Het wederzijds BDSM bedrog (1)

Dit verhaal is ingezonden door Kitten Jolanda

Wat een dag. Allemaal vergaderingen, de een nog zinlozer dan de andere. Al dat gepraat. Moe word ik ervan. Gelukkig is het voorbij voor vandaag. Ik zou graag naar een andere baan uitkijken, maar Mara, mijn vrouw, verzet zich er heftig tegen. Deze baan geeft vastigheid en een goed inkomen.

Ik zou zelf inkomen wel willen opgeven voor wat meer uitdaging, maar ze wil er niet van horen. Volgens haar is mijn huidige inkomen noodzakelijk. Ondanks dat ze zelf niet verdient, kan ik me dat niet voorstellen. Waar blijft al het geld? Mara regelt de financiën en zij zal het wel weten.

Blowjob in stoelIk hang mijn jas op aan de kapstok en gooi mijn tas in een hoek. Al mopperend open ik de kamerdeur. Op de drempel blijf ik stokstijf staan. In mijn eigen gemakkelijke stoel zit een jongen van een jaar of twintig. Ik ken hem wel. Het is de grootste etter van de buurt.

Van jongs af aan hebben we problemen met hem gehad. Hij had echt de pik op ons. Mara heeft hem meerdere keren aangepakt toen hij nog klein was en toen dat niet meer ging, zijn er regelmatig harde woorden gevallen over en weer. Ze heeft een hartgrondige hekel aan hem.

Het verbaast me dan ook dat hij met een brede grijns in mijn stoel zit, maar het verbijstert me werkelijk dat Mara, naakt en op handen en knieën, tussen zijn benen knielt.

Haar volle billen steken mijn kant uit en ik kan overduidelijk de letters lezen die groot op haar billen zijn aangebracht: SL ET. Ze laat in niets zien dat ze mijn binnenkomst opgemerkt heeft. Ze blijft geconcentreerd bezig met zijn grote en stijve pik die ze in haar mond heeft. Ik zie geen touwen, boeien of iets anders om haar in bedwang te houden.

Het lijkt erop dat ze het vrijwillig doet. Maar dat is onmogelijk! Ik voel een enorme woede in me naar boven komen. Het maakt me woest dat hij daar zo zit, alsof het huis van hem is. En dat hij Mara zo gebruikt en op zo’n vernederende manier aan me toont. Maar ik ben helemaal woest op Mara zelf. De slet!

Ze is zo afstandelijk geweest de laatste tijd. Een knuffel kon er nog net af, maar verder wilde ze niet. Elke keer was er wel een excuus of had ze ‘gewoon geen zin’. De laatste keer seks is al maanden geleden! Daarbij is ze altijd conservatief geweest op dat gebied. Missionaris was de manier waarop het moest. Op z’n hondjes heel af en toe, en dan nog moest ik er bijna om smeken!

Wel mocht ik haar soms vingeren en likken, maar pijpen wilde ze niet. De haren vond ze smerig. Tenminste, dat zei ze, maar toen ik me een keer geschoren had, wilde ze het nog niet. Toen vond ze het kale lelijk en afstotend. En nu… Moet je haar nu zien!

Ik lees het woord op haar billen opnieuw. Een slet. Dat is ze zeker! Met die harige pik in haar mond, van degene aan wie ze de grootste hekel aan heeft! Ik smijt de deur achter me dicht en zet dreigend een stap in hun richting. De jongen blijft me aangrijnzen. Uitdagend. Superieur. Als ik een stap heb gezet, hoor ik een stem achter me.

“STOP!”

Halverwege de stap bevries ik. Die stem. Dat kan niet! Ik heb de stem de laatste tijd zo vaak gehoord dat er geen twijfel mogelijk is aan wie die toebehoort…

Ben je benieuwd van wie de geheimzinnige stem is? Lees dan snel het volgende deel: Het wederzijds BDSM bedrog (2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V