Strafverslag hans: Voordelen van het huisslaaf zijn

Opstel voor Artemis (ingezonden door huisslaaf hans)

En dan kom Jij – mijn Meesteres – thuis. Vermoeid, na een lange dag. Voor mij – Jouw huisslaaf – zijn dat de mooiste momenten. De momenten waarop ik een beetje belangrijk voor Je wordt. Een soort van baken. Jij kunt nu tot rust komen en Je ontspannen.

Iedere dag kijk ik er met spanning naar uit. Dat ik Jouw sleutel in de voordeur hoor. Ik mag Je jas aannemen en Je koffer of tas uit de auto halen. De boel is opgeruimd. Het huis is aan kant. Daar hoef Jij Je geen zorgen over te maken.

Maar ook als je thuis werkt, komt dat moment er altijd. Het moment waarop Jij van Jouw huisslaaf verwacht dat hij de leiding neemt, dat hij Jou in de watten legt. Wanneer Je thuis werkt, heb ik bovendien het geluk dat ik Je de hele dag mag bedienen.

Jij beschikt over een dienbel. Ik luister heel aandachtig. Soms denk ik dat ik de bel hoor, maar dan blijkt dat toch niet zo te zijn.

Op zulke dagen pas ik mijn werkschema aan. De huishoudelijke taken kunnen gemakkelijk wat verschoven worden. Het spreekt voor zich dat ik Je niet storen wil. Ik ben Je toegewijd.

Vaak wil Jij zelf eten koken. Ik mag je daarbij helpen, zoals groenten schoonmaken en snijden. Als ik maar even kan, kijk ik dan naar Jou. Hoewel ik weet dat Jij vindt dat een huisslaaf zijn Meesteres niet mag begluren, doe ik dat wel.

Ik ben Je ongehoorzaam, maar meestal ben Je me goedgezind. W/we eten samen aan tafel. Dat sta Jij me toe. Je moest eens weten hoeveel dat voor me betekent.

Wanneer ik bij Jou in de buurt ben, dan voel ik mijn hele lichaam. Jij bent mijn Meesteres, bij Jou voel ik me geborgen en bij Jou ben ik op mijn plaats. Dat is mij genoeg.

Mijn God, de vrijheid die ik ooit dacht te bezitten, wil ik niet meer terug. Ik bewonder Jou en ik wil van Jou zijn, en niets anders meer.

Omdat ik voor Jou in de huishouding mag werken, verkeer ik steeds bij Jou in de buurt. Want Je kunt niet anders dan op een keer weer thuiskomen. Dat is het grote voordeel van huisslaaf zijn. En wanneer mijn werk Jou tevreden stemt, geniet ik daarvan. Het schenkt me voldoening.

Hoogtijdagen zijn de dagen waarop vrienden of kennissen op bezoek komen. Voor die tijd doen W/we dan vaak samen boodschappen. Al die mensen in de super zien O/ons dan samen met één kar, O/onze boodschappenkar. Zo trots als een pauw loop ik naast Jou. Ach ja, mensen die goed kijken, zien dat ik Jou onderdanig ben, maar zo is het. Ik doe niets liever.

Nadat het bezoek gearriveerd is, toon ik wat ik waard ben. Nee, perfect ben ik niet. Ik ben niet altijd even handig. Soms wil ik het gewoon te goed doen. Verloopt het niet helemaal vlekkeloos. Maar Jij – mijn Meesteres – houdt daar rekening mee. Jij zal me niet nodeloos straffen.

Vrienden en kennissen mogen best weten – maar soms is het gewoon niet gepast – dat ik Jouw huisslaaf ben. Jij bent meestal tevreden over mijn inzet. Zoveel mogelijk blijf ik op de achtergrond. Ik steun Je en ontlast Je zoveel als ik kan.

Maar als de dood zo bang ben ik voor het moment dat Jij me afdankt. De dag nadat Jij me verlaten hebt, zal ik sterven van eenzaamheid en verdriet. Ieder mens gaat op een keer dood. Voor mij staat die dag vast.

Het is belangrijk dat ik dit nu onderken. Zodoende bereid ik me erop voor. En daar word ik sterker van. Ik leer mezelf aan om elke dag die aanbreekt en die ik bij Jou doorbreng te koesteren.

Dat Jij een man, een levenspartner vindt, stel ik me voor. Het zal pijn doen. Ja, ik zal niet ontkennen dat ik jaloers zal worden. Daarom leg ik me nu al neer bij de gedachte dat ik niet voorbestemd ben om Jou geheel te vervullen. Dat kan niet. Natuurlijk droom ik er weleens over, dat Jij aan mij genoeg hebt. Maar dat is een droom.

Wanneer Jij straft – streng en langdurig soms – verandert de pijn. Jij leidt mij door landschappen, continenten – een nieuwe hemel en een nieuwe aarde – ten slotte bereiken W/wij een zee. W/wij zwemmen in een zee van liefde.

“Mijn Meesteres, vergeef mij. Ik heb U heel veel lief.” Dat schreeuw ik over de golven uit. Jij voelt Je nu als een vis in het water. Ik geniet van Jou. Jij straalt. W/wij zwemmen naar de diepte.

En wanneer Je een tuin hebt, dan zal ik Je smeken of ik die mag onderhouden. Heerlijk buiten, in Jouw tuin zal ik werken en druppels zweet morsen. Af en toe leid ik Je dan rond in de tuin, langs bijzondere plekjes en planten. W/we rusten wat uit en praten.

Ja, als Jouw huisslaaf blijf ik altijd in Je buurt.

Deze tekst is ingezonden door huisslaaf hans. Heb jij ook een interessante BDSM ervaring die je met Ons wilt delen en die nog niet ergens anders is gepubliceerd? Stuur je verhaal dan in via het inzendformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V