Wat BDSM voor ellenTV slavin betekent

Een paar jaar geleden had ik een afspraak gemaakt met een Meesteres in Rotterdam. Ik was daarvoor al wel vaker naar Meesteressen geweest, maar dit is het verhaal van mijn zoektocht naar de klik die ik tot dan toe nergens anders echt had gevonden.

Na het aanbellen deed een dame – laat ik haar Mrs X noemen – open en vertelde ik dat ik een afspraak met haar had. De dame die opendeed keek lichtelijk verbaasd, want Mrs X zou er die dag helemaal niet zijn.

Dat had ik weer, dacht ik, maar ze ging wel even bellen en tot die tijd moest ik maar even in de kamer wachten. Even later kwam ze terug, met de mededeling dat Mrs X onderweg was en dat ik wel speciaal moest zijn, want ze werkte nooit op die dag. Al lachend zei ik dat me dat zou verbazen, aangezien ik haar niet kende.

Onder het genot van een bakje koffie heb ik daar zitten lezen en na ongeveer een half uurtje komt er een jongedame binnen. Spijkerbroek, trui… aan niets te zien dat ze Domina was. Ze komt naar me toe, geeft me hand, verontschuldigt zich en we beginnen te praten. En toen kwam het: zij was dus Mrs X en het leek wel of we elkaar al jaren kenden.

Na het inleidende praatje vroeg Ze mij hoe ik het BDSM spel in gedachten had. Nu heb ik altijd het idee gehad dat het voor beide partijen “leuk”moet zijn, maar dat Zij de Domina is, dus dat Zij bepaalt.

Dat probeerde ik ook zo uit te leggen. En toen heb ik voor het eerst, zonder dat ik haar dus eigenlijk kende, gezegd: “Ik geef u volledig Carte Blance met een paar absolute grenzen; een aantal zaken waar ik echt niets mee heb.”

Ja, je neemt een risico als je dat zegt, dat besef ik, maar om onverklaarbare reden had ik het gevoel dat zij hier op positieve wijze mee om zou gaan.

Het spel dat volgde, was ook zeer apart. Er zijn dingen gedaan die ik vooraf nooit toegestaan zou hebben, maar wel door Haar. Om die sessie te beschrijven is een woord voldoende: overweldigend. Dit was waar mijn gevoel constant naar zocht.

Wat betekent BDSM dan voor mij, dat op dat moment bij die Dame alle puzzelstukjes op zijn plaats vielen? En klopte mijn gevoel dan ook naar hoe Zij het ervaren had met mij? Ja, dat bleek wel uit het simpele feit dat ik de eer heb gehad om deze commerciële Dame in privésfeer te mogen dienen.En waarom?

Ze zei het meest simpele: “Je geeft je zo voor maximaal wat je kunt, waardoor je het spel voor mij ook veel leuker maakt. Je bent echt en daar wil ik dan ook van genieten.”

Vanaf dat moment wist ik het zeker. Onderdanig was, ben ik en zal ik altijd blijven. BDSM is daardoor een verrijking van mijn leven geworden en ik kan het niet meer missen.

Of het zo precies is wat jullie verwachtten weet ik niet, maar dit is hoe ik door de juiste klik het diepere in het spel ontdekte. En een sessie opschrijven is dan niet hetgeen waardoor je weet of je BDSM minded bent of niet.

Groetjes,

ger (ellen tv slavin)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V