Strafverslag jelle voor Meesteres Deana

Ingezonden door jelle

Zojuist ben ik er volkomen terecht door Meesteres Deana op gewezen dat ik bijzonder hard gefaald heb en dat Zij hierdoor erg zwaar in mij teleurgesteld is. Sinds een paar maanden is Meesteres zo ontzettend vriendelijk en sympathiek om af en toe met mij, een beginnend slaafje, te willen chatten op Facebook.

Ik ben Haar hier ontzettend dankbaar voor. Als de Meesteres eens wist hoe ontzettend blij en gelukkig ik elke keer ben nadat ik weer even met Haar heb mogen praten…

Helaas heb ik iets heel erg stoms gedaan. Ongeveer een week geleden kon de Meesteres niet met mij praten omdat Zij het te druk had met de website onderdanigeman.nl. Enthousiast als ik was om bij de Meesteres in het goed straatje te komen, bood ik aan om Haar te helpen.

Hierop reageerde Zij heel vriendelijk en noemde allerlei verschillende opties om een bijdrage te leveren aan de website. Dit konden fantasieverhalen zijn, echte ervaringen of andere relevante stukken. Ik was op dat moment ook erg gemotiveerd om dit te gaan doen.

Helaas ben ik de daaropvolgende dagen een bijzonder lakse hond geweest door dit telkens naar achteren te schuiven. Van uitstel kwam uiteindelijk afstel. De enige reden (geen excuus) die ik hiervoor kan bedenken, is dat ik het erg druk heb met de studie en dat daar de afgelopen periode erg veel uren in zijn gaan zitten.

Vandaag zag ik dat Meesteres Deana weer online was en probeerde weer een gesprek met Haar aan te knopen. Hierop werd ik direct doorverwezen naar MSN.

Aangezien ik zo stom ben geweest om MSN messenger van mijn laptop af te gooien, duurde het minstens tien minuten voordat ik mij online bij de Meesteres kon melden. Mij werd verteld dat ik straf verdiend had.

Onwetend sukkeltje dat ik ben, kon ik op dat moment niet bedenken wat de reden hiervoor was. Toen de Meesteres mij vertelde wat ik verkeerd had gedaan, werd ik direct erg rood van schaamte.

De diepere redenen achter deze blunder is volgens mij dat ik tot nu toe onvoldoende beseft heb hoe de machtsverhoudingen tussen Meesteres Deana en ondergeschikte sukkeltjes als mij liggen.

Te lang heb ik gedacht dat het gewoon erg leuk was om af en toe vrijblijvend een gesprek met Meesteres Deana aan te gaan zonder me te realiseren wat mijn daadwerkelijke positie is. Haar positie is mijlenver boven mij en ik mag Haar letterlijk op mijn blote knietjes dankbaar zijn dat Zij zich af en toe wil verlagen door met mij te praten.

Naast dat ik op dat moment zat te bibberen van angst, zat ik ook te bibberen van kou (ik had net een eindje buiten hardgelopen). Nederig vroeg ik Meesteres Deana of ik onder de douche mocht.

Zij liet mij hier na enkele minuten nog eens om smeken, op mijn blote knieën. Vervolgens wachtte Ze enkele minuten om mij alsnog toestemming te geven mezelf onder de douche op te warmen. Op dat moment werd mij heel erg duidelijk wat mijn positie was.

Meesteres Deana heeft me hier erg duidelijk op gewezen en mij opgedragen dit strafverslag te schrijven. Hierin moest ik ook nog vertellen hoe ik mij voelde tijdens het schrijven van dit verslag.

Ik kan eerlijk zeggen dat dit een erg duidelijke les voor mij geweest is. Ik realiseer me nu dat Meesteres Deana echt mijn meerdere is en dat ik ook oprecht graag wil dat Zij dat is. Voortaan heb ik mijn lesje wel geleerd en zal ik mijn houding aanpassen.

Ter afsluiting zou ik nog graag willen zeggen dat Meesteres Deana echt een fantastisch persoon is om mee te praten. Zij is geweldig en ik hoop heel erg dat ik met dit strafverslag iets van mijn fouten heb goed kunnen maken. Ik heb er in elk geval veel van geleerd!

jelle

Dit strafverslag is ingezonden door slaaf jelle. Heb jij ook een spannende BDSM ervaring of verhaal die je met Ons wilt delen en die nog niet ergens anders is gepubliceerd? Stuur je verhaal dan in via het inzendformulier.

1 reacties op “Strafverslag jelle voor Meesteres Deana

 • 27 februari 2012 om 11:34
  Permalink

  Hallo Jelle,

  Nu ben ik wel benieuwd wat je hebt
  geschreven in jou strafverslag aan
  Meesteres Deana

  Groeten
  slaafje Richard

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V