Verneukt orgasme (3)

Dit is het slotdeel van een driedelig verhaal over een sexy verpleegster. Lees eerst het begin: Verneukt orgasme (1).

‘…je bent toch weleens eerder door iemand hier gewassen?’

Ik word gek, zeker als de verpleegster het laken van me afschuift en me schatje noemt. De speelsheid in haar stem maakt me nog geiler dan ik al ben. Toch voel ik me kwetsbaar. Ik kan me amper bewegen en het feit dat ik hier met een erectie in mijn boxershort lig… Ik voel me onderdanig, zeker omdat ik niet kan peilen hoe zij hier tegenover staat. Ze weet dondersgoed dat zij ervoor gezorgd heeft, maar ze weet ook dat het aan haar is om te bepalen of ze er iets mee doet of niet. Vurig hoop ik van wel.

Ziekenhuis washandje

‘Jawel…’ Mijn keel is droog en ik spreek zachter dan ik wil. In de sportschool had ik een zinnig antwoord kunnen geven. Een gevatte opmerking die op flirterige wijze in een mooi resultaat zou eindigen. Nu wil er echter niets uitkomen. Ik weet niet wat er aan de hand is maar de werking die ze op me heeft is verpletterend. Ik voel me net een kind dat verzorgd moet worden.

‘Laat eens zien.’ Zonder aankondiging trekt ze de boxershort omlaag. Mijn harde penis zwiept omhoog als de rand van mijn boxershort het topje heeft gepasseerd. Ik kan nog altijd haar rode bh zien en mijn lichaam staat in vuur en vlam. In geen tijden ben ik zo opgewonden geweest. Het enige probleem is dat ik niet weet wat ik ermee aanmoet. Ik durf geen woord uit te brengen terwijl ze naar me kijkt.

~

‘Oeh…’ Hij is echt groot. En mooi… Ik geef het niet graag toe, maar een lul van dit formaat kan ik wel waarderen. ‘Jongetje toch. Je bent toch niet geil?’ vraag ik zo onschuldig mogelijk. Ik zie hem nog naar mijn borsten kijken en dompel op mijn gemak het washandje in de emmer water. Met mijn andere hand maak ik het derde knoopje van mijn shirt open en gun hem hierbij een beter zicht op mijn borsten. Het is duidelijk dat hij niet weet wat hem overkomt.

Alsof er niets aan de hand is, begin ik zijn penis schoon te maken. Ik neem hem stevig vast in mijn hand en begin er langzaam overheen te gaan met het washandje. Als hij wazig uit zijn ogen begint te kijken, beweeg ik mijn hand langzaam heen en weer. Het veroorzaakt een kreun waar hij zich duidelijk voor geneert. Dit scenario doet me onbewust denken aan CFNM.

‘Je krijgt toch niet al een zaadlozing?’ Ik kijk hem waarschuwend aan en breng plagend mijn hand met het washandje eromheen naar zijn balzak. Ik begin zijn pakketje langzaam te masseren terwijl ik hem af blijf trekken. ‘Als je klaarkomt, heb je een probleem…’ Ik maak nonchalant nog een knoopje open, waardoor hij nu een volledig zicht heeft op mijn bh en borsten. Hoe lang zou hij het volhouden?

~

Als ze mijn pik omsluit met haar hand, begin ik me duizelig te voelen. Mijn lichaam begint te draaien en het wordt zwart voor mijn ogen. Zulk genot heb ik nog nooit ervaren. Ze kijkt me aan. Het is duidelijk dat ze ervan geniet. Bijna net zoveel als ik. Zou zij ook opgewonden zijn? Ik kan het niet laten om kort te kreunen. Dit is het moment waarop ik me laat gaan. Ik geniet van het moment.

Haar hand daalt af naar mijn balzak en begint me te masseren. Ik kan nog maar net begrijpen wat ze zegt. Haar vrouwelijke stem klinkt als een engel in mijn oren. ‘Als je klaarkomt, heb je een probleem…’ Een dominante engel die de touwtjes in handen heeft. Elk woord dat ze uitspreekt, klinkt geiler dan ik me ooit voor heb kunnen stellen. Als ze dan ook nog haar bloesje verder openmaakt, waardoor ik haar prachtige borsten kan zien, houd ik het niet meer. Ik voel dat ik ga komen.

