Wat BDSM voor sub_dennis betekent

Mijn interesse in BDSM heb ik eigenlijk altijd al gehad. Door hier lid te zijn, ben ik eens na gaan denken over hoe dit nou allemaal zover gekomen is.

Op de basisschool worden er in de pauze vaak spelletjes gespeeld. Nu kan ik mij herinneren dat ik ooit gevangen genomen werd door een klasgenote tijdens het politiespel. Wat een sensatie, dit proefde naar meer! Ik liet me in het vervolg maar graag door haar oppakken.

Nu – een flink aantal jaar later en inmiddels geen maagd meer – zijn er toch wat soortgelijke ervaringen op mijn pad gekomen. Voor deze ervaringen zijn de volgende ingrediënten nodig: een vriendin de me geruststelt, een rijzweep en wat onschuldig brandende kaarsjes.

Tijdens zo’n dag waarop mijn partner langzaam maar zeker haar dominante kant laat zien… Oeh, de rillingen lopen al over mijn rug van genot. Hoewel, is het alleen genot? Misschien is het toch ook wel ontzag voor de belangrijkste vrouw in mijn leven, die er niet voor schroomt om me hier bij vlagen ook aan te herinneren.

Toen ik mijn seksualiteit ging ontdekken, leek de SM alleen maar op de SBS6 afleveringen. Inmiddels weet ik ook dat BDSM echt niet in de kledingstijl of in het bezoek aan uitgaansgelegenheden zit. BDSM zit diep in jezelf en het is aan jou de vraag hoe je daarmee omgaat.

Om voor mijzelf een antwoord te vinden op die vraag, ben ik toch blij dat OM bestaat. (Beginnende) subjes zoals ik kunnen hier prima van gedachten wisselen of verder ontdekken. Misschien dat je na het lezen van deze anekdote denkt: “Hij heeft een Domina, wat doet ie nou moeilijk?”

Het “jammere” aan mijn situatie is dat het tot nu toe altijd bij spel bleef. Daarna werd onze relatie weer “normaal”. Nu heb ik haar laatst opgebiecht dat ik toch wel erg geniet van ons spel en daar luisterde ze aandachtig naar. Ik zoek dus eigenlijk antwoord op meerdere vragen:

Is een fulltime D/s relatie wat ik wil? Is mijn huidige relatie, met deze omgangsnormen, misschien niet voldoende of moet ik accepteren dat mijn “Domina” het zo wenst?

Kortom, een aantal moeilijke maar wel serieuze vragen. Voor een antwoord op al uw vragen: Onderdanigeman.nl. Wat ben ik blij dat Jullie site bestaat.

Onderdanige groet,

sub_dennis

Dit verhaal is de ingezonden n.a.v. een van Onze prijsvragen. Heb jij ook een interessante BDSM ervaring die je met Ons wilt delen en die nog niet ergens anders is gepubliceerd? Stuur je verhaal dan in via het inzendformulier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V