Wat BDSM voor sub en tv slet francine betekent

BDSM is voor mij een ruim begrip, van pijn = fijn met een p – tot tv sub en pijnslet zijn. Mijn ervaring na een date met een stel is dat alles samen kan. Ik ben heerlijk gebruik als pijn- en lustslet (tv) tegelijk.

Dit stel – waar de vrouw sub was en de man Dom – nodigde mij uit voor een zaterdagavond. In eerste instantie om als geil geklede tv slet te paraderen en beiden te plezieren, tot de Dom doorhad dat ik tevens een pijnslet was en beiden mij tot genoegen gebruikten met zwepen, zware tepelklemmen en gewichten tot bondage aan toe.

Op deze manier moest ik de Dom met mijn mond plezieren en zijn sub mij weer, terwijl er hard aan de tepelklemmen getrokken werd. Ik had ook een heel grote buttplug bij me van 8,5 cm doorsnee en 30 cm lang die bij me gebruikt werd en tevens ook een stuk gember waar je heel leuke dingen mee kunt doen op en in bepaalde plekken…

Dit spel met drie heeft ongeveer een uur of 6 à 7 geduurd voordat ik verlost werd. Het was voor mij ook totaal onduidelijk of dit zou gebeuren en of dit mocht, maar uiteindelijk werd me toegestaan om te komen.

Tot groot plezier van zijn eigen sub mocht ik over haar heen komen. Deze avond zal me lang heugen. Deze is dan ook compleet anders dan met mijn eigen Mrs, die me uitgeleend had.

Nederige groet,

sub en tv slet Francine

Dit verhaal is de ingezonden n.a.v. een van Onze prijsvragen. Heb jij ook een interessante BDSM ervaring die je met Ons wilt delen en die nog niet ergens anders is gepubliceerd? Stuur je verhaal dan in via het inzendformulier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V