar laten instappen en de deur sluiten. Heb ik een parkeerkaartje gekocht en afgesloten, staat Zij al klaar met een uitgestoken hand, net alsof Ze een kind aan de hand wil nemen. Ik loop aan Haar hand naar de stad. Zij bepaalt het tempo tijdens het winkelen. Als ik toestemming heb gekregen om even te snuffelen, hoor ik even later mijn naam en zie ik de uitgestoken hand die betekent dat mijn Liefste verder wil. Gehoorzaam schuif ik mijn hand in de Hare en volg Haar. Niemand die iets merkt.

Vorig jaar viel het tot mijn genoegen wél op. Een subtiele vernedering vlak voor de feestdagen. Mijn Liefste wilde shoppen. Ik was er die dag enkel en alleen voor Haar gemak. Ze ging precies daar waar Zij wilde. Ik volgde Haar overal. Twee paar laarzen in grote dozen. Een lingeriesetje. Ik weet niet hoeveel tasjes. Ik droeg ze allemaal. Mijn Liefste droeg enkel een piepklein kartonnen tasje met daarin bonbons. Dat viel een tweetal dames op. Ze giechelden, keken om naar O/ons en ik was gelukkig…

Mijn vrienden merken mogelijk dat ik minder vaak een glaasje wijn drink. Ze denken dan dat ik zo gedisciplineerd ben. Ze weten alleen niet dat Mijn Liefste bepaalt wanneer, wat, of en hoeveel alcohol ik drink. Niemand die het bewust lijkt te merken. Mijn Liefste die me lief toelacht. Zij weet beter.

Dat stukje discipline had ik nooit gezien in mijn fantasieën, want ik houd van een glaasje wijn. Voor mij was dat echt even slikken. Vanuit het niets verbood Zij ooit een tweede glaasje wijn. Mijn vragende en verbaasde blik zorgde voor een duidelijk uitgesproken “NEE!”. Sinds dat ogenblik wist ik dat ik op weg was naar een 24/7 situatie.

Waar denk jij dat jouw onderdanige gevoelens vandaan komen?

Daar zijn zelfs de geleerden het niet over eens. Is mijn grote behoefte aan seks (in de breedste zin van het woord) aangeboren? Sociaal bepaald? Ik ben opgevoed in een harmonieus gezin waar een lichamelijke aanraking als normaal werd ervaren. Ik zat als kind vaak op schoot. Werd veel geknuffeld. Zag ook vaak hoe mijn ouders elkaar een knuffel gaven.

Verder ben ik door mijn opvoeding heel zelfverzekerd. Ik sta met beide benen in het leven. Maar ik ben ook van nature erg behulpzaam. Wanneer ik terugkijk op de BDSM klassiekers uit de bibliotheek, was het lezen van die boeken indertijd een feest van herkenning. Ook die boeken beschrijven de complexiteit van onderdanigheid.

Is de relatie met jouw Liefste de eerste of heb je vóór Haar andere relaties gehad?

Nee hoor, mijn Liefste is niet mijn eerste relatie. Vóór Haar heb ik ook andere relaties gekend. Soms waren dat stabiele relaties waarin ik kon experimenteren met mijn BDSM gevoelens. In een ander geval kwam ik er pas na de beëindiging van de relatie achter dat mijn toenmalige partner masochiste in hart en nieren was. Dat geeft duidelijk aan hoe belangrijk communicatie is binnen een relatie.

Zocht je al vanaf het begin naar een partner die mee zou kunnen gaan in jouw onderdanigheid?

In geen van mijn voorgaande relaties heb ik bewust gezocht naar iemand die dominant was. Mijn dienstbaarheid zat diep verscholen. Aan de oppervlakte was ik alleen maar die aardige, behulpzame man met een voorliefde voor BDSM.

Hoe ben jij in contact gekomen met degene die nu jouw Liefste is? Was dat toeval en is Zij “De Ware”?

En of ik de Ware heb gevonden! Ik heb mijn Liefste na mijn scheiding ontmoet zonder dat ik bewust op zoek was. Ik ben in de gelegenheid geweest om Haar langdurig als “gewone” vriendin te leren kennen. In het begin was er aan beide kanten nog geen sprake van verliefdheid of iets dergelijks. W/wij hadden vanwege het werk bijna dagelijks contact. Hetzij via mail, hetzij in real life. Beide hadden W/we alle tijd om de scheiding met mijn vorige partner te verwerken. De verbondenheid en vriendschap lieten uiteindelijk een vonk overslaan. Wat zeg ik… een steekvlam.

Wist jij al vanaf het begin dat Zij jouw ware Meesteres was of is dat besef geleidelijk aan gegroeid?

Het kwartje in mijn hoofd is tijdens O/onze verliefdheid gevallen. Ook in die periode speelden bondage en machtsspel al een rol. Daar waar ik Haar eerst nog vastzette onder de mooie boog in de woonkamer en Haar vervolgens richting de zevende hemel bracht, kwam bij mij steeds sterker de behoefte op om zelf gebonden te worden.

Door met mijn Liefste te spelen, was Ze inmiddels bekend met alle speeltjes. Pols- en enkelbanden, halsband, leiband, zweepjes, klemmen, etc. Ik had het allemaal. Ik vergeet daarbij bijna mijn grootste speeltje… mijn spijlenbed. 😉 Het is in deze fase dat ik het besef kreeg dat ik zelf gebonden wilde zijn. Letterlijk en figuurlijk. Die omslag leidde uiteraard tot verwarring bij mijn Liefste…

Benieuwd hoe franks Liefste een Dominante Dame werd? Lees snel het vervolg op dit interview: FLR interview (3)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V