De sadistische Meesteres Deana

Ingezonden door subje karina

Ik ben karina, al 30 jaar een tv slavin in hart en nieren. Ik ben van nature een submissive en ik heb diverse Meesteressen en een Meester gediend. Ik ben een submissive die gaat voor de long term relaties en niet voor een snelle korte sessie.

Mijn droom is gedomineerd te worden 24/7 door 1 of meerdere Meesteressen, maar ach ja welke sub wil dat nu niet. Mijn Meesteres waarover ik nu wil vertellen is een Meesteres die ik al wat langer ken en al een sessie mee heb mogen beleven.

De reden voor deze sessie heeft een vrij complexe en kinky achtergrond. Ik was namelijk verwikkeld in een heftige mindplay game met een andere Dominante. Die wilde mij als eigendom hebben in een 24/7 situatie.

Echter door allerlei omstandigheden liep de eerste ontmoeting telkens uit op een fiasco. En omdat ik hier mijn ervaringen kwijt wil over Meesteres Deana heeft het geen zin hier verder over uit te wijden.

Waar het op neerkwam is dat ik Meesteres Deana heb benaderd om mij te helpen met de mindgame met die andere Mrs. In het ‘’ergste’’ geval zou ik eigendom worden van twee Mrssen, tenminste als Zij in staat waren een pact te sluiten.

Omdat ik Mrs Deana goed ken durfde ik het aan Haar een voorstel te doen, moet gezegd dat deed ik wel met lood in mijn schoenen. Want ik wist uiteraard niet hoe Mrs Deana zou reageren. Ik wilde zeker weten dat aan elke voorwaarde van de andere Dominante was voldaan om zo niets meer in de weg van de ontmoeting te laten staan.

De afspraak die gold tussen mij en de Dominante was: ik zou gebonden op mijn zolder getatoeëerd worden er waren twee opties: als er een paar handboeien op werden gezet dan hield dat in dat ik niet de sub van de Dominante zou zijn, maar zij mijn sub.

Echter, zou er op mijn borst ‘’deze slaaf is eigendom van Meesteres XXX’ worden gezet, dan was ik voor altijd Haar sub geweest. En hier komt dan Meesteres Deana in beeld, want Zij moest de tattoo zetten. En Zij was de enige die kon beslissen wie de sub werd en wie de Domme.

En geloof me, we hebben beiden geprobeerd Mrs Deana om te kopen en uiteraard genoot Zij zichtbaar van de macht en de aandacht die Zij kreeg van ons.

Voor mij was het gelijk de ultieme test om te kijken of de andere Dominatrix zich aan Haar woord zou houden en niet net als die andere keren, zich zou terug trekken. Wat ik wel vast kan verklappen is dat deze dame niet door de test is gekomen.

Ze heeft nooit Haar nummer gegeven en is nooit op cam verschenen. Dus deze persoon kan een eender wie zijn. Neemt niet weg dat ik een waanzinnige nacht en ochtend heb beleefd met Meesteres Deana, The real cruel Domina.

De Meesteres

Meesteres Deana is een 19-jarige Dominante sadiste. En ik hoor u denken …  19 jaar? Nu, laat u niet misleiden  door die ogenschijnlijke jonge leeftijd van deze Meesteres. Want dan komt u bedrogen uit. Meesteres Deana heeft een natuurlijke Dominantie over het mannelijke geslacht.

Uiteraard kan er niets bloeien zonder wederzijds respect zijn voor elkaar. Maar de Meesteres weet exact wat Ze wil en draagt dat ook nadrukkelijk uit. Ze is zeer strikt in Haar houding naar Haar subs toe en geniet volop van hun lijden. Hoe meer de sub lijdt, hoe liever Zij het heeft.

Deze Meesteres weet de grens van pijn en genot naadloos in elkaar te laten overgaan. Een grote fetish van Meesteres Deana is bloed, maar ook langdurige spanking, met hand, zweep of cane is onlosmakelijk een deel van Haar werkwijze om de sub te krijgen waar Zij hem /haar wil hebben.

De ontmoeting

De ontmoeting vond plaats bij een collega Meesteres, Dominatrix Gaby, en was ergens in een klein plaatsje nabij Hoorn (NH). W/we hadden afgesproken dat ik de Mrs daar zou ophalen en weer afzetten als de BDSM sessie voorbij was. Veel te laat stond ik voor de voordeur en belde aan.

Ik kende beide Meesteressen inmiddels en stond vol spanning te wachten tot de deur openging  De deur ging open en Mrs Deana stond in de deuropening. Ijzig kalm zei Ze “Je bent te laat. Kom maar binnen.” En meteen wist ik dat ik dat nog ging bezuren.

