Prikkelend presentje

In de ban van Miss E.

Zoals je ongetwijfeld gemerkt hebt, hebben Wij voor jou als zoekend slaafje een project opgezet om je zoektocht naar een Meesteres te vergemakkelijken. Op SubmeetsDomina.NL hebben Wij een quiz voor jou opgesteld waarmee je ontdekt welk type Meesteres het beste bij jou past.

Hierna heb je de Mood Manual ingevuld, zodat je toekomstige Meesteres precies weet hoe Zij jou moet behandelen. Omdat je je uiterste best gedaan hebt (daar gaan Wij in ieder geval van uit…) willen Wij je belonen met een toepasselijk presentje dat je nu direct kunt uitpakken op SubmeetsDomina.NL. Beginnen je vingers al te jeuken?

Laat via SubmeetsDomina.NL weten wat jij van Ons cadeautje vindt en wie weet zul je binennkort zelf ook iets vergelijkbaars als in het cadeautje meemaken…

Nieuwe E-booksectie

In de ban van Miss E.Sinds vandaag is er trouwens een nieuwe sectie op Onderdanigeman.NL verschenen:  een aparte afdeling waarop al Onze BDSM E-books komen te staan.

Momenteel is het aanbod nog wat aan de krappe kant, maar daar zal heel binnenkort verandering in komen. 😉 Als jij een echte trouwe lezer van Onderdanigeman.NL bent, dan zul je deze pagina zeker niet aan je voorbij willen laten gaan!

Nog een klein opdrachtje als afsluiting: voeg Mij toe op Facebook en laat zien hoe jij Ons cadeautje deelt aan je onderdanige vriendenkring!

Ondeugende groet,

Eleonora

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V