~

Ik zie zijn lichaam kort schokken. Dit is het moment waarop ik zijn penis loslaat. Het brengt een enorme kreun teweeg.

‘Nee, ga doo…-‘ Hij kan zijn zin niet eens afmaken en sluit zijn ogen. Zijn heup komt een stukje omhoog en ik zie een beetje van zijn kwakje eruit komen. Hij ademt zwaar en net als hij zijn eigen hand naar zijn penis wil brengen om het af te maken, houd ik hem tegen. Ik druk zijn armen terug op bed en door mijn gewicht te gebruiken, maakt hij ondanks zijn spieren geen schijn van kans.

‘Alsjeblieft!’ Hij klinkt wanhopig. Zijn lichaam schokt nu heviger en ik zie zijn penis hevig op en neer bewegen, echter zonder resultaat.

‘Wat heb ik nu gezegd?! Zei ik dat je klaar mocht komen?’ snauw ik en kijk hem streng aan. Ondanks mijn verschijning, geniet ik hier wel van. ‘Dat krijg je er nu van. Dit noemen ze nou een verneukt orgasme. Gelukkig ben ik er om je manieren bij te brengen, sletje!’ Ik kijk grijnzend op hem neer en laat zijn armen los. ‘Niet aanzitten!’

~

Ik doe mijn best om mijn armen in bedwang te houden. De neiging om mezelf af te trekken is gigantisch. Mijn lichaam voelt verzadigd aan, maar ook weer niet. Het verlangt duidelijk naar meer, maar de dominantie in haar stem verbiedt het me om mezelf verder te bevredigen. En dan dat “sletje”… Ze kijkt neerbuigend op me neer en ik voel me klein. Als iemand zonder inspraak.

‘Mag ik, pleas…-‘ Ik kan mijn smeekbede niet afmaken. Uit het niets steekt ze de stekker van het kleine apparaatje weer in het stopcontact en drukt op de alarmknop waardoor het lampje boven mijn deur rood gaat branden. Dit is het signaal dat ik hulp nodig heb. Wat doet ze?!

Dan trekt ze het laken volledig van mijn bed af en lacht me met een dominant lachje uit. Mijn penis heeft een flink gedeelte van zijn erectie verloren en ik kijk toe hoe ze haar shirt weer dichtknoopt.

‘Ik hoop dat dit een lesje voor je is. Misschien dat je je een volgende keer wel kunt beheersen…’

Ze draait zich om en loopt zonder verder nog iets te zeggen de kamer uit. Ik ben verstard, maar de paniek die plotseling tot me doordringt, brengt me terug in de werkelijkheid. Ik kijk naar het rode lampje boven de deur en besef dat er straks iemand binnen gaat komen.

Ik zet mijn tanden op elkaar om de pijn te verbijten en probeer naar voren te leunen, zodat ik mijn boxershort terug omhoog kan trekken. Het is echter kansloos. Ik kom minimaal een halve meter tekort en als de deur plotseling weer open gaat, kijk ik in de geschokte ogen van verpleegster Toos. Hoe moet ik dit uitleggen…?

3 reacties op “Verneukt orgasme (3)

 • 21 juni 2012 om 18:02
  Permalink

  fantastisch verhaal!!! ik zou haast een SMeekbede doen om meer van dit soort verhalen…maar zoals een goede slaaf betaamd wacht ik rustig af

  Beantwoorden
  • 22 juni 2012 om 09:54
   Permalink

   Misschien dat een kleine donatie Mijn schrijfwerk qua verzoekjes bevordert 😉 Leuk dat je ervan geniet!

   Beantwoorden
 • 10 augustus 2015 om 17:34
  Permalink

  Enorm spannend verhaal. Vooral dat het beurtelings vanuit zijn en haar standpunt verteld wordt. Aan de ene kant volledige afhankelijkheid en overgave. Aan de andere kant de controle en dominantie. Wachten op deel 4. Wat gaat verpleegster Toos doen…

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V