Elke keer als ik de Meesteres in real life zie, klap ik dicht en weet ik gewoon niets uit te brengen. Daarom weet ik dat Zij voor mij de Meesteres is. Ik begroette ook Mrs Gaby en Meesteres Deana trok Haar jas aan en we gingen weg. W/we hadden nog zeker een uur en 3 kwartier in de auto voor de boeg.

Toen W/we waren ingestapt, gaf ik Haar zoals afgesproken mijn huissleutels, mobiele telefoon en de andere zaken die ik moest aanschaffen voor de Meesteres. Tijdens de autorit naar mijn huis sprak de Meesteres met geen woord en negeerde mij totaal.

Ik  probeerde zo af en toe het ijs te breken door te vragen hoe het ging en of alles naar wens was. Ze antwoordde dan heel  koeltjes en erg kortaf met ja of nee. Nou dat deed mijn zelfvertrouwen niet echt goed. Na deze ijzige rit stonden W/we dan eindelijk voor mijn voordeur.

De Meesteres gaf mij de sleutels en ik moest de deur opendoen. Ik leidde Haar rond op de benedenverdieping, zodat Ze wist waar alles was. Ik moest de klaargelegde handboeien omdoen.  Ze sommeerde mij om thee te zetten.

Ik deed dat en moest nog een keer terug omdat er weinig suiker inzat. En toen gingen W/we naar boven. Nadat ik de Meesteres ook de 1e verdieping heb laten zien gingen W/we door naar zolder.

De Meesteres bekeek de zolder en was niet echt onder de indruk. Ze vond de ruimte te wit en de spullen hingen verkeerd en onoverzichtelijk. Dat kon dus beter. Ik moest mij uitkleden en moest een lakrokje uitzoeken. De hold up kousen en de roze string had ik al aan.

Net toen ik dacht dat ik mij mocht opmaken om als karina verder te gaan, zei de Meesteres: “Die boeien af en pak een touw.” Zonder aarzelen deed ik dat en ik moest op mijn knieën op de grond onder een ring gaan zitten. De Meesteres maakte mijn polsen stevig vast en ik kreeg een blinddoek voor.

Daarna ging Ze genieten van Haar thee en zocht Ze contact via de aanwezige laptop met de andere Dominante volgens afspraak. Ze richtte de webcam op mij, zodat Ze kon zien dat ik vast zat en geen kant meer opkon.

De Meesteressen praatten wat en even later moest ik alles in orde maken om het aanbrengen van de tattoo mogelijk te maken. Dit zou het moment van de waarheid worden: ten eerste zou ik te weten komen of ik het eigendom van deze Mrssen zou worden en ten tweede dat ik oog in oog zou komen te staan met de andere Dominante.

Na het nodige geklungel van mijn kant lukte het uiteindelijk om min of meer de afbeelding van de handboeien op mijn borst te krijgen. Ik werd terug vast gezet en Meesteres Deana richtte de cam op mij zodat de Dominante aan de andere kant goed kon zien dat de tattoo werkelijk werd gezet. Ik werd met mijn handen boven mijn hoofd vastgezet en de blinddoek ging weer op.

Meesteres Deana had er duidelijk plezier in ondanks dat het Haar eerste tattoo was. Het bloed en mijn pijn enthousiasmeerden Haar nog meer. En uiteindelijk stond er 1 boei op mijn lichaam. Ze nam contact op met de Dominante achter de cam en liet zien dat er reeds 1 stond.

Toen er uiteindelijk slave onder de boei werd gezet was dat het sein om naar mijn huis te komen. Ze zei dat het ongeveer 50 minuten rijden was. En dat Ze er dan zou zijn. Helaas heeft die avond geleerd dat het woord van deze Dominante weinig waard was en dat wederom, want het was niet de eerste keer.

Meesteres Deana vroeg zich af of ik echt wel die tattoo wilde hebben, omdat hij wel definitief was. Heel lief en sociaal van de Meesteres, maar W/we gingen door en er stond uiteindelijk in hoofdlijnen een paar handboeien.

Meesteres Deana vroeg of ik er veel last van had gehad en ik zei dat het wel meeviel. Dat was een klein foutje, want nu herinnerde Ze zich ineens weer dat ik te laat was verschenen. Ze vroeg mij hoeveel minuten ik te laat was. “Hmmm 30 minuten, Mrs,” antwoordde ik.

“Nou, ik dacht eerder 1 uur en dat is zestig minuten.” En voor ik het wist landden de eerste klappen op mijn billen. Meesteres Deana had inmiddels een paddle gepakt en beval mij te tellen. En Ze wist exact hoe te slaan en wanneer te stoppen. Met als resultaat een paar ‘heerlijk’ gloeiende billen. Mijn gekerm ontlokte een sadistisch lachje aan de Meesteres.

