Strafverslag sub frenk: Hoe ik Eleonora zou verzorgen

Beste zieke Meesteres Eleonora Perdeau,

Goedemiddag inmiddels. Gisteravond, zaterdag 11 februari, lees ik als subje met niets om handen hebbend op deze zaterdagavond dat U, Meesteres Perdeau, ziek bent en vraagt om verzorging door een subje.

Ik heb daarop gereageerd door U te mailen dat ik dat wel wil doen. Helaas heeft het U niet behaagd mij te antwoorden. Dat vind ik jammer, want ik had niets te doen en was meer dan graag naar U toe gekomen om U te verzorgen. Ik had dan van U op voorhand vernomen wat U nodig mocht hebben om dit te halen (boodschappen doen).

Aan alle dingen vooraf had ik al gedacht voor U. Het wachten voor mij was slechts op een berichtje van U met “Oké, subje. Ik heb je berichtje gelezen en je hebt Mijn toestemming Mij te verzorgen en de volgende boodschappen mee nemen voor Mij.”

Maar het bleef stil, lang stil… De enige Meesteres die reageerde was Meesteres Artemis, de Meesteres die bij mij als de meest geschikte Meesteres uit de bus kwam op de site van de onderdanige man. Echter, alle drie de Meesteressen hebben wel een plekje in mijn hart inmiddels.

Vanmorgen leest Meesteres Perdeau mijn berichtje dat ik niets om handen heb. De bewoording was natuurlijk fout gekozen door mij en terecht wees Zij me daarop.

Het was overigens heel goed bedoeld, maar de insteek was natuurlijk wel duidelijk. Ik had direct moeten kunnen en alles laten voor wat het was om Haar te verzorgen, maar dat heeft niet zo mogen zijn en vandaar Haar reactie deze morgen.

Die luidde door een zieke en norsige Meesteres als volgt: “Ga jij voor straf maar eens in 800 woorden beschrijven hoe je Mij zou verzorgen, subje. En dan wel op je blote knietjes voor je computer. Uiterlijk maandag naar <<gecensureerd>>.”

Daar zit ik dan nu met de laptop voor me op de grond te tikken in Word. Ik ben mijn straf aan het overdenken (die nog genadig is) en wat ik dan wel had gedaan voor de Meesteres als ik daar was om Haar bij te staan tijdens Haar ziekte. Ik weet immers niet of Ze in bed lag.

Wat ik wel weet is dat ik Haar niet voor het hoofd wil stoten, ook de andere Dames niet. Wat ik ook weet is dat 800 woorden er wel heel veel zijn om uit te leggen wat je wilt doen. Ik zit net pas over de helft nu met 412 woorden. Maar goed, dat terzijde.

Ik had alle benodigdheden gehaald en ingeladen in mijn auto om naar Haar toe te rijden in Noord-Holland. Onder de boodschappen iets om Haar mee te masseren. Bij een griepje of verkoudheid doen je spieren vaak zeer en is masseren met een lekkere olie die warm wordt tijdens het wrijven een weldaad voor het lichaam.

De schouders, de rug, de dijen… Alles wordt dan lekker gemasseerd door mij en wordt warm. Een warmte die Ze zeker had kunnen waarderen. Ik had ook thee meegenomen, lekkere Ginseng thee. En wat honing om er doorheen te roeren.

Tevens had ik iets te lezen bij me gestoken voor Haar. Het idee dat ik had kon niet meer, want dat is al voor Meesteres Artemis. Daar kan ik niet meer bij Meesteres Eleonora Perdeau mee aankomen. Maar dat zou ook niet makkelijk weg lezen, denk ik.

Dus ik had iets luchtigs voor Haar meegenomen. Wat precies, dat zal een verrassing blijven. Ze heeft me immers niet gevraagd uiteindelijk en voor de lezers die hier pas inhaken: dit is mijn straf daarvoor. Een bericht aan Haar van 800 woorden over hoe ik Haar zou verzorgen tijdens Haar ziekte.

Wel had ik er om Haar te behagen een grote doos chocolade bij gedaan. Een doos met zeevruchten, iets waar alle vrouwen voor smelten. Het zwarte goud, de nectar van de goden, had ik meegenomen.

Of wel een Palmwijn, daar had ik Haar zeker warm mee gekregen. Want dat Ze het koud had met de griep was me duidelijk. Erna een massage met warme olie over Haar rug en het langzaam masseren en inwrijven… De olie en Palmwijn zouden Haar zichtbaar goed gedaan hebben.

En al spinnend als een Kat zou Ze me dan ingefluisterd hebben dat ik toch wel een ondeugend, maar zeer zeker lief subje was. Eén die Meesteressen allemaal wel konden gebruiken. Want er zijn wel veel zogenaamde subjes die zeggen sub te zijn, maar dit niet kunnen waarmaken.

Tevens had ik ook een wat fruit meegenomen: wat framboosjes en wat druiven (uiteraard pitloos). Je wilt niet je Meesteres op een pitje laten bijten, toch? Als U dan de volgende dag naar beneden was gekomen in de huiskamer, dan had U een grote vaas met 29 rode rozen op tafel zien staan.

Meesteres, ik wens U van harte beterschap…

Nederige groet,

sub frenk

Dit strafverslag is ingezonden door sub frenk. Heb jij ook een spannende BDSM ervaring of verhaal die je met Ons wilt delen en die nog niet ergens anders is gepubliceerd? Stuur je verhaal dan in via het inzendformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V