Wat BDSM voor Erik betekent

In het dagelijks leven ben ik een bezig bijtje met van alles aan mijn hoofd en soms heb ik het gevoel dat de hele wereld op mijn schouders rust. Maar wanneer ik mij onder de hand van de Meesteres bevind, voel ik rust. Even niet denken maar doen. Gewoon volgen, want zij weet wat goed voor mij is.

Telkens als ik in haar ogen kijk, weet ik wie de baas is, voor wie ik leef en voor wie ik mij graag inzet. Een blik is genoeg. Ik herinner mij nog als de dag van gisteren de eerste Dominante blik op mij.

Ik bood haar een diner aan, we waren samen te laat voor de film en te vroeg om te gaan slapen. Ze zat midden in een verhuizing tussen twee studentenkamers in.

Na het helpen verhuizen van haar spullen, het pendelen tussen de kamers en het ophangen van kleerhangers, stond ik daar in de huiskamer van de Meesteres. Ik deed het werk, zij besloot. Geen spraken van BDSM of machtsverhouding, gewoon uit liefde en dankbaarheid voor haar.

Mijn leven veranderde op dat ene moment, vlak voor twaalven. Ik moest mijn bed opdekken, maar vond het laken niet. Het werd mij aangereikt door de Prinses van mijn dromen. Voordat ik het kreeg, keek ze mij indringend aan. Die ene blik kon ik niet weigeren, ik durfde niet weg te kijken. Geen woord kwam er in mij op. Het was het begin van zoveel meer.

“Hier, pak aan.” Meer was het niet wat ze zei. Ik pakte het aan, dekte mijn bed op en voelde me klein, trots, maar bovenal van haar. Haar gezicht draaide weg. Ik durfde niets te zeggen, maar het onderscheid was gemaakt. Na de nacht complimenteerde ik haar met die blik; die blik die mij intrigeerde.

“Wen er maar aan, meer mensen hebben het al gezegd.” Ik kon haar niet weigeren. Zo rustig, zo naturel, zo puur, zo vrouwelijk, zo trots… en ik? Ik beruste in mijn positie, ik vind het goed. Mijn gevoel zegt dat het goed is en dat allemaal door die ene blik.

Zij is niet zomaar iemand. Zij is iemand die ik tot op het bot vertrouw. Ik ben haar subje, zij is de Meesteres. Wanneer ik onder haar vleugels ben, bepaalt zij wat er gaat gebeuren. Ik vind het goed, want ik weet dat zij mij vertrouwt en het beste met mij voorheeft.

Erik/enrico

Dit verhaal is de ingezonden n.a.v. een van Onze prijsvragen. Heb jij ook een interessante BDSM ervaring die je met Ons wilt delen en die nog niet ergens anders is gepubliceerd? Stuur je verhaal dan in via het inzendformulier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V