Vervolgens liet Meesteres Deana mij daar staan en ging op Haar gemak het huis verkennen. Ik hoorde Haar naar beneden lopen het licht aan en uit doen, beneden drinken pakken en naar de wc gaan. Vervolgens is Ze op de bank gaan zitten en een boek gaan lezen. Ze zat eigenlijk te wachten totdat de andere Domina Haar opwachting zou maken, echter dat bleef uit.

Meesteres Deana kwam naar weer naar boven en rommelde wat in Haar spullen. Ze kwam op mij afgelopen, maar aangezien ik nog steeds geblinddoekt was, zag ik verder niets maar voelde Haar aanwezigheid om mij heen.

Ze liep langzaam rondjes en op een gegeven moment voelde ik iets op mijn rechter tepel. En direct daarna een pijn alsof er een klem op werd gezet… Wel, het bleek later een tangetje te zijn waarmee de Meesteres mij overal begon te pakken te nemen.

Haar sadistische lach klinkt tot op de dag van vandaag nog door in mijn oren. Nadat Ze ineens een haar in mijn nek in het vizier kreeg, werden een deel van mijn rug en nek geëpileerd, haartje voor haartje. Uiteindelijk liep Ze wat verveeld rond mij heen en stopte vlak voor mijn gezicht.

Opeens voelde ik de tang naar mijn neus gaan. Ze zal toch niet, dacht ik… en ik was nog niet door die gedachte heen of ik voelde een irritante steek in mijn neus. En de tranen sprongen in mijn ogen. Ja hoor… De Meesteres had een paar neusharen te pakken.

Mijn reactie zorgde voor veel leedvermaak bij de Meesteres en Ze schaterde het uit. Ze had inmiddels de paddle weer gepakt en begon op mijn clit en ballen te slaan. En omdat deze waren afgebonden met een cockring, sprongen er een aantal vaatjes en kwam het bloed door de slip heen.

Dat gaf Haar wel een kick en Ze pakte vervolgens de stroken zweep en begon daarmee te meppen totdat mijn rug mooi rood was geworden.

Meesteres Deana controleerde mijn blinddoek en ging weer naar beneden om zich daar te vermaken. Ik heb daar zeker wel weer een uur gestaan voordat de Meesteres terug naar boven kwam. Zonder iets te zeggen begon Ze weer te rommelen in Haar spullen.

Even later voelde ik iets kouds op mijn bil en een paar seconden later een apart gevoel. Wat later bleek was dat de Meesteres een ‘s’ in mijn bil had gekerfd met een naald. Ook mijn rug en buik werden onder handen genomen. De Meesteres kraste willekeurig allerlei lijnen op mijn rug en buik en deze begonnen te bloeden.

Om het effect wat te versterken wreef de Meesteres letterlijk zout in de wonden. De Meesteres genoot hier hoorbaar van, want dat sadistische lachje klonk weer. Dat lachje van de Meesteres kan erg vernederend werken, voor mij heeft het iets erotisch.

Op een bepaald moment voelde ik weer dat koude, op mijn tepel dit keer. Even later voelde ik dat mijn tepel werd vastgepakt door een tang, er werd aan getrokken en vervolgens voelde ik even een felle pijn. En toen de pijn was opgetrokken bleek dat ik een piercing rijker was.

En weer werd ik alleen gelaten door de Meesteres. Ik weet niet hoeveel tijd later ik werd losgemaakt en aan een ring in het plafond in een ander deel van de zolder vastgemaakt. Zo stelde de Meesteres mij in staat even op een bank te gaan liggen en te slapen.

Ze deed het licht uit en ging weg, mij op de zolder achterlatend. Ik weet niet hoeveel later, maar ik werd wakker van gestommel. De Meesteres was Haar spullen aan het inpakken. Ze maakte mij los en zei mij te gaan wassen en aankleden.

Na thee en warme broodjes te hebben gemaakt voor de Meesteres, welke Ze heeft opgegeten, heb ik Haar weer naar huis gebracht. Dit was een sessie die vraagt om een herhaling. En ik hoop dan ook dat de Meesteres mij weer snel oproept voor de volgende beproeving.

Dag mooie wrede Meesteres.

Xxx subje karina

Wil jij net als subje karina een Meesteres als Deana dienen? Klik dan hier.

Deze testimonial is door subje karina ingezonden. Heb jij ook een spannende BDSM ervaring die je met Ons wilt delen en die nog niet ergens anders is gepubliceerd? Stuur je verhaal dan in via het inzendformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V