Een kijkje in de keuken

Ingezonden door slaaf leon

Zeer hooggeachte Meesteres Deana,

Om te beginnen wil ik U diep nederig danken dat ik het voorrecht van U heb gehad om een goddelijke Vrouw als U en Uw vriendin, Meesteres Gabi (neemt U mij alstublieft niet kwalijk als ik de naam niet goed heb gespeld), te mogen dienen en mij in de nabijheid van Uw voeten te begeven.

Met veel schaamte geef ik toe dat het heel fijn voelde om voor U beide te mogen kruipen en door U vernederd te worden.

Bij binnenkomst zette U mij, zelfs zonder begroeting, gelijk aan het werk. U gaf mij daarmee het gevoel dat ik nog minder waard was dan het stof op de grond en U gaf mij daarmee bevestiging van mijn plaats aan Uw voeten. Wel gaf U aan dat Meesteres Gabi verlaat was, maar dat Zij onderweg was naar haar huis.

Allereerst liet U mij zich uitkleden en ik mocht dat in de gang doen. Ik ben U dankbaar dat ik de onderbroek aan mocht houden. U beval mij daarna om de afwas te doen en ik verzuimde daarbij al het serviesgoed en bestek mee naar de keuken te nemen.

Op een gegeven moment kwam U met bestek naar de keuken lopen en gooide zichtbaar geïrriteerd bestek naar mij toe. Met het schaamrood op de kaken raapte ik het bestek op en ben daarna verder gegaan met de afwas met het idee dat ik mijn uiterste best voor U zou moeten doen om aan Uw goede kant te komen, want ik had gelijk al het gevoel dat U ontstemd was over mij.

Na de afwas moest ik geknield voor de bank plaatsnemen. U liet kaarsvet op mij druppelen en maakte daarbij de opmerking dat het zéér vernederend moest zijn om mijzelf door een ‘studente’ te laten vernederen. Uit het lachje dat U hierbij deed klinken, kon ik opmaken dat U oprecht dominant bent en ik voelde mij op een heel fijne manier heel klein worden.

Daarna krabde U met Uw nagels het kaarsvet van mijn rug. U liet mij het kaarsvet van de grond opruimen, maar ik kon de stoffer en blik niet vinden. U gaf mij de opdracht dit met de stofzuiger te doen, maar ik had het probleem dat de stofzuiger niet goed functioneerde.

Ik dacht daarbij dat U dit opzettelijk had gedaan om mij te treiteren. Ik kwam er al snel achter dat een plastic zakje de zuigwerking verstoorde. U verplichtte mij om met mijn handen het stofreservoir van de stofzuiger leeg te maken en dat was zeer vernederend.

Terwijl ik de woonkamer aan het stofzuigen was, kwam Meesteres Gabi binnen en alsof het de normaalste zaak van de wereld was deed zij alsof ik er niet was.

Terwijl ik geknield zat voor U beiden opperde één van U het idee om mij naakt op balkon vast te zetten. Ik schrok daarvan. Gelukkig kwam U daar niet meer op terug. Verder liet U mij Uw voeten masseren en ik baalde dat ik dit niet naar Uw volle tevredenheid deed. In gedachten was ik bezig om Uw zweetvoeten met mijn tong schoon te likken en het was jammer dat U mij dit niet echt liet doen.

Mooi compliment om te horen dat ik U meer beviel, mede omdat ik geen wensenlijst had, dan een aantal slaven die voor mij de eer hadden gehad om U te mogen dienen. Fijn ook om te horen dat Meesteres Gabi tevreden was met de door mij gedane arbeid in de keuken.

Achteloos vroeg U aan Meesteres Gabi of het geen goed idee was om mij vast te ketenen aan de wc en deze uit te laten likken terwijl U zou gaan douchen. Deze woorden spoken nog steeds door mijn hoofd en geven mij een onbeschrijfelijk gevoel.

U veronderstelde dat ik een denker was en mij daardoor in de meterkast wilde opsluiten, maar U was bang dat ik deze zou saboteren. Ik had graag gewild dat U mij erin had opgesloten en ik kan U verzekeren, gezien mijn positie ten opzichte van U, dat ik nooit moedwillig zou saboteren. U vroeg mij verder of ik dorst had en ik heb veel spijt dat ik daar niet bevestigend op antwoordde.

U vroeg mij wat mijn voorkeuren waren in de bdsm en ik kan U alleen maar vertellen dat ik het droombeeld heb van 24/7 slavernij. Ik ben zoals ik meedeelde niet echt een pijnslaaf, maar het idee dat een vrouw plezier beleeft aan mijn pijn geeft mij ook een fijn gevoel.

Het is zeer beschamend om toe te geven, maar vernederingen zoals ‘bespuugd’ of ‘ondergeplast’ worden geven mij een honderd procent bevestiging van mijn slaaf zijn. Maar alleen al mij in de nabijheid begeven van de voeten van een vrouw zoals U is genoeg om mij met het hoofd in de wolken te laten lopen.

Nogmaals wil ik U danken dat U mij dit voorrecht heeft gegeven. Het zou fijn zijn als ik dit nogmaals mee zou mogen maken.

Met diep nederige groet,

leon

Deze testimonial is door slaaf leon ingezonden. Heb jij ook een spannende BDSM ervaring die je met Ons wilt delen en die nog niet ergens anders is gepubliceerd? Stuur je verhaal dan in via het inzendformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V